IGÅR

Gårdagen gick ut på skola sedan till stan med Matilda, köpte dock inget. Så var jag på träning också. Idag kom jag rakt hem från skolan och ska snart och jobba för vår friidrott förening. 2 Dagar kvar till sommarlov! Det börjar nog man märka på vädret idag och igår har varit över 25 grader efter skolan.
 
 
bild från igår. Tagen med telefon men det får duga.
 
♥ Iisa

LES FLEURS

 
Hej, Igår var jag till Anna efter skolan vi pratade mycket och hade det roligt. Sedan gick vi ut och fotografera ovanför ser ni några av de många bilder vi tog. Sedan måste Anna på match så jag cyklade hem vid 5 tiden och sedan såg jag några Supernatural avsnitt ♥
 
♥ Iisa

SNEAK PEAK

 
Våravslutningskläder - Kommer fler bilder på helgen 
 
♥ Iisa

DAGENS

 
Tröja - H&M // Jeans - Carlings (dr.denim) // Skor - Convers
 
Sista veckan av skola har startat, Sommarlovet är snart här ♥ Hoppas alla haft en bra start på veckan!
 
♥ Iisa

STAFETTKARNEVAL 2013

 
Hej! Ovanför ser ni lite bilder från stafettkarnevalen. När vi kom fram på fredag kväll var vi på borgbacken och sedan sovde vi på jotell, väckningen var redan klockan kvart över fem nästa dag. Sen kom vi till stadion med buss. Mitt lag i 4x100 vann och i 18x80m grässtafett blev vi andra! Och vår fina hejarklack fick ett hederspris. Det blev en jättelyckad resa. 
 
♥ Iisa
 

SISTA TRÄNINGEN

Hej! Idag har det då varit den sista träningen inför stafettkarnevalen i helg. Vi åker iväg imorgon efter skolmaten till Helsingfors. Jag ska springa masstafett (18 X 80m på gräs) och 4 X 100m. Imorgon ska vi vara kvällen på borgbacken och efter det ska vi på hotell. På lördag blir det då att springa så att fötterna värker för resten av året.
 
 
♥ Iisa

SMOOTHIE

 
Ingredienser: Hallon, jordgubbar, vanilj yougurt och mjölk
 
Idag blir det ennu idag för min del att läsa på prov och träningar, hoppas alla haft en trevlig onsdag!
 
♥ Iisa

ROLIG HELG

Hej alla! har haft ett lyckat träningsläger på helgen med härliga tjejer! Kom hem igår och då gällde det att läsa på matte prov som jag då hade idag, det gick ganska bra. Så har jag blivit vänelev så jag var och visade runt de nya sjuorna i vår skola. Fint väder har det varit i över fem dagar i streck nu, sommaren har äntligen hittat fram ♥

 
♥ Iisa

ICE CREAM

 

 
Hej alla, bilder ovanför är från igår, vackert väder igår och idag men på tisdag regnade det. Jag har inte haft tid med att blogga eftersom vi har haft 2 prov den här veckan på ons och idag. Onsdag hade jag historia och idag biologi. Så dessa dagar har gått till att träna, vara i skolan och läsa till prov. Idag ska jag på kvällen på träningar annars ska jag bara ta det lungt. På helgen blir det för min del träningsläger och så har jag på måndag matematik prov.. Ushh 
 
♥ Iisa

GÅRDAGENS

 
blommig topp - VILA / Jeans tröja - vero moda / Läder jacka - Cubus / jeans - carlings / skor - converse (sportia)
 
Hej! Igår firade vi redan morsdag på pizzeria med kusiner och fammo och faffa. Hade mina vita första gången idag, det var fint väder hela dagen igår men spenderade största delen av dagen till att läsa på prov.. 

♥ Iisa
 

melovelamode | via Tumblr

 
Hej! Idag har det också varit dåligt väder, är sjuk och varit hemma från skolan så har spenderat dagen med en bok i handen och så har jag varit på datorn, samt sett på lite serier. Så har jag ju inte heller berättat att jag har skaffat en tumblr blogg: klikka HÄR för att komma till den. Hoppas alla har en super helg! 

♥ Iisa

VÅRFEST KLÄNNINGAR

 
Här hittar ni klänningarna: 1 2 3 4 5 6 7 8
 
Det blev regn idag som lovat.. Hade en jätte rolig kväll med Alexandra som innehålde mycket godis och filmtittande. Snart är det dags för mig att fara på träningar och på kvällen ska jag bara ta det lungt.
 
♥ Iisa

79

 
Hej! Idag har jag varit ute på vår solterass igen och snart ska jag på träning, efter det ska jag sedan till alexandra övernatt. Det fina vädret har fortsätt enda sedsn måndag men till imorgon har dom tyvärr lovat regn, det positiva är ju att vi har ledigt imorgon. Hoppas alla har en super fortsättning på onsdagen!

♥ Iisa

SOMETHING ABOUT THE SUNSHINE

Hej ♥ Idag har det varigt jättefint väder ca. 20 grader i solen. Efter skolan gjorde jag en lite fruktsallad med päron och vindruvor och sedan gick jag ut på terassen och läste på prov som jag har imorgon.. Hoppas det går bra! I skolan hände inget spec. men jag var ute varje rast för att det var så vackert väder, Hoppas alla har haft en bra start på veckan!
 
 
♥ Iisa

MY INSPIRATION

 
 
Älskar Lauren Conrad böckerna idag har jag läst dom en gång till, den som inte har läst dem så rekommenderar jag dem starkt! De är så fullpackade med inspiration och bra tips. Jag tycker att hon har jättesnygg stil och fint hår.
 
♥ Iisa

DAGENS I SVARTVITT

 
Skor - Converse // Byxor - Carlings // Tröja - Vila // Jacka - Cubus // Solbrillor - H&M 
 
Hej och Glad 1 Maj till alla! Stack iväg till stan på cykel där vid halv 12 tiden, sedan var jag där i ungefär två timmar, köpte glass på frank's café  och snören som vanligt.  Igår på valborgs afton var familjen Skåtar till oss och jag kollade med Hanna och Lotta på The Notebook (Superfilm, rekommenderar!) Imorgon är det sedan skola som gäller. Måste ännu kämpa denna månad och sen är det sommarlov! Åååå längtar...
 
♥ Iisa
 

RSS 2.0