My shadow

 
Idag var jag till Hanna och Lotta efter skolan, idag blir det somtur några dagar som jag inte måste läsa på några prov, Vad skönt! Igår blev det ingen bloggning för att jag läste till historia prov och var på träningen . Kram på er!
//Iisa

Smoothie recept

Idag när jag kom hem började jag läsa på historieprov, läste i ungefär en halv timme sedan somnade jag.. Sovde i en och en halv timme. Sen hade jag inte energin till att fortsätta läsa så jag gick ner och lagade en smoothie till mig. Här kommer reseptet om nån är intresserad av att smaka på den:
 
På dehär bilderna använde jag dock frysta hallon (1 dl) istället för bananen.
Kram! //Iisa

My hair

Fotograf, model och redigering av mig.                                                                                                  Canon 600D
 
//Iisa

Dagens

 
 
 
//Tröja - H&M //Jeans och mössa - Carlings  //Skor - internet // Jacka - Vero Moda //ring - H&M
Tyvärr blev det lite suddiga bilder tog dom idag på stan i ett omklädningsrum med telefonen. 
// Iisa
 

Bra start på helgen!

Igår efter skolan hann jag äta och packa mina saker och så var det att fara iväg till tennis hallen och spela squach med Alexandra, efter det hyrde vi en film och köpte massvis med godis vi var övernatt hos Alexandra. Idag på morgonen vaknade vi där vid 9 tiden och for iväg till träningar. Idag har jag varit till stan och där köpte jag en badrock från cubus.
Här kommer några bilder från igår, tagna från Alexandras blogg:
 
Kram på er!
//Iisa
 
 

Dagens

 
 
// Tröja - H&M // Byxor- Carlings
Fotograf, på bild och redigering gort av mig.
Kram på er!
//Iisa

Lackat naglarna

Hejhej, idag efter skolan kom Moa hem till mig vi lackade naglarna, gjorde en blåbärssmoothie som var riktigt mumsig. Lackade senast mina naglar några månader sedan så det var trevigt att göra det efter en liten paus
 
 
 
Kram på er!
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 

Modecollage

Idag efter skolan kom Matilda till mig, vi var båda på gott humör och skrattade mycket. Nu har jag suttit här vid mitt skrivbord och klippt ut snygga kläder samt assesoarer från tidningar och tänkte göra någonslags "collage" av dem och kanske hänga upp collaget på min väg.
 
 
Kram på er!
// Iisa
 

Home again

Ojoj, Igår orkade jag bara inte blogga. Jag kom hem ganska sent från lägret med bakrelåren sjuka som bara den, nu känner man nog av alla träningarna jag var på. Jag var med i häcklöpningsgruppen. Sen när jag kom hem då så var det att börja plugga på franska förhör och engelska oregelbunda verb.. Var helt slut redan klockan 21.00 av ett tungt, men roligt läger. Idag på kvällen blir det pilates, men somtur ska vi tänja mycket. 
 
Här är en bild från sommras.
Kram på er!
//Iisa

Läger

Hej, För min del blir det områdsläger i häck på helgen, jag ger mig iväg imorgon klockan kavrt före fyra. Idag blir det då att packa eftersom jag inte har så mycket tid efter skolan imorgon. Lägret slutar på söndag så det är ungefär 3 dagar långt. Idag var det som vanligt i skolan utan på matematik då vi fick dricka te! Nu ska jag börja med packandet. Jag har redan gjort en lista så det är bara att plocka fram alla saker.
 
tog inspiration av den spegelvända bilden av annas blogg, tyckte att hon hade så häftiga bilder så besök gärna hennes blogg <3
 
Kram på er!
// Iisa
 

Till stan

Hejehj alla, idag var jag efter skolan till stan med Matilda, Vi var på cafe och så hittade jag en sport topp som jag tyckte var snygg. Så orkade jag också göra en fruktsallad till mellanmål, skönt att få vila en dag av träningar nu.
 
 
 //Iisa
 

Fotografering

Nu sitter jag här vid datorn igen som vanligt, har varit lite ute och fotograferat och så har jag också gjort mina läxor. Nu på kvällen blir det pilates då som vanligt. Här under kommer några bilder av de jag fotograferade.
 
 
Kram!
//Iisa

Dagens/ gårdagens program

Hej alla! Igår blev det ingen bloggning så nu går jag igenom vad som hände igår: Jag damsugade huset, var på bio med Jessica (vi var på the Hobbit) och på kvällen var jag övernatt till Hanna och Lotta. Idag kom jag hem ungefär klockan 13.00 och nu sitter jag här med läxor av varje ämne vi har imorgon.. Inte så roligt. Senare idag ska jag väl försöka fara på träning och se om min förkylning/ magsjuka/ feber är borta, vi hoppas väl på det.
 
Hmmm, jag troro inte att jag ska skaffa glasögon, Vad tycker ni? Hhaha
 
Vi bakade en hjärtformad morotskaka.
 
Lottas vackra blåa öga.
 
Kram på er!
// Iisa

Dagens

 
 
 // Undertröja-H&M // Tröja (mörkblå) -plaza italia // ring-JC //Jenas Dr.denim svarta
 
Idag var jag helt slut när jag kom hem efter en lång dag. I skolan började jag på handarbete att sy en kavaj, efter skolan var jag till ett café med Hanna och Lotta sen klockan halv fyra möttes jag och mamma på stan och det här är vad jag köpte/ fick:
- 3 bas t-shirts från H&M
- ett par nya Dr. denim byxor ( eftersom mina gamla svarta har töjt ut sig och blivit allt för lösa) från Carlings
- Och tillsist ett pahet med  tuschar som jag kan sedan anteckna med i skolan
 
Kram på er!
// Iisa

Hårinspiration

Det här är redan mitt ansra inlägg om hårinspiration, men eftersom jag är så ofta och ser på inspiration på datorn så passade jag på att göra ett till sånhär inlägg. Jag försöker själv växa ut mitt hår. Mitt hår är lite över axlarna och skulle vilja ha det lite över 5 cm längre, det är tyvärr en lång prosess för man måste ju klippa sitt hår med jämna mellanrum för att hålla det friskt.
Jag inspireras av Lauren Conrad och Nina dobrev de har båda jätte fint hår!
 
 
 
Kram på er!
//Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty little liars

Idag har det inte hänt något speciellt, kom rakt hem från skolan med bussen och tog genst itag med läxorna. För mig tog det ungefär en timme ( Vi hade ganska mycket läxor). Efter läxorna såg jag på pretty little liars nya avsnittet som kom ut igår natt.
Tumblr_mgd6ims2dc1rjwbgko1_500_large
 
Här kan ni se det nyaste avsnitett som heter: She's better now
Tryck bara på "Close adviserment" och på play så kan du se hela avsnittet :)
(Det finns tyvärr ingen text på det här klippet men det kanske finns på swefilmer redan? )
Kram!
// Iisa
 
 

Beyonce

Idag var jag nog till skolan, känner mig ännu lite sjuk men ändå mycket bättre än igår, Jag kom hem med bussen där vid halv tre tiden. Sen dess har jag ätit mellanmål och varit på datorn. Det rubriken syftar till är att jag faktiskt börjat lyssna ganska mycket på Beyonce, jag har alltid tyckt att hon är bra på att sjunga men nu har jag bara börjat lyssna mer på hennes låtar.
 
 

 

 
Hoppas  ni lysssnar på nån av låtarna, min favorit är  Broken Hearted Girl, Kram!
//Iisa

Slödag

Hej alla, idag skulle det ha varit skola men det blev ingen skola för mig.. Jag är sjuk. Jag var sjuk igår också och därför orkade jag inte blogga. Känner mig lite bättre idag, nu blir det då att se på supernatural sesång 1 som jag fick låna av mina kusiner.
 
Kram! // Iisa
 

Dagens

 
 
 
 
 
// tröja- rut m.fl. // Mössa- Carlings (Vandals) // Sen hade jag också svarta taits på.
 
Hej alla! Igår blev det ingen bloggning pga. att jag var med min mamma och kusiner till umeå och shoppade. Det var  en riktigt lyckad resa. Jag köpte:
- 2 mössör från carlings ( en blå och en svart)
- 2 tjockare tröjaör en från h&m och en från rut m.fl (rut med fler)
- en kjol från monki ( grå)
 
Kram på er!
// Iisa

Dagens

 
 
// tröja-H&M // Jeans- cubus // Läderväst-H&M
 
 Om ni är intresserade hur man gör en likadan hårknut som jag har på bilder så har jag tidigare gjort ett inlägg på hur man gör en. För att komma till inlägget klicka HÄR
Kram! // Iisa

Skyfall

Idag har jag varit på träningar från klockan 11-15.00.. Fy det var tungt. Iallafall så tog det ganska mycket tid av dagen och har inte gjort något annat speciellt idag. Igår var jag som sagt med Hanna och Lotta på Skyfall 007 (James bond) filmen var bra och jag rekommenderar den till alla som tycker om Action filmer. Om ni inte vill se på filmen lyssna iallafall på Adeles låt skyfall.
 
 
// Iisa

Sista dagen före 2013

Hejhej, idag vaknade jag där vid 12 tiden. Hanna, Lotta och min kusin sovde över här. Idag ska jag också senare
på skyfall 007 med Hanna o Lotta. Här kommer bilden från kvällen:
 
Vi lockade varandras hår.
 
 
 
 
 
Hoppas ni hade ett bra nyår!
// Iisa

RSS 2.0