NYTT ÅR

Hejhej, till att börja med ska jag önska er alla ett Gott nytt år! På kvällen kommer mina kusiner och Hanna och Lottas familj hit, kommer bli superkul! Vi ska skjuta många raketer. Gästerna kommer hit nångång 6 tiden.
 
Bilden är tagen förra året på nyår.. Lite dålig kvalite ( hade digikamera då)
// Iisa
 
Läs även andra bloggares åsikter om Nyår

Gym & Matilda

Idag vaknade jag hos Matilda där vid klockan halv 12, sen gedde jag mig hem nångon vid klockan halv 1. Jag och pappa for iväg till gymmet och vi var där ungefär i en och en halv timme, jag var inte på ett pass utan tränade på egen hand. Nu har jag varit lite på datorn, packat upp mina väskor och jag tänkte kanske se på nån film på kvällen.
 
Ha en bra förtsättning på dagen!
// Iisa

Ny Katalog... redan

Hej ala! Idag så har jag bla. varit ute och gått, sädat samt andra småsaker. Idag fick jag också något att läsa, nämligen H&M nya vårkatalog hade dykit upp i vår postlådar katalog, men man har ju god tid på sig att välja ut vilka kläder man vill ha) . Jag har inte ännu  öppnat den, ska göra det efter jag bloggat. På kvällen  blir det att fara till Matilda övernatt!
// Iisa
 
 

Nya Lockar

Idag väkktes jag av ett telefonsamtal av Matilda, Jag var iväg till bibban med pappa men lyckades glömma bibbakortet... Efter det förde pappa mig till matilda, vi var också till lumia en stund. Det var en lyckad dag!  (utan det där med bibbakortet) Här kommer bilder:
 
 
Jag lockade också Matildas hår:
 
 Finns det nån som undrar hur jag gjorsde dessa lockar är det bara att kommentera, så kanske jag slänger in ett inlägg på hur man gör dem :)
Ha en super fortsättning på fre. kvällen!
// Iisa

Torsdagen den 27 December

Hejhej, jag börjar med att berätta att jag var igår till gymmet med Hanna, Lotta och Matilda. (Om någon undrade)
 Jag vaknade ganska sent och såg på en film som heter In Time och när den var slut gick jag ut på en promenad och så var jag också och skrinnade. Nu ska jag ta det lite lungnare och läsa en av Lauren Conrad böckerna jag redan börjat läsa på.
 
Hoppas ni har en bra fortsättning på Torsdagen. Oj oj vad man blandar på dagarna när det var julafton på måndag..
// Iisa

Gårdagens

 
// Tröja-Vila // Kjol-H&M // Ring- JC // Lädervest-H&M // Strumpbyxor- H&M
Kram! // Iisa

Mina julklappar

Hej alla! Idag tänkte jag visa vad jag fick igår av jultomten:
Tack så JÄTTEMYCKET för alla fina presenter jag fick! <3
// Iisa

Julafton

Till att börja med ska jag önska er alla GOD JUL! ÅÅÅ, vad man har längtat, I år tycker jag ändå att julen kommit ganska fort. Vi ska få gäster hit klockan 3 och då ska vi äta jullunch. Jag har ännu några timmar på mig att laga mig i ordning och välja kläder att ha. Hoppas alla får en riktigt god jul :D
// Iisa

Julen har smygit in i huset

 
 
 
// Iisa
 
 

My winterland ♥

 
 
Idag vaknade jag klockan 9 och stack iväg till simhallen på träning, jag kom hem ungefär halv ett, Då bestämde jag mig för att gå ut och fotografera lite, det var ganska så kallt där ute (-15 garder) så jag var inte ute så länge.
 Igår klädde jag och mamma julgranen och idag ska det väl bli lite pepparkaksbakning med storebror och mamma. Hörs! // Iisa

Last day

Sista dagen av skolan e avklarad! Nu är det då jullov, jes det här har man längtat till.
Skolan slutade redan klockan kvart över ellva så jag drog med Amanda till stan och jag kom hem ungefär halv tre tiden. Helgen kommer spenderas åt julstädning och pepparkaksbakning. Ikväll blir det väl att packa de sista julklapparna och se på nya avsnittet av Vampire Diaries.
Tumblr_mfdplbdz4b1rm9qado1_500_large
68644_484510658257192_263575391_n_large
Tumblr_mfc4bp5rqp1ryk9yxo1_500_large
 
184489_573522726007158_1476802566_n_large
Det var allt, ha en bra början på jullovet!
// Iisa
 
 

Mycket på gång

Hej alla, tyvärr så blev det så stressigt med mycket program så jag hann inte blogga, Iallafall var jag till skolan som vanligt igår, sen var jag som sagt med Anna och Jessica till stan och efter det var det träningar. Idag har vi sett nästan bara på film, vi har sett på Lol, school of rock och nån krigfilm på hissa. Nu kom jag raka vägen hem och jag borde städa mitt rum.. Snart närmar sig julen. På kvällen ska jag till simmhallen och få lite återhämtande träning.
Det var allt för idag, hörs!
//Iisa
 
 

Snart klar..

Idag så var det en vanlig skoldag, som jag antagligen kommer att glömma bort, efter skolan var jag med Anna och Jessica en sväng till stan. Vi skulle köpa julklappar men ingen hittade något, dethär med presentköpning kräver mycket ansträngning. Jag har en present kvar sen får man pusta ut! Vi tänkte ge oss av till stan imorgon också, på jakt efter den perfekta julklappen. 
Kpmpis_5092b4759606ee4cd98e9bad_large
Tänkte slänga in ett litet boktips också, boken heter fallen ängel och den är skriven av Becca Fitspatrick, det är en av mina favoritböcker och jag håller på att läsa den för fjärde gången nu. Lika bra varje gång! Om ni bestämmer er för att läsa boken så finns det två fortsättningar, Jag vet inte om tredje boken finns på svenska för jag läste den på engelska.
Kram! // Iisa
 
 
 

Packar julklappar

Jap, som ni ser från rubriken håller jag på att packa julklappar. Det börjar vara tid för det, om exakt en vecka är det 24 December!! Ååå vad roligt längtar, Idag i skolan hade jag språkdag igen.. Sista timmen hade jag prov, det gick väl helt bra. Jag borde väl göra lite läxor också. På kvällen blir det pilates från friidrotten.
Tumblr_men1hxvbom1rkiahbo1_400_large
 
Tumblr_meev41hd9m1rgfmr0o1_500_large
Vi hörs! // Iisa
 
 

Fun to be young

Igår förde pappa mig till Hanna och Lotta övernatt, vi såg på film och hade det roligt som alltid. Hanna steg upp två timmar tidigare än mig och Lotta, jag och lotta vaknade där vid 12 tiden. Idag så var jag till stan med hanna, Jag köpte lite julklappar och vi var på café också. Jag beställde en varm oboy och hanna beställde capuccino(om det nu skrivs så där) Här kommer lite bilder:
Ha det så bra, puss och kram!
// Iisa
 
 

Jul pyssel

 
 
 
 
Puss och Hej! // Iisa
 
 
 
 
 

Gårdagens

Hej alla! Som lovat så ska jag sätta in lite bilder på hur jag såg ut igår:
 
 
 
hahah allt är från H&M utan mitt nagellack (om det nu räknas) som är från italien, tror jag. Mina lockar hade blivit lite vågiga, jag tog bilderna när jag kom hem och inte före jag for iväg. Kram!
// Iisa
 
 
 
 
 

Café, julavslutning och kalas :)

Idag så var det ingen skola! för att det är julavslutning på kvällen, Jag har inte gjort något speciellt sett lite på vampire diaries och supernatural. Kl. halv fem ska jag med friidrott gänget på cafe och efter det ska vi  gå till kyrkan. Efter julavslutningen i kyrkan blir det att fara på Linns kalas, Försenade gratulationer till dig Linn! :)
Kommer idag sen senare ( antingen idag eller imorgon) bilder på vad jag har på mig, och lite bilder som jag kommer att ta idag :)
Ha de så bra! // Iisa
 
 
 

Lucia dagen

Idag var det då Lucia i kyrkan andra blocket, Alla som var med i lucia tåget sjöng jätte bra! Idag har det varit ganska lungn dag, på matte timmen fick vi glögg och pepparkakor, vi var inte i kyrkan hela andra blocket så vi hade lite hänga gubben i klasse sen på historia fick vi se på youtube klipp hela timmen, sista timmen skrev vi lite anteckningar men sen såg vi också på youtube klipp
Ha alla en bra fortsättning på luciadagen. Nu börjar julen närma sig! :D
 

12.12 2012

Som ni ser på rubriken så är det ju 12.12. 2012 idag. När klockan var 12.11 hade jag gymnastik och alla flickor satte och räknade ner sekunderna till 12.12. Idag var det också jullunch i skolan, den var inte så speciell. Jag tycker inte om lådor men jag åt skinka, potatis och sallad. Efter skolan var jag med Hanna, Lotta och Matilda på cafeé ooch efter det gick jag och Matilda lite runt på stan. Jag köpte en tröja från H&M som var på rea.
Ha de så bra! // Iisa
 

Dagens

//Byxor Adidas // Tröja H&M // Mössa Carlings
Koden måste jag sätta in för att få "kontroll över bloggen" som det stod på bloglovin ;)
Idag hade jag lite skönare kläder i skolan, Idag har jag haft en vilodag och inte gjort något speciellt. Imorgon ska jag iallafall till stan, kanske med Matilda?
// Iisa
 
 
 

Hanna

Hej alla, Idag var det enw språkdag i skolan. Vi hade två timmar franska och sen finska och engelska de två sista timmarna. Efter skolan kom jag med buss hem och Hanna cyklade till mig. Nu sitter vi här i mitt rum och ska snart hitta på något roligt att göra. Kanske vi ger oss ut och fotograferar? Vem vet ;)
// Iisa
 

Fotografering

 
 
 
 
 
// Iisa
 
 
 
 
 
 

Slingrande flätan

Igår var det fullt upp med program så jag hade ingen tid att blogga, På lördag morgon var jag till stan med mamma, vi var där ganska länge och sedan efter det var jag på min kusins släktkalas. Jag kom hem ungefär klockan halv sex och då började jag städa mitt rum och så damsugade jag hela huset också. På kvällen kom Hanna och Lotta till mig och de sovde också över!
Igår prövade jag också på att fläta en ny slags fläta (försökte få den att slingra runt mitt huve) på mig själv, slutresultatet blev så här:
// Iisa
 
 
 
 
 
 

Avbruten skoldag

Idag var jag till skolan på dagen men på tredje timmen fick jag ont i magen och tyckte att jag kände mig lite febrig. När jag kom hem så gick jag på soffan och vilade. Nu håller jag på med min andra film och tänkte inte göra något specillt idag, tänkte bara vila. Skönt att det blir veckoslut! :D 
 
 
Bilderna tagna från Harrods i London, Ha alla en bra fredags kväll! :)
// Iisa
 
 
 

Önskelista

Jag tänkte dela med mig vad jag önskar till julklapp, i år har jag inte en så jätte dyr önskelista, Jag kommer att skriva och sätta in en bild på saker jag önskar mig. önskningarna kommer inte i ordning.
1. Lauren Conrad böckerna, Style och Beauty
2. H&M presentkort, samt en ljusblå jeanströja och en lädervest, samt en pyjamas
3.Bodyshop bodybutter och kanske också body shop parfym
4. Sen önskar jag mig också fluffiga sockor och en fjärrkontroll/fjärrutlösare till min kamera
Det var allt, Jag vet att den är ganska kort men det här är allt jag behöver för tillfället. ;)
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 

Vänner <3

Tyvärr så hann jag inte blogga något igår, men jag var iallafall efter skolan till Hanna och Lotta. Det var  riktigt roligt, hade inte varit dit på länge så. Sen när jag kom hem ingefär klockan sju började jag läsa på prov men det gick inte så bra för jag somnade på soffan mitt i läsandet..
Gullungarna!
Nu sitter jag här med Matilda och vi sir på Vampire diaries! Senare ska vi kanske ut och fotografera, I skolan var det då geografi "mini prov" som läraren sa, tydligen menade hon ett 4 sidigt "mini prov". De gick väl helt bra ändå. Här kommer en bild som är ett år gammal!
Sötaste Matilda!
// Iisa
 
 

Lillajulsmys med 8D <3

Igår var jag till Jessica med min klass flickor, de var super roligt! Tack Jessi för att vi fick ha de hos dig, Vi åt tomtegröt och massor med godsaker!
Här kommer några bilder jag tog under kvällen :)
 
Gymnasterna ;)
Hahaha, många goda skratt från denna kväll :D En kväll jag kommar minnas länge!
// Iisa
 
 
 
 
 
 

Morgonfotas

hejsan, det blev sovmorrgon idag, min kusin stannade övernatt och vi hade det riktigt trevligt! På morgonen stack vi ut och fotade när solen steg, :) Nu är det ett ganska tjockt lager med snö och -14 grader! Idag ska jag läsa på prov och franska förhör. På kvällen blir det att fira lillajul med flickorna i min klass :)
Här kommer några av bilderna som jag tog på morgonen:
Ha en bra fortsättning på dagen! :) // Iisa
 
 
 
 
 

1 December 2012!

Hej alla läsare! Idag har jag damsugat huset samt varit till butiken och så har jag bara varit här hemma och tagit det lungt, Idag ska vi få gäster så jag måste ännu städa mitt rum. Idag fick man öppna första luckan i julkalendern! jipiii!
Och vet ni vad? Snön har anlänt! Äntligen jag tyckte att det var på tiden för snön att komma. :)
Här kommer några bilder jag tog när jag var ute på en liten fotorunda, kunde dock inte vara ute så länge för mina händer frös så mycket.
// Iisa
 
 

RSS 2.0