Våravslutning

 
 
 
Här har ni då en massa bilder från morgonen då det var våravslutning som gällde för min del. Så nu var då grundskolan avklarat, dessa tre åren i högstadiet har nog tillsist varit bra. Är så tacksam över de härliga vänner jag har för stunden. Det är nog lite sorligt att lämna klassen och konstigt att inte se alla människor som man blivit så van vid, men nu  är sommarlovet ialllafall entligen här. Så känndes det inte på morgonen när det ösregnade och var bara där vid 10 grader. Men mot dagen blev det varmare och solen tittade fram då och då. Det blev iallafall ett fint mjukt ljus på bilderna. Kom för en stund sedan från min kusins student fest och få se vad som jag hittar på ikväll. Hoppas alla får en bra start på en varm sommar förhoppningsvis.
 
♥ Iisa
 
 

What You Know

 
Bilderna är tagna med Annas kamera och de är från onsdagskvällen. 
 
Hejsan! Igår var jag då med Jenni och Lumia på Maleficent. Den var inte lika bra som jag trott men helt okej var den nog. Sovde över hos Lumia och på morgonen körde vi iväg till strömsö på friluftsdagen. Vädret var helt uselt. Det rengnade och var jättekallt. Kom helt ihjälfrusen hem och drog på mig en massa varma sköna kläder. Nu sitter jag med Lumia och har gossip girl marathon. Imorgon är det då skolavslutning.
 
♥ Iisa
 
 

Bumperz

 
Alla bilder är tagna av Lumia, redigeringen av mig.
 
Ovanför ser ni bilder från tisdagen, då vi efter skolan med klassen fick pröva bumperz. Jag tyckte själv det var jätteroligt men lite skrämmande de första gångerna man ramlade. Skulle gärna pröva pånytt någon gång. 
    Har inte speciellt mycket tid att skriva inlägg nu men tänkte titta in här eftersom det inte blev något bloggande igår. Snart ska jag iväg på bion Maleficient med Lumia och Jenni. Imorogn blir det friluftsdag från skolan, och då har dom ju såklart lovat rengn... Men jag ska höra va mig mera imorogn.
 
♥ Iisa
      

-

 
Halloj! Jaaa en skön, tillbakadragen skoldag var det än en gång. Filmtittas och niornas programdag, programmen var nig riktigt bra och det var roligt att se på dem. Efter skolan körde jag hem, satt på sköna kläder i och åt mellanmål före jag stack iväg för att spela bumperz med klassen. Det var verkligen mycket roligare än vad jg trodde att det skulle vara och skulle vara så roligt att göra det om någon gång. Efter bumperz körde jag med Alexandra till vis kansliet och hjälpte till där i ungefär en timme. Nu har vi varit till butiken och köpt lösgodis och nu ser vi på bröllopsduellen. Ha det så bra! 
 
 /Iisa
 
 

Monday

 
 
Hejsan! Bjuder på några gammla opubliserade bilder från arkivet. Vädret idag har verkligen inte varit på topp. Det har varit kallt och så har det rengnat nästan hela dagen. Skoldagen har varit lung, vi kollade på film tre av fyra timmar, känndes lite onödigt att vara i skolan faktiskt. Efter skolan var jag till stan med Lumia och där köpte jag en vit kjol och en blomkrans till våravslutningen. Nu har jag redigerat lite bilder som kommer upp imorgon på bloggen. Klockan sex är det ärevarvet som gäller för min del och efter det ska jag bara ta det lungt. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa
 
 

A drop in the ocean

 
 
 
Hejsan! Helgen spenderades då i helsingfors på stafettkarnevalen. Var riktigt nöjd med hur det gick för mina lag. I 4X100 blev vi tredje och i masstafetten fick vi silver. Vaknade först vid 12 tiden eftersom vi kom ganska sent hem igår så var jag jättetrött efter en lång vecka. På morognen såg jag ett par avsnitt av supernatural och blää tyckte inte om vad som hände i ena av avsnittet. Hann städa rummet också på dagen. Mot kvällen kom Lumia hit och vi var till butiken och lagade god fruktsallad och smoothie, bilder kommer upp i något skede nästa vecka. Bilderna ovan är tagna förra heögen. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 
 

Ankdammen

 
Under veckan var jag, Jenni och Anna och fotograferade ankor och skrattmåsar, var roligt att fotografera något annat än porträtt för en gångs skull. Måsarna var dock jätte agressiva mot ankorna eftersom de ville ha allt bröd, som ni ser på en av de första bilderna håller en måse på att attackera ankan bakifrån. För stunden befinner jag mig på stafettkarnevalen, igår var vi och gick på stan här i Helsingfors och hittade några fina tröjor från zara.

/Iisa

the flowers symolized all the good

 
 
Hej på er alla! Jag bjuder på tidsinställda inlägg över helgen nu eftersom jag befinner mig på stafettkarnevalen. Jag ska springa 4X100 och masstafetten. Ska nog bli riktigt roligt men också nervöst, vi får hoppas på att det går bra. Bilderna ovan är ganska gammla men nyredigerade och hade inte publiserat de innan så här har ni ett par av dem då. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

-

 
 Hej! Vädret har varit så skönt idag, har kunnat köra i shorts utan att ha kallt. Det blåser nog lite men det är en varm blåst. Var till skolan som vanligt och har inget speciellt att säga om skoldagen. Efter skolan for jag direkt hem och började packa inför stafettkarnevalen, så solade jag också lite emellanåt. Är nu hos fammo och Faffa och har ätit mat här. Ska snart köra hem tillbaka och packa tillslut. Ha de så bra allesammans ! 
 
/Iisa

Watermelooon

 
 Hejsan! En väldigt lungn och skön skoldag har det varit idag också. Vädret har varit på topp idag också och har fått njuta av den härliga solen. Efter skolan var jag till moffa och städade som alltid på onsdagar och så spenderades dagen med Jenni. Kom hem och drog iväg till träningarna, vilka var ganska tunga men hade ändå en skön känsla efteråt. Var och åt mat till fammo och faffa och träffade på Moa på vägen hem och lämnade och pratade med en bra stund. Ska snart i dushen och så tänkte jag läsa lite. Ha det så bra allesammans!
 
♥ Iisa 

Bogey bear

 
 
hejsan! Jaa det har varit en ganska lung dag, vi såg på film två timmar av skolan och annars också var det inget tungt på de andra timmarna. Skönt med att skolan snart tar slut men ändå så känns det tråkigt att lämna grundskolan och min klass. Nästa år blir det då gymnasium för min del. Efter skolan hade jag stafettkarnevalstränig, I helg är det ju nämligen redan stafettkarneval. Det ska nog bli riktigt roligt. Kom hem lite över fyra och nu blir det att redigera bilder och så ska jag se på supernatural tror jag. Ikväll ska väl Lumia komma hit tror jag men få se. 
 
♥ Iisa

It's starting to feel like summer

 
 
Hejsan! Här har ni då bilder från gårdagens picknik på min bakgård med Lumia och Jenni. Det var riktigt mysigt och vi lagade riktigt god picknik mat också. Fick en kväll fylld av skratt och glädje och det känndes nästan som det var sommarlov, men då var det då skola som gällde idag igen. Sista timmen hade vi den fruktade engelska apresentationen men den gick väl helt bra ändå. Skönt när alla prov och förhör/presentationer är helt över nu. Idag har dagen spenderats med Jenni och mot kvällen kom Anna också med oss. Nu for det hem en bra stund sedan, tänkte ännu kolla lite på supernatural och börja läsa en ny bok. Ha det så bra! :)
 
♥ Iisa
 

Through the dark

 
 
Hej! Till att börja med vill jag bara kommentera det underbara vädret, största delen av dagen har spenderats liggande i solstolen.  Ätit flera glassportioner och bara njutit av det vackra vädret. Ovanför ser ni bilder från fredagen när vi var och fotade solnedgången med Jenni och Lumia. Har mycket fler bilder på datorn med hann inte redigera dem nu. NU ska jag då ut på picknick och njuta en stund till av det vackra vädret. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Keep on moving on

 
 
Hej! Helgen fick en riktigt bra start. Fredagen var jag efter skolan till stan och fammo och faffa, sedan kom jag hem och städade och började laga mat eftersom jag hade halv åtta hos mig till Lumia och Jenni. Jag tyckte själv att jag lyckades bra, vi var även och tog bilder på solnedgången. Det var en riktigt lyckad kväll! Vi vaknade 10 tiden och lumia måste fara ganska tidigt hem vilket var synd men jenni var här ända till 3 tiden. Vi låg mest i solen och så var vi och köpte vattenmelon från butiken också. Det har varit så fint väder idag, varmt och skönt som ni ser på den sista bilden. Jag fick även utläst divergent boken idag och den var verkligen läsvärd, rekommenderar att den som tyckte om filmen också läser boken! Men det var nog för idag, kvällens planer är lite oklara men får se vad jag hittar på. 
 
♥ Iisa

the wildflowers were always the most beautiful

 
 
 Hej allesammans! Idag har nog vädret flygit upp som bara den, 20 grader i solen är inget att klaga på! Så för stunden ligger jag i solen och ska snart fortsätta att läsa på divergent boken. Skoldagen har jag inget spec. Att säga om. Men kom iallafall för en stund sedan hem från fammo och Faffa. Ikväll kommer Jenni och Lumia på halv åtta hos mig hit. Bilderna ovan är tagna på Annas kalas. 
 
 //iisa
 
 

Annas kalas

 
 
Hejsan, ovan ser ni då lite bilder från Annas kalas som var väldigt roligt! Anna fick mycket fina presenter av alla. Tog en massa bilder så det tog en bra stund innana jag fick dem ordnat och redigerat. Har nog varit riktigt nöjd med mitt 50mm 1.4f objektiv och älskar verkligen hur färgerna framstår på bilden. 
     Idag har det varit skola var jag bland annat sprang 2 km testet med Lumia, tyckte nog det gick helt bra. Efter skolan kom jag till Lumia och sedan var vi med Anna till stan och loppis. Jaa, och vet ni vad? Nu har jag sommarjobb. Är så glad för det! Nu är jag hos Lumia och snart fara hem och läsa på fysikförhör och så ska jag väl och träna nå lite också. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa
 

Annapannapyttipanna

 
 
Bjuder på en massa bilder från sommaren på Anna som har äran att fylla 16 år idag, för mig är det nog en lång tid kvar ännu... Hon betyder en hel massa för mig och tänkte inte börja skriva en lång text om henne här nu för hon vet nog hur viktig hon är. Men iallafall STORT grattis till dig Anna! 
     Nu ska jag snart då på hennes kalas men före det ska jag via bibban och låna en bok som jag beställt. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa
 
 

Once upon a dream

 
 
Bilderna är nog verkligen tagna för en bra stund sedan men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Vädret har kanske blivit lite varmare nu men det är ändå bara ungefär 9 grader och så blåser det kallt också. Idag var jag då efter den tråkiga skoldagen med Jenni och Lumia till stan och på café. Vi kom på att det avr första gången vi tre är på stan tillsammans vilket är underligt om man tänker på hur mycket vi umgås. Men iallafall kom jag därifrån en stund sedan och nu ska jag skriva en modersmål uppsats och hoppa i duchen. Efter det blir det skriba träff. 
 
♥ Iisa

Måndag

 
 Hej! Släpade mig till skolan på morgonen och kom i sista minuten till skolan som vanligt. Hade egentligen inte så tunga timmar för vi hade vikarie på flera timmar. Dock var den första timmen vilket var matematik, timmen var väldigt långtråkig. Efter skolan kom Lumia en stund till mig och nu är vi hos henne och vi ska börja läsa på sammhällsläraprovet vi har imorgon. Ha det så bra!

 //Iisa

Det är inte synd om dig

 
 
Hejsan! Bjuder på bilder från några dar bakåt. Som redan tidigare sagt såg jag på eurovisionerna som de flesta. Tyckte Finland placerade sig riktigt bra och tyckte om låten. Idag har jag spenderat hela morgonen/dagen till att läsa divergent boken, och gud den är bra! Vill bara läsa vidare men måste väl göra något annat än att läsa hela tiden. Så nu har jag nästan damsugat hela huset och sedan tänkte jag dra iväg till gymmet. Ikväll borde jag väl läsa lite på sammhällsläraprov också som vi har på tisdag.. Fy vad jobbigt.  Somtur återstår det inte länge kvar av skolan. Jaa och glad morsdag till alla mammor!
 
♥ Iisa

PIZZAAA

 
 
 
 
 Hej! Ovanför ser ni bilder från dagen, sovde till över 12 vilket var sååå skönt. Vi var med familjen, kusinerna och fammo och Faffa och åt pizza i Dallas för att fira morsdagen lite i förtid. Fick lite sjukt i magen eftersom jag åt pizzan så snabbt. Efter pizzan var vi ännu till fammo och Faffa på kaffe och där var vi en bra stund. Kom sedan till Annas släktkalas och nu håller vi på att spela Wii. Ikväll blir det då att se på Eurovisionen. Ha det så bra allesammans! 
 
 // Iisa
 
 
 
 

ADIDAS

 
 
Hej! Ovanför ser ni då några bilder jag tog med det nya objektivet. Är nog riktigt nöjd med objektivet men har dock inte hunnit testa den så mycket ännu. Bilderna jag tagit hittils har jag varit riktigt nöjd med och älskar hur levande färgerna blir med detta objektiv (50mm 1.4f). Ser fram emot att ta fler bilder med det!
  
♥ Iisa
 

Time for tea

 
 
Hej! Den älskade koppen på bilderna köptes från ikea på påsklovet. 
       Idag så var det inga prov i skolan och en ganska lungn dag, Kom hem och tog en massa bilder ochsåg på tv, lyssnade på musik och bara tog det lungt. Så skönt att inte behöva läsa på prov eller stressa över något skolarbete. Kom för en stund sedan hem från stan var jag var med pappa och köpte det efterlängtade 50mm 1.4f objektivet ^^. Ska börja testa den nu om en stund men först ska jag laga mat. Ha en bra torsdag!
 
♥ Iisa
 

7 maj

 
 
Spetstopp - Lindex // Kofta - VeroModa // Jeans - Carligs // Klocka och väst - Loppis
 
Hejsan, Ovan ser ni vad jag gick runt i på måndagen. Bidlerna kom nu lite sent eftersom jag haft så mycket för mig och inte hunnit redigera. Idag var det lite roligare skoldag eller iallafall de två sista timmarna. Första timmen skrev jag då franksa prov och jaa det gick väl nog helt bra. Andra timen såg vi på film och tredje timmen fick vi lysnna på männiksor från olika länder som t.ex. USA, England, Iran med fler. Det var ganksa roligt och intressent tyckte jag iallfall. Sista timmen lyssnade vi på föreläsningar av röda korset och hoppets stjärna. Efter skolan var jag på sammhällslärastöd, till moffa och städa, fammo och faffa och åt mellanmål samt hämtade ett vasablad sedan kom jag hem och nu ska jag dra iväg på träningar om 10 minuter.
 
♥  Iisa
 
 

So take my hand

 
Hej! Bilderna ovan är tagna en kväll ett par dagar sedan. Klockan var säkert redan 9 och ändå var det så ljust att jag helt lätt kunde fota med ISO800 och inzoomat till 50mm med mitt teleobjektiv. Såklart har jag lite ökat på ljuset i redigeringen sedan men ändå. 
    Idag har väl inget spec. hänt. Hade i skolan EU-prov och jaa det gick väl helt okej. Så svåra frågor var det inte om man tänkte till lite. Så hopas det gick bra nudå. Efter skolan var vi med Lotta, Jennie och Ronja till stan och beställde toppar till masstafetten och efter det var vi på stafettkarnevalsträning. Känndes mest jobbigt eftersom jag har franskaprov imorgon och hade velat ta ordentlig paus emellanåt men det blev att läsa en massa i streck. Så lyckades jag också under provläsningen sommna på soffan för typ en halvtimme. Tog den lilla pausen nu och så ska jag föröka lära mig franskan. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa
 

When the darkness comes

 
 
 
Hej! Dagen börjde med att trötta jag steg upp, gick runt i pyjamasen och lyssnade på Håkan. Åkte iväg till än en gång en tråkig skoldag med inga roliga ämnen. Var till stan och köpte toppar vi ska springa i på stafettkarnevalen. Åkte hem vrålhungring  och vräkte i mig en massa mat eftersom skolans kycklingsoppa inte smakade så väldans gott. Somtur hade skolan iallafall mjukt bröd att erbjuda. Kom hem för en bra stund sedan, var ute och tog lite bilder snabbt eftersom kamera batteriet blinkade rött. Så jag får se vad det blev av bilderna. Nu blir det att läsa på franska och på eu-prov i sammhällslära som jag har imorgon. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 
 
 

Fri till slut

 
Hej! Söndag idag då, sista dagen av det korta lovet man haft. Igårkväll var jag och Lumia på bio och såg The other woman. Den var nog riktigt bra tycker jag, skratta mycket fick man iallafall. Vaknade idag först vid halv 12 tiden och ska se igenom harry potter filmer idag. Håller nu på och ser den första samtidigt som jag håller på med hänt i veckan uppgiften. Idag måste jag också passa in lite läsande på franska prov. Så jag har framför mig en ganska lungn dag. 
 
♥ Iisa
 

Freebird

 
 
Bilderna är tagna av både mig och Lumia, Sminkning gjorde duktiga Jenni och Anna fick stå som modell.
Redigeringen av mig.
 
Idag vaknade jag då hod Lumia som jag var övernatt hos igår. Åkte iväg ganska snabbt efter vi vaknade och hämtade från fammo och faffa veckans tidningar, eftersom jag måste göra en "hänt i veckan" powerpoint. Så har jag då spenderat eftermiddagen till att redigera bilderna ovan och för en stund sen kom Lumia hit till mig och vi ska nu se vad vi gör. Ja har inte egentligen så mycket att berätta idag men jag önskar er alla en bra lördagskväll! 
 
♥ Iisa
 

Pastell

 
På bilderna ser ni Jennis vackra hår.  
 
Idag har jag då varit  med mamma till Tammerfors. VI var både till Ikea och Idea park. Vädret var verkligen jättekonstigt, en sekund var det blå himmel och solsken sedan börjar det hagla som bara det och sedan efter typ en kvart skiner solen igen. Så höll det på nästan hela vägen. Hittade mycket fina kläder/ saker i ikea och Ideapark. Kommer kanske upp ett inlägg på vad jag köpt nån dag. Lumia kom hit vid 8 tiden och vi ska väl bara chilla här hos mig.
 
♥ Iisa

Valborg

 
Hej! Igår firades då vappen med Anna, Jenni och Lumia. Vi lagade grillmat och sallad, som var så god ^^. Lyckades med hjälp av mina vänner att inte bränna upp maten och vi lyckades faktiskt med grillningen bra. Vappen blev riktigt bra. Hade en rolig kväll fylld av skratt och sång. De sovde då alla övernatt hos mig. Idag var vi då till 1 maj torget. Solen var framme men tyvärr blåste det gansak kallt. Dagen har spenderats hos Anna med Jenni och Lumia. Imorgon blir det då att åka till tammerfors med Mamma. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

RSS 2.0