30 juni

 
 
Hejsan! Gårdagen var det ju ganska mycket som hände. För min del började det med att jag steg upp vid 10 tiden och började locka mitt hår och göra mig klar inför kyrkan. Så var jag då uppklädd för konfirmation och i kyrkan 12 och då to vi gruppfoto med alskat 1 och sedan var det då själva konfirmationsgudstjänsten som tog nästan 2 timmar. Hemma var det då fest och jag fick en massa fint. Tack till alla som var på festen! Imorgon ska jag försöka få upp bilder om jg hinner redigera dom. Ha det så bra! 
 
/Iisa 
 
 
 
 
 
 

Simple As This

 
 Hej på er! Ovanför ser ni bilder mamma tog på mig efter jag gjort blommkransken. Klänningen är från bikbok (den som jag köpte på rea några dagar sedan). Äntligen är det lite varmare så morgonen/dagen spenderades i solstolen där hemma och nu kom jag till klockan tre till jobbet, så nu sitter jag här och väntar på kunder. Jag är här till klockan sju ikväll och sedan ska jag hem och hjälpa mamma med förberedelser inför konfirmationsfesten imorgon. Ha det då bra! 

/Iisa
 

The fault in our stars

 
 
Hej på er! Har inte egentligen så mycket att berätta idag men har läst, varit och plockat prästkragar, fått till en blomkrans, fotograferat, suttit i solen, köpt lösgodis och lyssnat på musik. I hörlurarna har det spelat låtar av the 1975 och the neighbourhood. Har också lyssnat på låtarna från the fault in our stars filmen. Lite varmare väder men fortfarande iskall vind ute. Ha ett bra veckoslut allesammans!
 
♥ Iisa

mmmm yeee

 
Hejsan! Jaa ovanför ser ni det mumsiga mellanmålet jag åt igår. Så gott med jordgubbar. I sommar ska jag äta en massa jordgubbar för på vintern äts det inte så nu ska jag passa på! Jaa idag har jag då vaknat som vanligt vid 11 tiden och så åt jag bara och så for jag iväg till Jenni. Åt sushi för första gången vid magokoro och så åt jag friterad kyckling där också som var himmelskt. På stan köpte jag en klänning och t-shorta på rea från bikbok som jag blev riktigt nöjd med. Sedan var jag till moffa och städade och så spenderades en timme till hos Jenni. Riktigt bra dag blev det. Nu på kvällen har jag varit på tävlingar. Jag sprang 100m häck ´men det blev tyvärr ett vindresultat. Så det var lite synd. Nu ska jag hoppa i duchen och fortsätta läsa på the fault in our stars. Had de så bra! 
 
♥ Iisa

Let us..

 
... dance in the sun, wearing wild flowers in our hair
 
Hej på er! Jaa denna dag började med att vakna redan vid 10 tiden och så gjorde jga mig klar för att åka iväg till sommarjobbet. Satt i glasskisoken i 4 timmar och hade bara ca.5 kunder under hela denna tid. Men det kan man nog förstå, jag skulle inte heller vara så sugen på glass när det blåser jättekallt och hårt och det är bara 10 grader på plus. Jaa det här ska vara vårt sommarlov.. Iallafall har det lovats varmare till helgen när jag ska konfirmeras. Efter jobbet kom jag hem och sedan var jag en stund til Jenni och därifrån kom jag för en stund sedan. Igår hade jag som sagt tävlingar och de gick nog helt bra för min del. Ikväll blir det att bara ta det lungt och lyssna på favorit musiken. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

Till I Lost

 
 
Hallo! Bjuder på lite gammla bilder från gången vi tog bilder vid detta vackra äppelträd. Jaa dagen började vid 12 tiden när jag steg upp, åt i lungn och ro morognmål och så for jag iväg till stan till ett. Där träffade jag då Ella och Linn som planerat. Alla butiker hade en massa reor men hittade inget som jag skulle behövt spec. mycket. Ella hittade en jättesnygg väska från hm som hon köpte och linn hittade inte heller något. Vi kom efter några timmar hem till mig och satt här och pratade om allt möjligt. klockan 6 gav jag mig iväg med linn till träning inför morgondagens tävlingar. Nu ska jag snart börja gå och lägga mig så sov så gott allesammans! 
 
♥ Iisa
 

Midsommar

 
 
Hej på er! Ovan ser ni bilder jag tog på villan under midsommaren. Tycker om att vara på villan när det är så tyst och skönt när man bara kan ta det lungt och inte behöver göra något speciellt. Lumia sovde en till natt hos mig och hon for hem för ungefär en timme sedan. Jag har redigerat bilder och lyssnat på the fault in our stars spellistan. Fastnade också verkligen för Tom Odells long way down album.  Så det spelas i mina hörlurar för stunden. Lika tråkigt och kallt väder bjuds på idag som igår. Söndag idag och planerna för kvällen är att jag ska spendera tiden med Jenni och Lumia. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

Mikä kesä?

 
Hej på er! Det blev lite sen bloggning idag men tänkte jag skulle titta in här ändå. Jaa vakande på våran villa vid 1 tiden och så låg vid med Lumia och såg på film och tog det lungt. Tog det första doppet igår också även om det var iskallt. Mot kvällen kom Jenni med oss och vi for ut och spelade lite fotboll och så kom också Niklas med efter en stund, vi var sedan till nya abc och där satt vi en stund. Känns verkligen inte som sommarlov när detd rengnar där ute och teperaturen ligger där vid 10 grader. Förkylningen håler fast och jag hoppas den går över till tisdagen. Något annat hade jag egentligen inte att säga, men ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

Månskensreng

 
Bilder på finaste Antonia tagna för en bra stund sedan.
 
Hej på er! Igår blev det då så att Lumia sovde över här hos mig, vi vaknade vid halv 12 tiden idag och så åt vi morgonmål och såg på gossipgirl. Lumia for hem en stund sedan för att packa sina saker eftersom vi ska till vår villa vid 3 tiden. Vädret idag är kallt och fuktigt och man skulle ju verkligen önska att det skulle vara lite varmare nu när det är midsommar. Är ännu förkyld och det känns som att förkylningen inte vill släppa taget men jag får hoppas det blir bättre så jag kan träna lite också, så vill jag ännu önska er alla en glad midsommar! 
 
♥ Iisa
 
 
 

One Grain Of Sand

 
Hej! Jaa då har en till dag av sommarlovet börjat, vaknade vid 12 tiden igen idag och hoppade i duchen åt morgonmål och så har jag bara redigerat bilder och lyssnat på musik. Känner mig fortfarande väldigt förkyld och näsan är helt stockad och man känner sig så hängig när man är förkyld. Igår var jag med Lumia till stan var jag hittade en t-shorta och klännig. Känns nog skönt att sova i egen säng efter att ha varit på läger i en vecka. Klockan tre blir det att jobba igen. Egentligen var det ganska skönt att ha lite paus av att jobba under lägret. Ikväll får jag se vad som händer. Troligtvis kommer Lumia övernatt hit men vi får se. Ha de så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

Yummyyummyyummy

 
 Hejsan! Jaa nu är jag då äntligen hemma efter sett superroligt skribaläger.  Kom hem redan igår på eftermiddagen och somnande lite under gårdagen för några timmar i lumias säng.  Vädret igår och idag är otroligt kallt för att vara sommar och det känns jättetrist. Vaknade vid 12 tiden idag och nu här jag bara varit här hemma och tagit det lugnt. Har inga spec. Planer för idag men får se vad jag hittar på.
 
 /Iisa

Tisdagen den 17

 
Hejsan! Jaaa nu börjar sista dagen av lägerskolan, vilken verkligen har varit mycket roligare än jag trodde. Vi har blivit väckt med musik även denna dag och snart ska vi ge oss av till morgonmålet. Det blir nog skönt att sova i egen säng och få bara ligga och ta det lugnt. Men jaa hade inte egentligen så mycket att säga till er men jaa ha en bra dag allesammans! 

/Iisa

23

 
Hejsan! Jaaa skribalägret har fortsatt och idag fick vi också njuta av varmt väder. Det var besöksdagen idag så mamma och pappa var hit och se på hit till lägerplatsen. Om en stund är det dags för ett till pass som ska vara där ute. Fritid har vi ännu till 15.45. Har tyckt att lägret varit bra och så har vi fått supergod mat och såklart har det varit bra sällskap. Ha det då bra!

/Iisa
 
 

Torsdagen den 12

 
 
Hejsan, blev väckt här på lägret av låten bumbibjörnarna klockan 8. Nu har dagen gått till andakter och andra möten. Lunch har vi redan ätit och om 5 min är det samling igen. Så det får bli kort text. Bilderna är tagna ett tag sedan  när jag var med antonia på stranden. Ha de så bra! 

/Iisa
 

Dandelions

 
 Halloo på er! Vaknade redan vid 7 tiden helt pigg och tänkte stiga upp men såg att klockan var så lite så bestämde mig för att gå tillbaka och sova, somnade om och steg upp vid halv 9 tiden. Åkte med Jenni till skriftskolan som började idag klockan 10. Och nu för stunden har vi fritid här så passade på att blogga. Här på alskathemmet ska jag nu spendera en vecka. Få se hoppas de blir roligt, ha de så bra allesammans! 

♥ Iisa
 

Flower blossom

 
Hejsan, ovanför ser ni porträtt som Lumia tog på mig ett bra tag sedan. Hon är för stunden i Paris och hon har varit där nu i nästan en vecka. Idag fick jag sova ut lite iallafall och vaknade vid 11 tiden. Åt gott morgonmöte och sedan åkte jag ganska snabbt iväg till nicerun var jag befinner mig nu. Vi har packat en massa picnik påsar till deltagarna och nu sitter vi och tar emot deras väskor. Ikväll blir det att packa inför skriba vart vi ska imorgon. 
 
♥ Iisa

Lina och Lyckes konfirmation

 
 
Ovanför ser ni bilder på både Lina och Lycke från igår när de hade konfirmationsfest. De var båda jättefina med sina klännningar. 
 
Jaa dagen börjades med att fara med pappa och Elias till polisstationen för att skaffa nya pass och det tog nog en bra stund. Vi var där iallafall i en timme. Efter det var vi alla så hungriga att vi var och åt i stan. Vi kom hem för en bra stund sedan och nu har jag redigerat bilder och snart ska jag damsuga huset, och så ska jag också efter min laddare som jag glömt hos Jenni eftersom min telefon slocknat. Ikväll blir det sedan träningar och så vet jag inte vad som händer efter det få se. 
 
♥ Iisa
 

En dag vid villan

 
Hejsan! Ovanför har ni en massa bilder från igår när Jenni var på min villa. Vi låg mest på vår brygga och lyssnade på musik från en gammal radio vi har på villan. Mamma och pappa lämnade och sov där så därför for jag då en till natt till Jenni och sova. Vi såg på skräckfilm och for och sova sådä ganska tidigt eftersom vi vaknade nio idag för att jag skulle och jobba. Och jobba gjorde jag i sex timmar. Fick brottom hem och byta kläder eftersom jag var på Lina och Lyckes konfirmationsfest. Efter festen for jag hem igen och böt kläder och kom med Antonia hit till Strömsö var vi är nu. Här ska vi spendera kvällen i sommarsolen. Ha de så bra! 

/Iisa

I found my berries!

 
Bilderna är tagna med Jennis kamera och alla andra utan den försat va Jenni ^^
 
Hejsan! Bjuder på bilder från igår när jag och Jenni var till butiken och köpte jordgubbar och filippinos. Ååå så gott det var. Vi var och satt i solen i flera timmar och sedan kom vi hem till Jenni var jag sovde övernatt. Vi vaknade idag vid elva tiden och så for vi nästan gensat till mig och sedan for vi till villan var vi har varit nästan hela dagen. Vi kom i land igen nångång vid 7 timmen och så var vi via mig och hämtade mina saker eftersom jag ska sova här en natt till. Vädret var jättefint på morogndagen men mot kvällen blev det lite grått och mulet. Imorgon blir det jobb för mig och sedan sk ajag på lina och lyckes konfirmationsfest. Grattis till dem som blivit konfirmerade idag! 
 
♥ Iisa
 
 

Happily

 
 
Halloo! Vaknade vid 9 tiden idag och for iväg till sommarjobbet. Jobbade i glasskiosken idag från klockan 10-16 och kom hem vid halv 5 tiden. Hade inte så jättemånga kunder så det blev lite tråkigt emellanåt men jag hade iallafall med en bok som jag kunde läsa emellanåt.  Börjar få känn av det hur man lagar bollarna och det där med kassan börjar också gå lite smidigare. Så nu var första dagen ensam i glasskiosken avklarad på Söndag blir det att jobba igen. Jenni kom hit en bra stund sedan och nu ska vi se vad vi hittar på. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

Dagen i telefonbilder




Hej! Kvällen och natten spenderades hos Anna igår. Vi var till butiken och köpte grönsaker och dipp och sedan såg vi på kvällen på 21 jump street. Har sett den en massa gånger och tycker ändå den är lika rolig. Jag pratar nu altså om den nyare med Channing Tatum. Den äldre är också bra men har fastnat mer för den nyare versionen. Jaa nu kom jag lite ur spåret här. Vi vaknade altså med Anna redan vid 10 tiden eftersom vi var med zita till djurläkaren. När vi väntade på henne var vi och köpte glass vilket ni kan se på den första bilden. Så himla gott på en varm dag som denna. Det har påriktit varit nästan 30 grader idag. Efter det var vi hos Anna en stund sedan kom jag hem och åt och åkte iväg till frissan. Klippte bara topparna men det känns alltid så kort när man klippt det. Mot kvällen kom vi hit till villan och nu sitter jag bara på bryggan och lyssnar på musik, äter choklad och ska väl snart fortsätta läsa min bok. Jaaa när jag kommer hem så ska jag väl bara sova och sedan ska jag jobba imorgon på morgondagen. Ha det så bra allesammans!

/Iisa

En Grå Onsdag I Juni

 
Bjuder några bilder på Lumias söta katt Niia ^^
 
Hej på er! Vaknade hos Lumia i hennes jättelika säng som var såå skön att sova i när hon hade vaknat redan tidigare. Fick äta mumsigt morgonmål som bestod av plättar, nutella och grädde. Vi var en sväng till stan och jag hittade lite något. Körde hem och åt mat här och nu har jag gått igenom lite bilder vi tog igår med Lumia och för min del blir det träning 3 idag och så ska jag efter det ännu till moffa och städa. Som rubriken beskriver har vädret varit grått, solen har inte tittat fram så mycket men varmt är det, dock lite kvävt så få se om det börjar regna mot kvällen. 
 
♥ Iisa
 

No One Ever Loved

 
Halloo! Idag fick jag sova lite längre så steg upp först vid 11 tiden och då åt jag bara morognmål och åkte iväg till stan för att fixa lite med sommarjobbet. Klockan fyra idag ska jag nämligen jobba för första gången idag i glasskiosken. Vi får hoppas att det går bra, Jessica ska iallafall komma och hjälpa till lite. Var och åt lunch till fammo och faffa idag och så har jag legat i solstolen denna tid jag hunnit vara hemma, var också en lite sväng hos Lumia före jag var och åt. Vädret har varit så vackert idag, solen skiner och även fast det blåser är vinden ganska varm. Så det var inte alls kallt att köra med shorts. Ha det så bra allesammans!
 
♥ Iisa

En varm sommardag

 
 Hejsan! Dagen började ganska tidigt för min del. Vid 9 tiden var vi med pappa vid skattebyrån och hämtade skattekort till mig eftersom jag ska jobba i sommar.  Vi måste som tur inte vänta så länge på att få det så redan vid 10 tiden var jag hemma och då satte jag mig i en solstol och befann mig i den i ett par timmar. För en stund sedan kom jag hit till Lumia och nu ska vi då se vad vi ska göra. Ikväll blir det tävling i 100mh för min del och sedan ska vi och fixa lite med sommarjobbet. Ha det så bra! 
 
//Iisa
 
 
 

Free fallin

 
 
Här har ni bilder jag tog på Lumia igår efter vårfesten, hennes klänning var verkligen jättefin och färgen passade på henne. 
 
Hej på er alla! Blev väckt av Lumias lillasyster idag på morognen och fick inte sova ut så det blev lite jobbigt att stiga upp. Var inte hos Lumia så länge utan for hem redan vid halv 12 tiden. Jenni som också var övernatt måste fara hem ännu tidigare. Här hemma har jag redigerat ovanstående bilder och gått igenom och sorterat mina mappar på datorn. Borde snart igen flytta över bilder till hårdskivan eftersom datorn börjar bli så full. Idag är det som tur varmare väder än igår. Ska straks gå ut och ta bort ogräs och sånt med mamma. Få se vad jag hittar på resten av dagen. Så himla skönt med sommarlov! 
 
♥ Iisa

RSS 2.0