Yee

 Då var dessa skorna beställda, hoppas de är rätt storlek! Har verkligen länge kollat på dessa nike skor och längtat till att ha såna till våren/ sommaren. 
 
Fredagen är äntligen här, Skoldagen var väl helt bra, hade två sista timmarna tilllval. Efter skolan var jag till Lumia och nu om en stund kommer Lina och Lycke hit på filmkväll. Ska bli skönt att sova länge imorgon. Det blir tävlingar och övernattning hos Anna på lördag. 
 
♥ Iisa
 

Take me back

 
Hej! Bjuder på två opubliserade sommarbilder. Dagen har varit ganska så lätt och gått snabbt. Första två timmarna hade vi husligekonomi och äntligen fick vi laga mat, vi har planerat i flera timmar nu så det var skönt att laga mat. Efter matrasten for vi iväg till övis på studiebesök som tog de två sista blocken. Verkade som en riktigt bra skola men jag tror inte jag ska dit. Då är vi halvvägs på skolveckan och sammhällsprovet är skrivet. Inga fler prov denna vecka men nästa vecka blir det modersmål och fysik prov. 
 
♥ Iisa

Flowers

 
Hej! Skoldagen var inget  utav det vanliga, en måndag som jag troligtvis kommer glömma snabbt. Efter skolan var jag till fammo och faffa och läste på sammhällslära prov som jag har imr.. Kan verkligen inte det så bra men det går som det går. Hoppas bara provet inte har alltför sträng skala. Så ikväll blir det då att läsa, läsa och läsa. Tror de flesta kommer ha en roligare kväll en jag. Har just nu en liten paus, redigerade bilderna ovan och lyssnar på Ed Sheeran. 
 
♥ Iisa

Bonfire heart

 
Hej! Hade en bra kväll igår hos Alexandra, det blev då att kollla på nya vampire diaries avsnittet. Det var jättebra tycker jag men det tog en bra stund och kolla avsnittet eftersom netet inte riktigt ville samarbeta med oss. Idag var vi då på morgon träning klockan tio. Vilket egentligen var ganska skönt. Här hemma har jag städat en del och nu väntar jag på att ett avsnitt av the carrie diaries ska ladda. 
 
♥ Iisa
 

He could see the light in her

 
Kunde inte riktigt bestämma om redigeringen så det blev både vanliga och svartvita bilder denna gång.
Då var äntligen fredagen här! Har haft en ganska bra dag, Skolan var inte så jobbig och de två sista timmarna var roliga då vi hade textil. Just nu håller vi på med egna kollektioner. Jag gör en tillsammans med Lumia med temat sommar. Vi ska laga blomkransar och så ska jag sy några plagg från kollektionen. Snart blir det då filmkväll hos Alexandra. Före det ska jag ännu damsuga huset och läsa lite på sammhällslära prov. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

Up and away

 
Om ni undrar om runriken är det en låt av envy som jag lyssnat mycket på. 
Dagen har spenderats hemma sjuk, inget desstuvärre så det blir nog skola imorgon. Har börjat och kolla på the carrie diaries igen så det har största delen av dagen gått till. Ovanför ser ni bilder på det mumsiga mellanmålet jag åt igår. Så är det ju fredag imorgon! Ska till skolan som vanligt och på kvällen blir det att kolla det nya vampire diaries avsnittet hos Alexandra med Lotta, ska bli roligt.
 
♥ Iisa
 
 

At the stairs

 .
bilderna  tagna med Lumias kamera, Opublicerade bilder från Helsingfors.
 
Hej! Vaknade vid sju tiden och slapp till skolan med mammas skjuts, Ganska långtråkig skoldag med tråkiga timmar. Efter skolan kom jag hem med buss, här hemma har jag bara tagit det lungt och kollat lite på film. Sex blir det träning för min del så måste starta om några minuter. Hoppas alla haft en bra start på vekan! 
 
♥ Iisa

Sommar längtan

 
Dessa bilder får mig att längta tillbaka till sommaren... Denna sommaren vill jag fotografera en massa, och verkligen göra det ordentligt, Hoppas på att ha ett 1.4f 50mm objektiv till sommaren. Snart slipper jag iallafall till värmen eftersom jag ska till portugal på träningsläger på sportlovet. 
 
♥ Iisa
 

Frozen

 
Hej! Idag var det då matematikprov som gällde första timmen. Det gick ovantät bra och jag tyckte faktiskt provet var lätt, somtur hade jag inte läst för mycket på de svåra uppgifterna vi haft för det kom inga av dem. Efter skolan var jag till Anna och där lagade vi wofflor och kollade lite på film. Snart har jag träningar, före det ska jag ännu kolla på lite vampire diaries. 
 
♥ Iisa

Mums

 
Hej! Tänkte berätta lite om vad jag haft för mig denna helg. Igår var det då fredag, skoldagen gick snabbt och efter det var jag en stund till Matilda med Lumia, Jag hade lyckats med att ta med min gymnastik väska till skolan istället en min vanliga skolväska med alla mina saker. Så jag kom till skolan med en gymnastikväska utan nycklar, telefon och busskort. Somtur fick jag då låna Matildas. Jag var också på gym med pappa och sedan kom Jenni på kvällen till mig på supernatural marathon, det var riktigt trevligt. Idag har jag varit på stan med Lumia där jag fyndade en topp för fem euro, vi var också på café. Nu kom jag en stund sedan hem från Ella. Jag var där med Linn och vi hade en filmkväll, det var riktigt roligt. Tack till er! Jag ska väl snart börja fa och sova. Imorgon blir det att läsa på matteprov som vi har på måndag. 
 
♥ Iisa

-

 
Då var det torsdag, I skolan hade jag idag mycket jobbiga läsämnen och dagen gick långsamt... Så skönt att det är fredag redan imorgon, då blir det supernatural marathon med Jenni, Ååå så roligt att börja kolla på sjunde sesången!! Måste nog säga att supernatural är en av mina absoluta favorit serier, Hoppas alla har en bra helg!
 
♥ Iisa

Take care

 
Bjuder på två sommarbilder!
 
Skoladagen var lång och tråkig idag, nog för att vi hade huslig ekonomi två första timmarna men vi planerade bara ett arbete båda timmarna så det var ganska jobbigt. Sedan hade vi också matematik tredje timmen och jag förstod nästan inget av vad vi gick igenom, hatar text uppgifter.. Ikväll är det skriba träff och så måste jag läsa på fysik förhör. Nu har jag just kollat på pretty little liars och nu kollar jag på mina blivande nike skor. Har verkligen beslutsångest, vet inte vilka jag vill ha då det finns så många fina! 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

It´s too cold outside for angels to fly

 
 
Bilderna ovanför är tagna igår, så härligt när dagarna blir ljusare och man har mer tid att fotografera ute!
 
Då har vintern anlätt, härligt med snö men kallt är det nog, på morgonen var det kallare än -20. Solen lyser ialafall vackert på eftermiddan. Skoldagen gick ganska snabbt idag också, efter skolan var jag till frissan och klippte mina toppar. Var efter det det till Anna en stund och sedan kom vi till mig, Nu sitter vi här på vår soffa och kollar på vampire diaries med datorerna i famnen. Hoppas alla haft en bra start på veckan!
 
♥ Iisa

Mellis

 
 
Hej! Ovanför ser ni bilder på det mumsiga mellanmålet jag åt idag, Har verkligen börjat tycka om naturell youghurt, förr tyckte jag att det var jätteäckligt och surt. När jag börjat äta det blev man som van med smaken och man smakar mer av det anra man satt i. 
    Var jättetrött när jag vaknade och steg plågsamt upp ur sängen, skoldagen varnog helt bra, den gick snabbt och det var ju bra, kom hem med buss och sedan har jag redigerat lite bilder och kollat på film. Skönt att ha en lite lungnare dag.
 
♥ Iisa

Speed of sound

 
Hej! Helgen spenderades som sagt på träningläger, därför har det tyvärr varit lite dålig uppdatering här. Så helgen gick till att träna, äta, träna, äta, sova, äta, träna.. ni fattar. Trött i hela kroppen efter lägret så ikväll ska jag nog bara ta det lungt. Kom hem vid tre tiden idag och har packat upp och kollat igenom we<3it, tumblr mm. Imorgon är det då skola som gäller.
 
♥ IisaD
 

Nike wanties

 
Skulle verkligen vilja ha Nike air force skor eller nike air max 90 skor nu till våren/sommaren. De är så snygga! Tyvärr så har jag massa annat att spara pengar till så få se om det blir några nike skor. 
 
♥ Iisa
 

the other side

 
Hejsan! Dagarna rullar på, skolan har varit jätte långtråkig. Efter skolan har jag kollat mest på vampire diaries med Anna, Fortfarande ingen snö.. Som ni ser på bilden ovanför som är tagen några dagar sedan. Idag blir det då att packa till friidrotts läger som är i helg. Vi startar imorgon dit straks efter skolan. 
 
♥ Iisa

En ny favorit

 
Eftersom våra frysta jordgubbar och hallon tagit slut, började jag använda blåbär istället. Tycker nästan det samkar godare än med jordgubbar/hallon. Så ovanför ser ni den mumsiga smoothien. Ingredienser jag hade in i den var: Banan, hallon yougurth, blåbär, mjölk och glass. Har inte exakta mått eftersom jag bara brukar hälla i lite vad som finns i skåpen. Pröva gärna, den är så god!
 
♥ Iisa

Go Loud

 
Hej! Kom hem från Lumia en bra stund sedan och har redan hunnit damsuga huset och så hittade jag annars min gammla mp3 spelare. Så jag lyssnade på en massa gammla låtar när jag damsugade. Nu laddar jag ner nya låtar till mp3 spelaren. Har också lyssnat en massa på envy idag, deras låtar är verkligen bra! Imorgon är det då att vakna vid sju tiden.. Ushh. Hoppas allla haft ett bra jullov!
 
♥ Iisa

Half a Heart

 
Nya kläder från topp till tå, byxorna från h&m för bara 10 euro och tröjan från Zara.
 
Hej! Igårkväll blev det gym med pappa och så kollade jag på film ännu senare. Idag vaknade jag ivd halv 12 tiden, Vid ett tiden var jag på gudstjänst med Matilda eftersom jag måste gå för konfirmationen. Efter det kom vi till mig. Fem är det träningar som gäller. Ingen snö fortfarande och tråkit slaskväder, som om det ännu var höst. Imorgon är det ännu jullov sedan blir det skola, ush vad jobbigt med alla läxor och prov. På kvällen blir det kanske övernattning hos Lumia, får se.
 
♥ Iisa
 

When the sun rises

 
 
Foto: Lumia
Redigering: Jag
 
Hej! Vaknade en stund sedan och upptäckte att klockan var ganska mycket, som den vanligt brukar vara när jag stiger upp. Igårkväll kom den härliga snön men som inte höll till morgonen, så det var jag inte värst glad över. Idag ska jag och fira moffas födelsedag och sen får jag se vad jag hittar på. Önskar er alla en bra lördag!
 
♥ Iisa
 
 

Take a cup of hot chocolate

 
Hej! Gårdagen gick hela morgonen till att sova som vanligt, klockan ett var jag på träningar som slutade 3 och efter det var jag till Lumia, kom hem därifrån vid 8 tiden och så packade jag mina saker och åkte till Anna övernatt, vi kollade sesång ett klart av vampire diaries och åt massor med gott. Vi vaknade vid ett tiden idag och så for vi nästan genast till stan, Jag köpte två par byxor från H&M som jag var riktigt nöjd med. Vi var vi saluhallen på cafe var det var supergott. Vi var på stan en bra stund så jag kom hem för ca. en halv timme sen. Ikväll har jag inga spec. planer, kan väl kolla på lite serier. Jullovet lider mot sitt slut så på tisdag blir det skola igen..
 
♥ Iisa

Nytt

 
Hej! Här har ni vad jag köpte från helsingfors, jag köpte också en vit tröja från Zara. Idag blir det träning nu klockan ett och senare på kvällen ska jag vara med Lumia och Matilda. Hoppas alla haft en bra start på det nya året!
 
♥ Iisa

2014

 
Hade ett lyckat nyår tack till Lumia och Jenni! Då var det ett nytt år, 1 januari idag men fortfarande ingen snö på marken vilket inte är så roligt. Dagarna håller iallafall på att ljusna så det är ju bra. 
     Idag blev vi väckta av lumia på morgonen och redan vid klockan tovl for Lumia hem, Jag och Jenni var hos mig en stund och sedan for vi hem till Jenni. Klockan tre satt vi i biosal på belive premiär. Filmen var verkligen super! Efter bion kom Anna till mig och vi pratade och kollade på några avsnitt av Vampire diaries.
 
Gott nytt år till alla!
 
♥ Iisa

RSS 2.0