Önskeinköp vår/sommar 2013

 
♥  Vita jeans              ♥  Spets shorts elr kjol
♥  Vit kavaj                ♥  Levi's shorts
♥  Vita låga converse  ♥  Spets topp/ t-shorta
 
Iisa
 
 
 
 
 

Amanda

Idag är det då Amandas tur att fylla 15 år, Grattis på födelsedagen din hoppas den blir supeer! Vi har kännt varandra ända sen dagis, men blev egentligen först vänner i förskolan. Du är jätte snäll, omtänksam och så är du en jättebra vän som man kan lita på. Synd så går vi inte i samma skola längre men jag är glad att vår vänskap hållit!
 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

Dagens

 
Klänning, Taits, Kavaj - H&M // Skor - nelly //Jacka - Vero moda
 
Hej alla! Idag har det varit fullt upp med program jag var övernatt till Hanna och Lotta och så kom pappa och hämta mig där vid tolv tiden. Kl. ett åt vi påsklunch hos min fammo och faffa med mina kusiner från pappas sida efter det var det iväg på min andra kusins kalas (en från mammas sida) och nu är vi då äntligen hemma och jag tänkte spendera kvällen med sesång 2 av supernatural ♥ min kusin var så snäll och lät mig låna den!
 
♥ Iisa

Påsklov ♥

Nu har då påsklovet börjat för min del, i skolan var vi ute och gå och sen kom jag med buss hem. Snart ska jag iväg på träningar och på kvällen blir det att fara till Skåtars och äta och sen ska jag ännu lämna övernatt dit. Hoppas alla får ett trevilgt påsklov!
 
 
♥ Iisa

Get the Look!

 
 
Byxor Klocka Converse Kavaj T-shorta Armband
 
Klikka på orden för att slippa till sidorna var jag hittat dessa saker.
 
♥ Iisa

Grattis!

Hej, Idag är det ingen vanlig Måndag utan det är Elias (min storebrors) 17 års födelsedag!
Grattis Elias!
 
 
♥ Iisa

NY BIKINI

 
 Bikini - Cubus
 
♥ Iisa
 
 

Me Today

 
Hej! Idag vaknade jag redan klockan 7 på morgonen och trodde att kl. var 9 men så var det ju inte, så jag gick tillbaka och sova och sendan var jag på träningar klockan 10. När jag kom hem så var det städning som gällde, min storebror hade nämligen släktkalas, gästerna var här i ca.3 timmar och kvällens planer går ut på att se på film och äta godis ^^
Hoppas alla har en super Lördag! 
 
♥ Iisa
 

Sommar Längtan

Hej, Nu är det himla mycket pågång med skolan, friidrott, läxor och allt möjligt så jag hann inte blogga igår. Men för min del var det iallafall att gå hem från skolan (igen..) och sen tog jag det bara lungt och på kvällen blev det träningar, dagens träningar blev inställda så jag var ute på en kort länk istället. Idag var jag till stan och imorgon blir det att städa efter skolan sedan Amandas kalas! 
 
 
Ååå, längtar såå mycket till sommaren! ♥
 
//Iisa

Vampire Academy

Hej alla! Idag var jag efter skolan med Matilda till stan. Nu är jag hemma och tänkte göra en god smoothie till mig. Idag tänkte jag slänga in ett boktips. Förr hatade jag att läsa och orkade aldrig läsa boken till slut på sjunde klassen ändrades det. Nuförtiden älskar jag att läsa. Jag vill tipsa er om en serie som heter Vampire Academy, jag har läst serien igenom några gånger nu och jag har inte tröttnat på böckerna. Ååå! de är så bra. Jag rekomenderar bokserien till alla som tycker om spännande och romantiska böcker. Även om det finns vampyrer i serien så är det ändå inte lika mycket om det som t.ex. i Twilight och Vampire diaries utan det händer mycket annat i böckerna också. Trevligt om nån orkade läsa hela texten!
 
Här kommer böckerna i ordning: läs dem från höger till vänster.
 
//Iisa

Inspiration ♥


Lockar

Hej, Idag var det ganska tidig väckning för mig (kl.9.00) jag hade träningar kl.10 i simmhallen. När jag kom hem var det att städa mer och så bakade jag också en morotskaka. Nu har vi gäster här och vi har just ätit. 
 
 
Såhär ser jag ut idaa, lockade håret och jag har på mig en jeanaströja från H&M samt mina Dr. denims.
//Iisa
 

Dagens

 
// Jeans - Dr. Denim // T-shorta - H&M // Kavaj - Lindex // Armband - Argento 925
 
Yes! Idag är det fredag på mitt program idag stod: Skola, städning och Matildas födelsedagskalas i bowlinghallen. På bilderna ser ni vad jag hade på mig. Bowlingen gick bra för mig lyckades med tre strikes! Hoppas alla har haft en underbar fredags kväll, Sen så ska jag ennu tacka Matilda för ett super kalas!
 
//Iisa
 

Mums ♥

Hej, Idag har vi bara haft läsämnen i skolan. Fy va jobbigt, sen måste jag ännu gå hem från skolan.. När jag kom hem så hade jag ändå energin att göra mumsigt mellanmål till mig.  På kvällen blir det sen ännu träningar för min del.
 
 
//Iisa
 

Dagens

 
//Shortblus - H&M //Collegetröja- H&M //Jeans - Dr.denim
//Iisa

Just Another Tuesday

hej, Idag var det helt vanlig dag i skolan igen. När jag kom hem städade jag och så åt jag mumsigt mellanmål. Nu tänkte jag kolla på lite nya avsnitt av olika serier. På helgen var jag som sagt på tävlingar till tammerfors, Jag blev nöjd med mina resultat fick nytt rekord i längd med 29 cm och nytt rekord blev det också i häck löpning. Jag kom hem på sö. kväll ,och var jätte slut och sommnade omedelbart.
Här kommer bilder på mina favorit serier:
 
 
//Iisa
 
 
 
 
 
 

Ella

Stort grattis till Ella som fyller idag! Jag och Ella har blivit kompisar genom friidrott. Ella är snäll, glad, omtänksam, rolig och massor med annat. Vi går inte i samma skola, hon är en superbra vän som man kan lita på! Hoppas du har en superdag!
 
 
//Iisa

Levi's Shorts

Tänkte dela med mig vad jag håller på att spara till för tillfället. Det som jag absolut helst skulle vilja ha är Levi's shorts ♥
 
-vita höga converse som syns på den vänstra bilden.
Här kommer några inspirations outfits med Levi's shorts:
 
 

Mina planer

 Hej! Idag var det helt vanlig dag i skolan. När jag kom hem började jag skriva på en packningslista. Jag ska nämligen på tävlingar i helgen. Så min fredagskväll kommer att spenderas med att packa väskor. Tyvärr så startar buusen redan klockan fem på morgonen, så det blir väl att stiga upp på en lö. morgon kl.4.00. Jag ska delta i två stafetter, längd och häck. Får sällskap av Linn som också ska vara med och tävla.
 
 
Söt bild på mig o linn :)<3
Det blev lite liten bild för att den är tagen länge sedan.   
//Iisa

Blogaward

Hej alla! Jag fick en BlogAward av ronja här om dagen. Reglerna är att berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar. Skriv också på
deras bloggar att de fått awarden av dig så att de inte missar den.Svara på frågorna som du fått av den som gett dig awarden. Hitta på fem nya frågor till de du nominerar. Här kommer svaren till ronjas frågor:
 
Om du bara skulle ha en dag kvar att leva, vad skulle du vilja besöka, göra
osv.?
- Jag skulle vilja spendera den sista tiden med min familj och de som står mig nära.
 
Något som få vet om dig?
- Oj, den var svår. Men jag skulle säga att ganska få vet om att jag haft natt- tandställning när jag var mindre. Nuförtiden har jag mycket rakare tänder och inte alls överbett längre.
 
 
Ett barndomsminne?
- Jaa, det är inte exakt ett minne, men jag kommer ihåg att jag älskade att bita folk och saker. Haha kanske därför jag tycker så mycket om Vampyr serier och böcker!
 
 
Din bästa egenskap enligt dig?
- Kanske att jag försöker vara snäll mot alla och jag skulle också säga att jag är en sådan person man kan lita på.
 
Vad får dig att verkligen må bra & njuta av livet?
- att umgås med vänner man kan lita på och att spendera td med familjen, så älskar jag också när det är lov och man inte behöver stressa över något (t.ex. prov) och man får bara njuta av att vara i lungn och ro. Att vara på resa är också skönt, när man resa får det en att upskatta hur man har det där hemma.
 
Bild från sicilien i Italien.
Tillsist ska jag ännu gratulera jenni som fyller år idag! Grattis!
 
Jag nominerar: Lumia, Matilda, Jenni, Anna och Alexandra
 
- Ditt favorit minne?
- Bästa resan, Varför?
- Största drömmen?
- någonting du aldrig kommer att glömma?
- Vad gör dig glad?
 
/Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration ♥

//Iisa

Me Today

Hej, Kom en stund sen från Hanna och Lotta, Var också till stan. Vi slutade redan skolan 11 så jag hade mycket tid på mig. För min del blir det ännu pilates på kvällen.
Såhär ser jag ut idag:
 
 
//Iisa
 

MorgonFrost

 
//Iisa
 
 

RSS 2.0