Hanna

 
Idag är det då kära Hannas födelsedag, Stort grattis till dig! Jag och Hanna har varit vänner nu i ungefär 3 år hon har blivit en av mina närmaste och bästa vänner. Jag vet att jag alltid kan lita på henne, Hon är otroligt bra på att gymnastisera att rita, på karate och massor annat. Vad skulle jag göra utan dig? Du får mig alltid på bra humör och är en supervän, Love u!
 
//Iisa
 
 
 

Lotta

Idag är det en Onsdag, men inte bara vilken onsdag som helst utan det är Lottas födelsedag! Ja och Lotta är familje bekanta sedan några år tillbaka . Lotta är en av mina bästa, närmaste och pålitligaste vänner. Jag kan alltid lita på henne. Hon är helt otroligt bra på att fotografera samt på att gymnastisera. Stort GRATTIS till dig Lotta, Hoppas du får en super bra födelsedag ♥ Njut av bilderna:
 
 
 //Iisa
 

The Sun

Idag var jag på morgonen och åkte slalom igen, Sen gjorde jag mat med mamma och efter det var vi ute och gå. Det var vackert väder så jag passade på att ta med min kamera. Snart ska vi iväg och bowla allihopa.
 
 
 //Iisa
 

Fotografering

Hej alla! Min måndag startade super. Jag var nämligen till slalombacken med mina mina kusiner och pappa , jag åkte i ungefär 3-4 timmar. När vi kom till vår stuga gick jag ut på en liten fotorunda. Jag lyckades trampa fel och var i snö ända till låren. Sen var jag ännu med mamma, min yngsta kusin och hennes mamma till stan här. Jag fick en PeakPerformance kortärmad.
 
 
 
//Iisa

My Sunday

Hej alla! Igår så startade vi då vägen norrut, vi var framme nångång vid 16-17.00 tiden. Jag vaknade där vid tio sedan for jag iväg på en skidtur med mamma. Vi skidade 15km, senare var jag och åkte slalom med mamma, storebror, äldsta kusinen och hennes pappa. Nu ska jag snart äta och sedan mumsa i mig något gott samt se på Vampire Diaries ♥
 
 
 //Iisa

Inspiration ♥

//Iisa

Sportlov

Hej, Det här sportlovet ska jag, min familj och mina kusiner till fjällen. Vi startar imorgon kl.10 och kommer hem nästa lördag på kvällen. Somtur så har vi WiFi i vårt hyrehus där,så jag kan uppdatera bloggen. Nu ska jag snart starta med att packa, listan är klargjord så jag behöver bara plocka alltingn i väskan. Idag hade vi också friluftsdag med hela skolan.
Idag så jag ut så här :↓
 //Iisa
 
 
 
 

Fjällräven

Hej alla läsare! Idag slutade vi igen klockan elva., kom hem med en ettans buss så jag fick gå en bit längre idag. Snart ska jag se på nya pretty little liars avsnittet och senarae kommer Amanda hit. Och igår hämtade jag annars min fjällräven väska, jag var jätte nöjd med den!
 
 
//Iisa

Nya skor

Idag efter skolan var jag till stan en stund och där hittade jag ett par svarta ballerinor. Jag kom hem med buss, åt mellanmål, för min del blir det träning redan kl.16.00 idag. Nu är vi i mitten av veckan och bara några dagar kvar till sportlov!
 
 
//Iisa

The Carrie Diaries

Hej alla! Nu har jag inte haft tid med att blogga sedan fredags men här kommer vad jag gjort under helgen och igår:
Lö: På lördag var jag på träninigar (Gym+simmhall), På kvällen var jag hos mina kusiner på middag.
Sö: Var till Matilda en stund på morgondagen, och sen hade jag kl.5 träningar.
Må: Vår skola har nästan remonterats klart och därför var vi från skolan och se på den nya skolan. Det var jättefint, allting nytt. Vi har till och med ett gym och en danssal! Jag var efter skolan till fammo och faffa och efter det var jag på Pilates.
Idag slutade vi skolan kl.11 (som vi ska göra resten av veckan) sen var jag på stan med Matilda och Lumia i ungefär en timme. Nu har jag också sett det nya avsnittet av The Carrie Diaries, Jag rekommenderar varmt serien.
 
//Iisa
 
 

Inspiration ♥

 

Äntligen!

Ååå! Jag blir så trött på att bära runt min tunga väska som säkert väger iallafall 15kg (så känns det iallafall efter skoldagen). Värk i axeln och styv nacke, jag går runt med en axelväska. Men nu blir det äntligen slut på detta, min mamma var nämligen så snäll och beställde en svart fjällreven väska till mig!
 
//Iisa
 

Födelsedag fest

hejhej, Igår såg programmet ut såhär ut för mig: jag var till skolan, kom hem åt, packade sen gedde jag av mig till Hanna och Lotta, där var det födelsedagsfest. Sen lämnade jag dit övernatt och idag var jag då till skolan och efter det var jag ännu några timmar hos Hanna och Lotta.
 
Nu tänkte jag också dela med mig mina favorit låtar på stunden:
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er!
// Iisa
 

Mellanmål

 
På bilderna ser ni då vad jag ätit till mellanmål, mums ♥ Idag blir det att öva på lite förhör och senare blir det gym med pappa. Ha de så bra!
// Iisa

Släpper inte

Hej alla läsare! Idag vaknade med en stockad näsa och sjuk hals. Ush den här förkylningen vill då aldrig släppa. Har varit förkyld nu i en och en halv månad och det blir inte bättre! När jag hade varit borta från träningar Ca. 1 och ½ vecka så var jag ännu lika förkyld så jag bestämmde mig att ändå gå på träningar. Nu när man har haft det så länge så är man nästan van vid att helatiden ha stockad näsa. Jag får väl fortsätta dricka panadol hot och varm oboy.
 
//Iisa

Matilda

 
Idag är det Matildas födelsedag! Grattis till dig. Vi har kännt varandra ända sen förskolan men vi har egentligen först blivit bra vänner nångong där på slutet av 6. Iallafall så är du nu en av mina viktigaste och bästa vänner, Du betyder så mycket för mig! Det är alltid roligt att umgås med dig och du får mig alltid på gott humör, haha och din humör är det bästa. Du är snäll, fin, rolig, omtänksam, pålitlig och mycket annat! Jag vet att jag alltid kan lita på dig. Hoppas du får en superdag, det förtjänar du verkligen! <3
 
Önskar Iisa!

Vill ha ♥

Äntligen är fredagen här! Efter skolan var jag med Lotta, det var riktigt roligt. Tänkte visa er vad jag tänker spara mina pengar till, på min lista står det 3 saker:
 
♥ Dr. Martens
 
 
 
♥ Vita höga converse
 
 
♥ Rayban solbrillor
 
// Iisa
 
 
 

Moroccan oil

Hej alla! Nu har det ju varit en par dagar sen jag senast bloggade det har bla. berott på provläsande och träningar. Igår var det engelska prov och idag var det geografi.
Sen igår var jag också och köpte en moroccan oil flaska som jag sparat till en stund nu. Prövade också den igår och jag rekommenderar den verkligen till alla! Priset är ju högt men det räcker ju till ungefär ett år. För er som inte vet vär moroccan oil är så är det en sorts olja som man sätter i håret, den inehåller bla. proteiner och
omega 3 som stärker håret.
//Iisa

Städat

 
 
Hejhej, idag när jag kom hem från skolan var det då att damsuga huset och städa rummet, nu är det då gjort och nu blir det då att läsa på prov i en timme och sedan genast iväg på träningar. oj huhu idag är det nog fullt upp.
//Iisa
 
 
 

Söndag morgon

 
 
Igår blev det ingen bloggning men här kommer helgens program hittils:
Fre: Matilda kom hit övernatt hade det riktigt roligt, vi såg på filmen The impossible. Se trailern HÄR.
Lö: Matilda for hem där vid ett tiden och klockan två var jag redan på tävlingar. Jag deltog i 60m och längd. Kom hem där vid halv 7 tiden.
Sö: Vaknade klockan 10 tiden, Nu ska jag läsa på prov och göra mina läxor och kl.17 blir det träning.
Ha de så bra!
// Iisa

Längtar redan...

Hejhej idag efter skolan var jag till satn och sökte prao platser. Ojoj vad det är svårt att hitta! vi har prao vecka 17 och redan är flera butiker fulla redan med prao elever. Jag hade inte någon lycka idag men ska pånytt nästa vecka och fråga. Jag längtar till sommaren därför gjorde jag ett collage av förra sommarens bilder:
 
Kram på er!
// Iisa

RSS 2.0