Julfestkläder?

Idag har jag inte gjort något speciellt, skolan var rolig idag vi hade två timmar handarbete, bildkonst och modersmål(vi fick teckna på modda). Det bästa var att vi hade mannagrynsgröt som lunch, onamnamnam!
Idag tror jag att jag ska köra lite gossip girl marathon, eller jag vet int kanske ser jag på en film istället, ska slänga in ett tips på en film jag tror kommer vara jätte bra:
 
Här kommer några bilder på vad jag tänkt ha på mig till julfesten, vi har inte egentligen julfest utan vi ska bara sitta i kyrkan så jag tror jag ska ha på en gammal klänning.:)
Så har jag lite svårt att välja om jag ska ha på mig en kavaj eller en kofta? Kofta har jag i massor färger så jag skulle isåfall ha en vit eller en brun kofta.
Sen tänkte jag locka mitt hår och vilka skor jag har? Ja det vet ja int ännu :)
Ha en trevlig fredagskväll! Kram Iisa
 
 
 
 

DIY: hair donut

De flesta av er vet redan säkert hur man gör en egen hairdonut, men jag tänkte nu ändå slänga in ett inlägg på hur man gör en, jag ska förklara med text och bilder hur du ska göra en hairdonut och hur jag brukar använda den. För er som inte vet ser en hairdonut ut såhär:
På bilden ser du en som är menad för tjockt hår.
Av strumpor (Enklare):
Du behöver ett par sockor och en sax.
 1. Klipp av ändan av din socka/ dina sockor
 2. snurra den så att det blir liknande som på den första bilden.
 3. En socka kommer inte att hålla om du har tjockt hår, så ifall du har det gör du bara en likadan av paret till sockan.
 4. snurra ihop de två sockorna så får du en tjockare donut.
Här kommer slutresultatet på bara en socka:
Jag använde själv en som jag tidigare gjort av två sockor, här kommer en bild på den:
Hur jag använder hairdonuten:
1.Sätt upp håret i en hästsvans
2."trä på" hairdonuten och dra den neråt så att den är i slutet av hästsvansen.
3.När donuten är vid slutet av håret ska du snurra den med håret mot hästsvansens början.
lite suddig bild men det får duga :)
4. när du har snurrat håret kan det vara att det hänger löst stora bitar hår, men då snurrar du bara det håret runt hårknuten.
Här kommer slutresultatet:
Hoppas det hjälpte mina råd hjälpte er!
// Iisa

Dagens

 
Inspiration till andra sista bilden av  Annas bild på hennes blogg, lyckade dock inte få det lika snyggt som hon, kolla gärna in hennes blogg :) Idag var jag med Matilda och Lumia tíll köpcentret efter det kom Matilda ännu en stund till mig.
// Iisa
 
 
 

Var är snön?

 
 
Hejsan alla! Idag har det varit rolig dag i skolan, efter skolan stack jag iväg till Matilda och nu sitter jag i mitt rum på datorn, ska snart gå ner och värma en kopp med varm choklad och se på lite filmer eller tv-serier, har inte riktikt valt ännu. Det ända som fattas är snön.. Snart får man redan börja öppna luckor i julkalendern men här vill det då inte snöa! :(  Längtar till julen!! ♥
Hahah sökte lite gammla bilder på datorn:
Två bilder på mig när jag var mindre från åren 2009-2010
Väntar på snön!
// Iisa
 
 
 

Ashley Madekwe

Tänkte tipsa er om Ashley, hon spelar med i tv-serien revenge. Jag tyckte att hon har super snygga kläder i serien så jag surfade lite på nätet och hittade att hon bla. har en blogg som heter ashley-ring my bell :)
Här kommer bilder på hennes "outfits" :
Ring My Bell
Ashley Madekwe, Fashion, Ashley Madekwe Fashion, Ashley Madekwe Style
Ashley Madekwe, Fashion, Ashley Madekwe Fashion, Ashley Madekwe Style
Ashley Madekwe, Fashion, Ashley Madekwe Fashion, Ashley Madekwe Style
Det var allt för idag! :)
// Iisa
 
 

25.11 2012

Som ni märker hade jag lite brist på rubrik så det fick bli dagens datum, Idag har jag varit med mamma och köpt en ny matta till mig! :) Efter det var vi till min moffa, när vi kom hem så städade jag mitt rum jag blev ganska just klar med att ordna mina skolpapper, prov och andra papper. Nu väntar jag på att hanna ska komma hit och så ska vi hitta på nå kul att göra, Här kommer en bild på min nya matta.
Sen fick jag en jul kalender av röda korstet i posten :D
Ha de så bra!
// Iisa
 

Bågskytte!?!

Idag har det varit fullt med program, igen.. ;) Jag vaknade redan kl.8.00! tänk er på en lördag morgon.. Det var dags för första hemliga träningen från min friidrott!, Vi hade samling vid simmhallen 9.20 och sen körde vi iväg med tränarnas bil, vi hade ingen aning vart vi skulle men när vi entligen kom fram vid ett lågstadie berättade tränarna att vi skulle ha bågskytte och jag var helt chockerad trodde att det skulle vara jätte svårt.. men det var faktiskt enklare än vad jag föreställt mig, Hjälp det blev långt! Tack till alla som läste hela texten jag belönar er med många bilder! :D
Hahha jag :)
Linn :)
Jennie :)
jag och ella ;)
Sen efter träningarna var jag till stan med amanda och köpte endast ett paket ringar från H&M, sedan hittade jag några saker som jag ska önska till julklapp :D
Essie är världens grymmaste nagellack! ;)
bilden är från somras hos amanda :)
Här kommer bilder på vad jag hittade till julklappslistan:
Lädervest från H&M och så en sminkförpackning :) jag hittade också ett par pyjamasbyxor från H&M men jag hade ingen bild på dem. Ha en trevlig fortsättning på lördags kvällen! :)
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uttröttad!

Jes, va skönt att veckan är slut och fredagen entligen är här, veckan har varit tung med alla läxor och massor med nytt att lära sig i skolan. Idag var jag iallafall efter skolan på stan med Jenni, Anna och Jessica på stan, jag köpte ingenting för jag ska imorgon också dit. Idag ska jag inte göra något speciellt, jag ska väl se lite på nya gossip girl, Vampire diaries och 90210 avsnitt!
Det blev tyvärr telefonkvalitee...
Nu delar jag med mig lite teenagerpost:
Haha, ha en mysig fredag! // Iisa
 
 
 

Flexbert och High school musical!

Igår kom alexandra till oss, vi hade fått den fantastiska iden att ha high school musical maraton, ja menar vem älskade inte high school musical som liten! Vi hann tyvärr bara se de två första filmerna så det blir att se den tredje en annan dag.  Vi kunde ju alla låtar utantill och fck riktigt leva in i filmerna. Sen for vi iväg och beställde friidrott kläder :) Det var en riktigt rolig dag!
Idag efter skolan tog jag och jessica bussen hem till mig, Vi målade mitt busskort med nagellack, hahahi.
Sen så läste vi lite tidningar, spelade kort och prövade snygga flexberts!
Litet diy tips: måla ditt busskort med nagellack så blir det riktigt snyggt! :D
// Iisa
 
 
 
 
 

Lumia ♥

Idag är det KÄRA Lumias födelsedag, Stort grattis! :D Lumia har varit en av mina bästa vänner ända sen fyran, hon är en uderbar, snäll, rolig person, samt massor mer. Här kommer några söta bilder på henne! <3
Nördar på ipaden.. :D
MÅNGA KRAMAR!
// Iisa
 
 
 
 
 

Tråkar..

Idag var det en helt vanlig skoldag, fast vi skulle egentligen ha muskeltest på gymnastik, vi hade vikarie så det blev basketboll istället. Efter skolan kom Lumia hit och vi hade det riktigt tervligt! Bjuder på en bild av henne:
Nu sitter jag på soffan och lyssnar på Justin, samt ser på hans musikvideon (både gammla och nya), Har också lyssnat mycket på one direction :)
 
 
 
Jag vet att den sista videon är gammal, men jag tycker han sjunger så bra räppen! Om ni inte har hört den så måste ni absolut lyssna till den! :) De var allt för idag!
// Iisa

Hårinspiration ♥

På bilderna ser ni hårstilar som jag tyckte var snygga, hoppas ni får lite inspiration av det här inlägget. Om ni inte redan vet hur man gör de här flätorna kan ni alltid söka på tutarials i youtube :) Jag väntar på att mitt hår ska växa så jag också kan göra sånahär flätor på mig själv, jag tycker att det alltid är jätte störande när min "pannlugg" (som är ungefär till min haka) kommer ivägen och så sprättar det hår ut från flätan när man flätar luggen :(  Ha de så bra! :)
// Iisa
 
 

No snow..

Idag så vaknade man då och tänkte: Jahaa nu är det då julöppning! men inte ens en liten gnutta snö ligger på marken.. Det får ju en att känna sig lite deppig. Idag så ska jag på träningar och så måste jag väl också göra lite läxor.. annars har jag inget specillet att göra. Film kanalerna har ju synts hela helgen nu så det har blivit mycket tv och film tittande!
KRAM och glad julöppning till alla! :)
// Iisa
 
 
 

Breaking Dawn! ♥

Jag var som sagt idag på bio, braking dawn part 2!! jestas den va jätte bra, bäst av twilight filmerna. Rekommenderar hjärtligt till dem som tycker om Vampyr filmer och serier. Det enda negativa är det där med att vampyrerna glittrar i solen..? Det är lite udda men annars var den superduperbra!
Ni får ursäkta kvaliteen på de här bilderna.. de är tagna med mobilen ;)
En bild på mig efter bion, jag hade på mig min jeanströja och ovanpå den hade jag en vitblå randig tröja, sen hade jag mina svarta dr.denim jeans.
Nu blir det väl att läsa lite modetidning och äta julstjärnor som mamma bakat <3 :)
Ha en trevlig fortsättning på lö. kvällen allihop! // Iisa
 
 
 

Fredagsmys <3

Nu är det fredagsmys om de är det sista jag gör, nu är det dags för fredags mys!!...
Idag blir det en skön vilodag när man inte måste göra något speciellt, Jag ska se lite på filmer och så ska jag väl också med mamma till butiken och köpa lite gott!
Idag får ni nöja er med några bilder av mig idag, Jag hade upp håret i skolan i en hästsvans och sen hade jag sköna taits från gina samt min underbra jeanströja som jag använder helatiden i skolan nuförtiden... Så hade jag också på en lite längre och tjockare kofta (som sagt är det alltid super kallt i vår skola).
Imorgon blir det då bio med Matilda!! Breaking Dawn part 2 ♥
Ha en skön fredagskväll alla! // Iisa

Bloggtips

Nu blir det ett bloggtips till alla "nybörjar fotografer" med systemkamera och som vill utvecklas och bli bättre! Själv har jag lärt mig jätte mycket av henne och tycker att ni ska kolla in hennes blogg. Hon förklarar jätte bra hur man ska få bra bilder och hur man ska använda en systemkamera. Hon har som exempelkameror Nikon och Canon. Många av er har säkert redan hört om hennes blogg men den heter iallafall Nevnarien. ( Klicka på namnet så slipper ni till bloggen ) Här kommer en bild på bloggaren:
Idag var jag då efter skolan till Hanna och Lotta med Matilda, det var riktigt trevligt där men jag måste tyvärr gå hem..
// Iisa

Betyg

 
Hej alla gulliga läsare! Idag har jag haft i skolan kemi, engelska, gymnastik och geografi. Gymnastiken fick man välja vad man ville så jag, Lumia, Jenni och Jessica var ute på promenad.
 
Jaa.. O så var det betyget, jag sänkte matematik och hälsokunskap, men höjde textil och religon :)
Betyget bestod av två 10 en 8 och resten 9, mitt medeltal var 9.1 Blev helt nöjd ;)
Till skolan hade jag på mig min peakcollage och svarta Dr.denim jeansen + den nya vita långärmade tröjan! Man måste alltid ha jätte mycket kläder på i skolan, annars fryser man ihjäl.. Har nån samma problem?
Nu lyssnar jag på musik ( One direction take me home <3 ) Och snart ska jag läsa på prov...
Ha de så bra // Iisa
 
 
 
 

Nya inköp <3

Idag har jag inte hunnit sitta ner vid datorn före nu, för att jag var till Matilda med Lumia och sen var jag till stan med mamma en liten runda, Jag böt en nyköpt tröja som hade hål i sig till en ny och sen så skaffade jag biljetter till mig och Matilda till Twilight breaking dawn! Jag vet att många inte gillar twilight och andra filmer och serier som har vampyrer i sig, men jag tyckert det är superbra!
Nu kommer en bild på vad jag köpte idag:
Jag köpte: Två långärmade tröjor, de var den  vita jag bytte ut och ett par vantar till vintern!
Nu blir det lite glögg med choklad och lite mys framför datorn ;)
KRAM! // Iisa
 

Dagens

Jeans// Dr.denim Jeanströja// H&M Väst// Zara :)
Nu ska jag göra lite läxor och så blir det pilatespass! Ha en bra fortsättning på dagen <3
// Iisa

Franska

hej alla läsare! Idag ska jag klockan fem på träningar, halv fem ska vi hämta Alexandra ( vi ska sammåka). Jag kom just från min moffa, vi var där och firade farsdag och drack kaffe och åt andra godsaker! (jag drack inte kaffe för att jag tycker det smakar äckligt..) Efter träningen ska jag göra lite läxor och sen tänkte jag fläta mitt hår så jag har lockar imr i skolan. Ja! så byter vi ju period imorgon, för min del blir det tillvalet franska två timmar samt två olika språkämnen. Om nån undrar varför jag tog franska som tillval är för att jag vill resa till Paris nån gång i framtiden.  Fy vad de blir mycket läxor till måndag! :( 
 
 
Ha de så bra! // Iisa

LoveForRings

Nu kommer då inlägget om ringar jag vill ha och som jag tycker att är super snygga, som lovat :)
Ringar designade av Kenza! De är mina absoluta favoriter.
De här ringarna från H&M.
Ringarna ni ser på bilden är från Gina, jag skulle vilja ha dem men jag är inte riktigt säker om de är slutsålda för jag har inte sett dem i gina.. :(
Och så måste jag ju också ha en uggelring, som också är från gina ;)
Hoppas ni har en bra fortsättning på dagen!
// Iisa

Ringar!

På sista tiden har jag tröttnat på att använda halsband och armband, jag använder ännu nu och då min nomination och sätter på ett smycke då och då. Igår när jag var till stan köpte jag de här ringarna:
Imorgon kommer sen ett inlägg på ringar jag tycker är supersnygga och skulle vilja ha!
Här kommer en bild på mig från pizzerian, efter det stack vi iväg till fammo och faffa och där fick vi smaskig tårta samt kex och andra godsaker!
Flätan är gjord av supersnälla Hanna! Nu tänkte jag se på Vampire diaries och efter det läsa lite.
Ha de så bra! // Iisa
 
 

Alexandra ♥

 
Idag var jag efter skolan till Alexandra, Vi gjorde inte egentligen så mycket, men några goda skratt fick man! Alexandra fick lite problem med min telefon och så.. Vi åt supergodmat, det var pasta med kycklingsås och sallad♥
Klockan kvart före sex förde hennes mamma ocss till träningen, vi tränade i ungefär 2 timmar. Det var en riktigt lyckad dag, Tack Alexandra!
Här kommer några bilder på Alexandra:
Världens finaste bilder <3 :)
Kram // Iisa
 
 

Svaren

Här kommer då svaren på Frågestunden:
 
Vad är ditt största intresse? Mitt största intresse är för mode och fotografering

Sommar/Vinter? Absolut sommar!

Följer du någon serie, isf vilken? Oj, oj jag följer jättemånga serier, men mina favoriter är Vampire diaries, Gossip girl, Glee, Supernatural, 90210 och PLL (pretty little liars), haha några serier ;)

Hur många besökare har du per dag? Unika besökarna går där runt 25 per dag.

Besöksrekord? Besöksrekordet  är 60 unika besökare
 
vilken är din favoritklädbutik? Jag har två favoritbutiker och de är Gina tricot och H&M

bästa kompisar? Jag har många bra kompisar, jag vill inte nämna några så ingen blir ledsen om jag inte nämt dem :)

favoritmusik? Musik av t.ex. Justin bieber, Rihanna, One direction och Flo rida

när stiger du upp på morgarna? Vardagar ungefär kl.7 och på helgar klockan 10 :)

vad äter du till frukost? Jag äter bröd med yogurt
 
 Vad gör du helst på en lördag? Sover över med nån vän och ser på film ;)

Vad vill du bli när du blir stor? Jag skulle gärna bli en kosmetolog, men jag vet inte riktigt ännu

Bästa bloggarna? Kenza och Lauren :) jag har skrivit deras adresser i inlägget: Favoritbloggare?
 
 Vad är ditt favorit klädesplagg just nu och vad tycker du om att kombinera den? Mitt favoritplagg är mina Dr.denim byxor (de svarta), man kan egentligen kombinera dem med nästan allt!
 
Tack till alla som orkade läsa hela inlägget! Här är en bild till alla mina undebara läsare!
 
 

Design

Nu e de då ny design! :) Om ni inte ser den klikka F5! Designen är tagen från  E X E G G U T O R . S E, kolla in designerna de är super snygga!! :) jag har lite ändra om den med färg, header och navheader. Imorgon eller idag blir det svar på min frågestund. Nu ska jag på träning så jag måste se om jag hinner göra inlägget idag!
Här är en gammal bild på mig. KRAM!
// Iisa
 

Favoritbloggare?

 
Idag tänkte jag lite skriva om bloggar och tipsa om bloggar jag tycker är bra! :) De finns hur många bloggar som helst, ungefär alla mina vänner har blogg. Jag tycker om att läsa bloggar som handlar om mode, smink, kläder och blogginlägg om personens vardag. Min absoluta favorit bloggare är Kenza! ( http://kenzas.se/) Kolla in henne om ni inte har besökt hennes blogg före! Hon har världens snyggaste kläder och skriver jätte intressanta inlägg!
En annan blogg jag läser skrivs av tre personer och en av dem är Lauren Conrad! Den heter http://thebeautydepartment.com/. Här kan du läsa om sminktips, olika hårstilar med mer. ;)
 
Lauren har varit me i en serie som heter The Hills och skrivit många böcker om bl.a. Mode, här kommer en bild på en av böckerna:
Ska önska denna bok till julklapp <3 ;)
Jag läser också många andra bloggar med de här två är mina favoriter!
// Iisa
 
 

Tråkas

Hejsan, de blev lite läsande med Matilda, men vi orka int läsa så länge så vi fo o si på nå youtube klipp om hörseln (som vi iallafall sku ha måsta läsa på). När Matilda fo hem så har jag varit och sitt på uppdateringar på olika youtube kanaler och så läste jag lite bloggar. ;) Jag såg också på nya avsnittet av Gossip girl, vilket var jätte bra!
Om ni inte vet var ni ska se gratis på serier på datorn kolla in de här sidorna:
http://www.tvshow7.eu/ och http://www.cucirca.com/ Hoppas ni hittar nån bra serie att se på! :)
 
Här kommer två gammla bilder från hösten:
Hahaha.. ;)
Kram // Iisa
 

Frågestund

Nu har jag bestämt mig för att ha frågestund, så det är fritt fram och fråga vad som helst, försöker svara på alla frågor jag har.
Idag kom då Matilda till mig efter skolan och läsa på proov, vi borde väl börja på det snart också..
Det blev ett lite kortare inlägg idag, men ni kan vänta er ett till idag ännu :)
Ha en bra dag!
// Iisa
 

Mitt Rum!

Här kommer ett inlägg på hur mitt rum ser ut, efter jag städat det :)
Kram // Iisa ;)
 
 
 
 
 

Jobbiga sysslor

Haloo alla läsare! Idag ska jag till mina kusiner kl.13. och sen ska jag ännu klockan fem på träningar, Jag borde väl också läsa lite på Hälsokunskaps prov.. Men först ska jag se på nya avsnittet av Vampire Diaries. Hjälp, vad jag hade problem igår med min meny bild, jag satt iallafall i två timmar och försökte få det ficksat, tillsist fick jag bilden jag ville ha dit, men tyvärr är den lite liten. Mitt rum är ett kaos så jag borde väl städa det också. Sen tänkte jag också slänga in ett inlägg på kvällen om hur mitt rum ser ut.
Med det här gänget blir det träning:
Ellas bild <3
Johannas bild <3
Tyvärr hade jag ingen bild på Emilia :(
Ha en bra fortsättningen på dagen!
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 

Dagens

// Iisa
 
 

Franskfläta

jag skulle ha satt in en video men jag fick inte det att fungera så ni får nöja er med förklarningar+bilder. ;)
Du behöver en borste och ett hårband.
1. Borsta håret så att du inte har någon bena utan att allt hår är bakåt.
2. dela en del av håret i 3 delar och börja med att fläta det som en vanlig fläta.
3. Börja ta små stycken av ditt hår och kombimera dem tillsammans fortsätts så här tills du kommer till slutet av ditt huvud.
4.Fortsätt fläta på samma sätt.
 5. Fläta flätan till slut och knyt fast den med ett hår band :)
Hoppas ni har lärt er att fläta nu, Kram!
// Iisa
 
 
 
 

Fredag!! ♥

Skolan var som vanligt, efter skolan for jag iväg med Hanna och Lotta till stan, jag köpte mina tredje Dr.denim jeans och Hanna köpte en uur fiin guess plombok. Jag och Hanna var också ute och fiskade efter medlemmskort till olika butiker, det gick inte så bra vi hittade bara 2 kort. Sen kom vi till mig och övade lite på hälsokunskaps prov, nu ser vi på Miss Marple.
Mina byxor och Hannas plombok ;)
En bild på mig o Lotta (Lottas bild) <3.
En supervacker bild på Hanna <3
Kram
// Iisa
 
 
 

Matildaa <3

 
Idag så hade jag då rella förhör och sen var vi också till banken på matematik timmen annars var det tråkigt i skolan som vanligt. Efter skolan kom Matilda till oss och nu sitter vi och se på en film som heter: The back up plan med jennifer lopez. ;) Idag blir det då träning igen klockan kvart före sex.
Här kommer fina bilder på Matilda <3
Kram
// Iisa
 

RSS 2.0