Snön är vit som den var förr

 
Hej! Det har blivit lite lite fotografering nu på helgen, så jag bjuder på en vinterbild. Nu skulle det verkligen inte vara fel med snö. Det skulle få komma mycket nu! Imorgon är det dags att öppna första luckan av julkalendern. Hjälp vad tiden rinner iväg, känns som att denna månad har gått väldigt fort. Ska berätta lite om vad jag gjort denna helg. På fredag efter skolan var jag hemma och tog det lungt, sedan vid sex tiden kom Jenni till mig och lite senare kom också Alexandra hit. Vi kollade på film, pratade och åt en massa gott. De sovde över hos mig. Idag har jag varit med Hanna vid minimani från klockan halv 2 -6 och paketerat julklappar. På kvällen var jag till Matilda med Jessica, vi hade det mysigt och njöt av glögg och pepparkakor. Vi var också en sväng till Dallas, Lillajul till ära. Glad lillajul allesammans!
 
♥ Iisa

Innan vi suddas ut

 
Hej! som vanligt började dagen med skola. Skoldagen var ganska rolig idag, dagen gick snabbt. Jag slutade lite tidigare eftersom jag hade massör klockan två. Skolan slutar två så det var inte så mycket jag missade, bara en kvart av sista timmen. Så jag var då till en timmes massage och så kom jag hem med buss från stan. Jag har bara kollat på första seången av gossip girl som är sedd tusen gånger. Så det har varit en ganska lungn dag, skönt att ha såna också. 
 
♥ Iisa
 
 

Nu kan du få mig så lätt

 
En ganska gammal bild, som Anna tagit på mig. Älskar verkligen hennes rum, sååå mysigt med lamporna. Dagen har varit ganska bra, skoldagen gick snabbt och så kom jag hem med bussen. Var redan ut och fotograferade men så hände det som inte får hända. Nämligen att batteriet tar slut, fick inte en enda bild så det var jag inte så glad över. Nu har jag satt vid datorn en stund och snart ska jag med pappa och kolla på lite kamera blixter. 
 
♥ Iisa

Måndag igen

 
 
Hej! Blev lite sen bloggning idag men bättre sent än aldrig, eller hur? Ovanför ser ni några bilder på mig idag, toppen köpte jag på lördag, gillar verkligen den! Idag har det varit skola, men idag gick faktiskt skoldagen snabbt. Efter skolan var jag till Anna, vi kollade på Känn ingen sorg, håkan filmen. På kvällen hade jag träning kom en stund sedan hem. Jag har kämpat med läxor. Vi hade läxa från alla ämnen så det blev en del. Ska snart hoppa i duchen och sedan ska jag raka vägen och sova, trött efter träningen. 
 
♥ Iisa
 

Gyllene solen

 
 
Bilderna är tagna med finaste Anna några dagar sedan.
 
Hej! Idag sov jag långt in på morgonen, vilket var skönt så att man fick vila ut lite. På morgonen efter jag just hade vaknat var jag med mamma till stan, jag köpte en jättesnygg topp från Vero Moda, bilder på det kommer senare. När vi kom hem for jag genast iväg till Amanda. Roligt att träffa henne eftersom jag inte varit med henne på en lång tid. Vi kollade på det nya Vampire Diaries avsnittet eftersom jag inte hann kolla det igår och så började vi också kolla på Americas next top model. När jag kom hem därifrån åt jag och cyklade iväg till Lumia, nu sitter vi med datorerna i famnen och ska snart börja kolla på nån film. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

Så kom snön

 
 
 
Hej! Nu är staden täckt med ett härligt vitt lager av snö. Åååå så härligt! Idag var vi ute på nästan varje rast eftersom det var så fint, Efter skolan for jag till Lumia med Anna, Jenni och Matilda. Där åt vi wofflor och tog det lungt. Anna och Jenni for hem lite tidigare, jag och Matilda lämnade resten av kvällen. Kom hem vid klockan 9. Nu ska jag läsa den nya solo tidningen och så blir det att kolla på nya Vampire Diaries avsnittet! Gääh längtar.
 
♥ Iisa

Am I Wrong?

 
Halojj, Dagen började med skola, ganska jobbig dag eftersom vi bara hade läsämnen. Våra betyg kom ut på wilma idag också, var ganska nöjd med mitt men ett par ämnen var jag lite missnöjd med. Efter skolan var jag med Lumia en sväng till stan. Kom hem vid 4 tiden och nu sitter jag med dator i famnen, redigerar lite bilder och föröker lära mig photoshop. Imorgon är det då onsdag och så ska jag iallafall på kvällen på Hungergames! 
 
♥ Iisa

PYJAMAS

 
Bilderna tagna på söndag morgon.
 
Hej! Jag börjar med att berätta lite om helgen. På Lördag var jag då på morgonen hos Jenni men jag for med mamma redan klockan 12 och kollade på balskor. Vi hittade tyvärr inga men vi beställde senare på Lördag skorna online. På kvällen var jag till simmhallen och på kvällen var jag lite ute och körde. Söndagen vaknade jag först vid elva tiden, hade en ganska skön och lungn morgon. Var till kyrkan med Anna, Jessica, Matilda och Jenni vid ett tiden och efter det var jag med Anna en stund. Jag hade också träning på kvällen och efter det var jag ännu på godisrea i prisma med pappa och Elias. Idag har jag varit till skolan var de flesta flickorna i nian tog hpv. vaccinet. Jag tog det också men jag måste fara hem lite tidigare eftersom jag började få så hård huvudvärk.
 
♥ Iisa

Helg

 
Hej! Helgen fick en bra start igår,jag ver efter skolan till Matilda med Lumia och bara tog det lungt. Vi gick efter en stund hem till mig och så körde jag oss till stan. Vi träffade Jenni vid Amarillo kl. halv sex som planerat. Vi satt oss ner, beställde dricka och mat och så fick vi vänta på maten i över en halv timme. Vi satt ganska länge och pratade vid bordet. När det var dags att åka hem så hade någon tagit Lumias mopedhjälm! så hon fick åka hem med Jenni som skulle hem med bil. Vi var alla en stund hemma och packade ihop våra saker eftersom vi skulle till Jenni övernatt. När vi väl kom dit for vi ut en stund och när vi kom till Jenni igen var jag jättetrött så jag somnade ganska tidigt. På morgonen lagade vi wofflor till morgonmål och mums så gott det var! 
 
♥ Iisa

Dagen före fredag

 
 
Bild från igår, Hade en ganska rolig skoldag. Dagen började med gymnastik var vi fick våra balpar och övade på danserna. Andra timmen hade vi sammhällsläre, vilket jag inte tycker om så mycket. Vi fick äta i första matturen för vi var på teatern/musikalen fighting star. Tyckte det tog länge innan teatern kom igång men sedan var den nog bra! Lämnade i stan med Matilda och Lotta. Vi var och åt till subway var jag tog den jag alltid tar, grillad kyckling med sallad, tomat och olja.. Mums vad gott. Sedan var vi också på café de paris och åt wofflor. Det tog jättelänge före vi fick wofflorna och Matilda måste fara före vi fått wofflorna, eftersom hon måste hinna till bussen. Jag och Lotta lämnade och njöt av wofflorna och så var vi också till H&M och kollade lite. Efter en stund kollade vi på klockan och det visade sig vara så att Lotta missat bussen, men somtur kunde hennes pappa komma och hämta henne. Det blev långt idag men hoppas alla haft en bra vecka hittills!
 
♥ Iisa

Hädanefter

 
 
//Jacka - Ellos // Stickatröja - H&M //Jeans - Carlings //Skor - Clarks
 
Hej, Klockan sju var det att stiga upp, det var verkligen tungt att stiga upp. Har varit jättetrött på morgornarna nu fast jag sovit 10h långa nätter. Men till skolan tog jag mig ändå. Skoldagen var som vanligt, inget speciellt hände, när skolan tog slut var jag till moffa och sedan kom jag hem, var ut på en fototur, bilderna ser ni ovan. Efter det var jag på träning och därifrån kom jag en stund sen hem. 
 
♥ Iisa
 

Tuesday thoughts

 
Hej, var till slkolan som vanligt. Idag kändes skoldagen väldigt lång. Efter skolan var jag till stan med Jenni, vi var och åt vid subway och så gick vi runt på stan. Jag kolllade på balskor och köpte en locktång. Träffade Amanda och Ella på bussen till fammo och faffa. Jättetrevligt att träffa som, känns som evigheter sedan jag såg dem sist. Hos fammo och faffa åt jag mycket gott och såg på tv. När jag kom hem passade jag på och pröva den nya locktången. På kvällen var jag hos Anna och vi kollade för mesta delen på Vampire Diaries. Anna har ju annars fått mopokortet idag, Wooohooo! 
 
♥ Iisa

OBEY

 
Hahah, några bilder tagna häromdagen, Idag har var det ny period och skola. Tung dag i skolan, var ganska trött. Efter skolan var jag till Anna och sedan kom vi hit och nu kollar vi lite på vampire diaries. Det senaste avsnittet var såå bra. Men vilket ställe det slutade på, igen.. Man måste bara se nästa avsnitt!
 
♥ Iisa
 
 

Lazy Sunday

 
Har haft en lat morgon idag, kollat lite på Supernatural och bara tagit det lungt. Skönt! Perfekt väder till min mysmorgon eftersom det rengnar. Älskar ljudet av rengn. Kl. fem får vi middagsgäster och då blir det att fira farsdag. Läxor måste jag väl också ta tag i. Imorgon är det då skola som gäller och då byter också perioden. Detta betyder att snart får vi betygen, hoppas jag blir nöjd med mitt betyg. 
 
♥ Iisa

Walk along

 
Hej! Dagen startade med en hemlig träning från friidrott. Denna gång var det brottning vi fick testa på. Det var lite olikt än vad jag trott. Jag kom hem, hoppade i duchen och sedan kl. 13.00 var vi och åt pizza för att fira faffa på farsdagen, vilken egentligen är imorgon men vi brukar alltid fira det på lördagen. När vi kom hem därifrån for jag iväg till Anna som entligen är hemma! Imorgon ska vi få gäster och så ska vi fira pappa. 
 
♥ Iisa

FIELDS

 
Hej! Nu var praoveckan över. Har haft en riktigt bra vecka vid Vasabladet. Fått fotografera mycket, vilket var super eftersom jag inte egentligen var på själva fotosidan. Kvällen ska jag använda till att lära mig mer om photoshop. Går en 4h kurs på netet nu och försöker lära mig så mycket jag bara kan om det! Kompliserat är det ju, så måste ofta spola tillbaka och kolla pånytt för att förstå. Så ska jag också klämma in nått avsnitt av supernatural och ta lite paus av kursen, och idol får man ju inte glömma att titta på. Snart ska jag iväg till butiken och köpa något gott att smaska på. Äntligen är fredagen här!
 
♥ Iisa
 

PRAO

 
 
 
Mums varm choklad.. 
 
 
 
Hej! Idag har det varit en riktigt lyckad dag. Under de senste dagarna på prao har jag fått följa med reportrar och fotografera till tidningens online sida. Idag var vi på gymnasiernas kunskapstävling och tagit bilder. Vi skrev också klart artikeln om bloggning/bloggare igår och den kommer antaglingen imorgon i dagstidningen. Jag kom hem med bussen idag, var och fotograferade lite och så ska jag ännu idag hämta biobiljetter till hungergames, catching fire. 
 
♥ Iisa

Måndagsbarnet

 
 
Hej! Idag har jag haft min första dag på prao. Den var väldigt lyckad. Fick börja skriva en artikel till tidningen med Emilia, vi ska skriva om bloggning/bloggare. Vi skickade idag på morgonen till Angelica Blick och några andra stora bloggare frågor, och gissa vad?! Angelica Blick svarade på våra frågor! Är överlycklig. Jag läser hennes blogg varje dag och hon är min största inspirationskälla. Är så glad just nu, mitt humör gick liksom bara upp till taket.
    Jag började klockan nio på morgonen och slutade vid 3 tiden, var och åt på chili och lime som har supergod mat. På bilderna ser ni vad jag gått runt och haft på mig, tröjan är den nya från H&M. Det är min nya favorit stickatröja, den är såå skön! När jag kom hem var jag och fotograferade då och sedan var jag på träning. Nu har jag kommit från dem och nu spenderas kvällen med datorn i famnen. 
 
♥ Iisa
 
 

Söndagsmys

 
Hej! Idag sov jag ända till 11 tiden, jag steg upp gick ner och låg på soffan en bra stund och kollade på tv. Klockan ett var jag med Jenni på gudstjänts till kyrkan eftersom vi måste gå för att vi ska konfirmera oss i sommar. Jag körde dit med moped, det börjar verkligen bli kallt att köra nu. Men man måste bara lagra på mer kläder. Jag var också till stan igen, Jag köpte en stickatröja från H&M. Nu har jag kollat det nya vampire diaries avsnittet. Och mumsat i mig alla godisarna på bilden. Jag har inte haft tid att kolla det tidigare men gud vilket ställe det slutade på!! Kan inte vänta tills nästa avsnitt. Så har ju one directions musikvideo till story of my life kommit idag så gå och kolla den. Imorgon är det då prao som gäller. 
 
♥ Iisa

Lördagen den 2 november

 
Hej! Idag vaknade jag vid 9 tiden och var på träningar. Efter det kom jag hem och körde nästan genast till Anna och där har jag spenderat nästan hela dagen. Vi kollade på film, var lite ute och körde. Vi hittade en häftig vägg och knäppte några bilder vid den. De är dock tagna med Annas kamera så jag får dem först senare eftersom Anna ska till Svergie imorgon. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Accessories

 
 
 
Hej! Här är resten av sakerna jag köpte i spanien. Klockan på andra och tredje bilden måse vi ta bort några bitar så att den är passlig till min vrist. Nu är äntligen alla prov över för denna period! Så skönt, nu får man använda sin fritid till vad man vill. Igår var det fredag, skönt med helg. Jag var till stan med Anna men jag hittade inget jag skulle vilja ha köpt. Praoveckan står framför och jag ska till en tidning  på prao. Nu ska jag iväg till simmhallen med Hanna och träna lite. 
 
♥ Iisa

RSS 2.0