That´s where you´re wrong

 
 
Hej på er! Igår var det då julöppning på stan och den spenderades med Jenni och Jessica. Det var riktigt trevligt att träffa Jessica som man inte sett på så lång tid. Känns så konstigt att vi alla går i olika skolor nu. Vi var iallafall till stan och på café. Efter vi varit till stan for jag till Jenni var vi såg inception. Kom hem runt ett tiden och åt och nu ska jag snart med pappa till gymmet och så får jag se vad jag gör på kvällen. Jag har också äntligen hunnit se till slut alla teen wolf avsnitt. Imorgon blir det då ny period.
 
♥ Iisa
 

Före&Efter

 
 
Hej på er! Tänkte köra på ett före och efter inlägg idag när jag har lite bildbrist. Jag tycker redigeringen är en stor del av bilden, oftast blir bilderna lite tråkiga och grå i färgen när man tar dem, men somtur så kan man fixa det efteråt. 
 
Ett litet tips till att få bättre kvalitet på bilderna är att du förminskar bilden klart före du laddar up den på blogg.se. Så förminska klart bilden på något program ex. pixlr.
 
♥ Iisa

Just for one day

 
 Hej! Ovan har ni då bilderna jag tog igår, Tycker verkligen om min svarta kjol och skulle vilja ha flera men i olika färger. Det är så mycket skönare att gå runt i kjol och taits än jeans. Idag skrev jag då äntligen det sista provet och äntlien får jag ta helg. Jag var efter skolan till simmhallen och jag var hemma redan halv ett tiden. Nu tänkte jag gå igeonom lite bilder och see på någon serie. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa
 
 

Another love

 
Hej, ovan har ni några bilder jag hann ta då det ännu var snö på marken som såklart är redan borta. Det blev lite annorlunda redigering denna gång. 
    Äntligen närmar helgen sig, efter en tung provvecka återstår bara ett prov kvar men det kanske är det svårste få se hur svårt prov vår matematiklärare gör, men proven överlag har jag varit nöjd med hur det gått. Man får ju se sen hur bra dom egentligen gått men hoppas ändå jag lyckats. Idag blir det att räkna matematik en bra stund, nu har jag lite paus eftersom man blir så yr av att stirra på alla siffror och ekvationer. Hann vara efter skolan och ta några bilder så de kommer upp i något skede när jag fått dem redigerade, tycker verkligen om dimmigt väder som det varit idag. 
 
♥ Iisa

Onsdag

 
Hej på er! Bjuder på några gammla bilder från våren. Är påväg hem från skolan med buss och passar på att blogga på samma, kommer inte riktigt ha tid med att göra det senare. Idag så blir det då att öva på geografi prov hela dagen och så blir det träning emellanåt. Så fullt upp har jag. Nu återstår det bara två prov! 

/Iisa

yumyum

 
 
Hej på er! Idag har det allt varit en skön dag hittils, fick sova ända till klockan 11och var bara på en preptimme i skolan klockan 12.50 och kom hem för en stund sedan. På morgonen hann jag se på lite teen wolf och nu har jag äntligen kommit till sesång 4, den trdje sesången är verkligen super. För stunden sitter jag i vardagsrummet på soffan och lyssnar på sweater weather av the neighbourhood. Idag blir det då att gå igenom pappren i finska före provet imorgon. Nu är hälften av mina prov skrivna och 3 återstår. Hoppas det går någolunda bra.
 
♥ Iisa

Tassar i snön

 
Hej på er! Dessa bilder är några dagar gammla och tyvärr så är det rikitgt slaskväder idag och regnet har smält bort nästan all snö. Var till skolan bara för att skriva franska provet som var förvånandsvärt lätt. Det var bra att jag inte läste extremt mycket. Nu har jag övat på lite matematik och märkt att jag glömt största delen av vad vi gick igenom i början av perioden, somtur så har vi ännu prep timme före provet på fredag. Idag ska jag vara hemma störstsa delen av dagen och på kvällen blir det pilates. 
 
♥ Iisa

Dancing by in the night time

 
Hejsan! Igår spenderades då kvällen med Jenni och Lumia. Vi var till Spices och åt och sedan for vi till Lumia. Jag lämnade övernatt och Jenni for hem nångång på natten. Idag så har jag då fotograferat julkort till Lumias familj och varit till frissan så nu är håret tre cent kortare. Idag blir det väl att läsa på lite franska och på kvällen blir det gym. 
 
♥ Iisa

Då var du också 16

 
Idag är det då ingen vanlig fredag utan Lumias födelsedag! Grattis honey ♥
 
/ iisa

Provvecka

 
 
Hej på er! Japp då var provveckan igång och nu har jag ett prov unndanskrivet. Det var hälsokunskap idag och imorgon blir det historia prov som jag tycker är ett jobbigt ämne, så det blir att läsa idag. Tog och knäppte lite bilder när jag kom hem så de kommer upp nån dag denna vecka. Lyssnar för stunden på one directions nya skiva och längtar till sommaren när jag och Jenni ska se dem i Hesa.
 
♥  Iisa

Pink berries

 
Hej på er! Bilderna ovan tog jag på söndagsmorgonen här hemma. För stunden sitter jag här hemma på soffan efter att ha läst lite på hälsokunskapsprov som jag har på torsdag. Tänkte att jag skulle ha gått till frissan och klippt mig men hann inte idag eftersom det stängde redan klockan fem så få se när det blir, skulle vekligen behöva klippa mig. Längtar redan till helgen då jag har både historia- och hälsokunskapproven över. 
 
♥ IIsa
 

Calm

 
 
Hejsan! Då var det måndag och i skolan spenderades en lång dag med huvudvärk, var en sväng till stan före jag var till massör klockan 4 som passade riktigt bra när jag hade huvudvärk, den lättade verkligen efter maseringen. Hem från stan fick jag två tröjor från bikbok, en långärmad som jag verkligen behöver och en annan tröjja. Elias hämtade mig efter massagen och så for vi via hemmet och nu är jag hos fammo och faffa var jag ska sova inatt. Imorgon är det halv 10 morgon vilket blir skönt.
 
♥ Iisa

Mmm... Juice

 
Hej! Söndagen är redan här och imorgon är det då att fara till skolan igen. Idag ska jag först med fammo och faffa, kusinerna och familjen och äta pizza och sedan ska vi till fammo och faffa. Igår så målade jag och mammaen del av övrevåningen vit och idag ska vi ännu sätta möblerna på plats. Färgen blev riktigt bra tycker jag. Måste väl göra några läxor idag också. 
 
♥ Iisa
 

Konserten






Här har ni då några telefonbilder från konserten igår. Veronica var verkligen jättebra, hon sjöng så otroligt fint. Var då som sagt med Ella och Linn kom också med oss vi fick platser på andra raden så de var super. Så roligt att få sjunga med i alla låtarna och att då höra den nya låten stormar tills vi dör.

/Iisa

Veronica Maggio

 
Äntligen är fredagen här och idag blir det inte en helt vanlig fredagskväll eftersom jag ska på Veronica Maggio konsert med Ella. Ska bli så roligt, 7 börjar konserten men ska väl fara dit redan 6 tiden. Skulle ha varit bra om biljetterna hade platser men hoppas man ser någolunda bra iallafall. Så det står på programmet ikväll. Ha en rolig fredagskäll allesammans! 
 
♥ IIsa

It´s too cold outside

 
 
Hejsan! Då närmar det sig slutet av veckan, idag hade vi då muskeltest i skolan. Det gick väl helt bra, kom hem med pappa igen från skolan och var hemma 4 tiden. Gjorde somtur matteläxan redan igår så det blev inga läxor ida, så skönt. Ska troligtvis se på teen wolf och så borde jag kanska börja läsa på lite prov redan. Iskallt känns det som att det är där ute men det är bra -2 eller något ditåt. Solen skulle nog få titta fram lite emellanåt. Skönt med en ledig torsdagskväll utan något program. 
 
♥ Iisa

Adidas




Hej på er! Onsdag idag och skoldagen är avklarat. Tycker själv inte så speciellt mycket om onsdagar eftersom jag alltid har så fullt upp med att städa hos moffa, göra läxor och sen är det träning. Det blir ganska så jobbigt. Idag har jag äntligen fått beställt en maseringstid så på måndag blir det masseringen för min del. Nu ska ja ta en titt på mina läxor och så hör jag av mig igen imr. Ha det så bra! 

/Iisa

The voices follow me

 
 
Darkness swallows a dying star
Makes no difference what you're running from
The voices follow you
Voices follow you
Voices follow you into the dark... 
Singing where does time go from here?
 
/Mikky Ekko - Feels like the end 
 
♥ iisa

Thinking out loud

 
Hejsan! Då var det måndag än en gång. Var jättetrött på morgonen och första timmen känndes verkligen jobbig, man skulle ju tänka sig vara pigg nu då man haft längre helg men nej. Sista timmen hade vi konst och efter dett slapp jag hem med pappa och nu har ja kollat lite på läxor och läst igenom lite historia eftersom det är provvecka (redan) nästa vecka. Kommer nog vara helt hjärndöd efter den igen men hoppas det går någolunda bra. Nu ska jag iväg på träning, ha det så bra!
 
♥ Iisa
 
♥ Iisa

Farsdag

 
Hej på er! Idag var det då farsdag och största delen av dagen gick till att fira den med familjen, kusinerna och moffa. Så mycket annat har jag inte hunnit med idag. Har sett  några avsnitt av teen wolf nu på kvällen och sedan var jag också med mamma ut och gå. Ska snart hoppa i duchen och sedan blir det att fara och sova  och imorgon är det skola som gäller. Bilderna ovan är tagna för ungefär ett år sedan.
 
♥ Iisa

Lördagen den 8 november

 
 
Hej på er! Snön faller ner där ute och jag sitter inne och tänkte se på teen wolf om en stund. Morgondagen har spenderats med mamma på stan och därifrån fick jag med med flera fina saker. Igår blev det då ingen bloggning men vi hade ledigt från skolan och jag var på café och hos Jenni med Lumia på kvällen. Ikväll ska jag till Matilda med flera andra tjejer från min skola. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa
 
 

Barcelona sunset

 
Hej på er! Då var skolan avklarad för denna vecka eftersom det imorgon är dagsverk. Så imorgon blir det att sova länge. Idag har det då varit där vid -8 grader hela dagen. Känns så himmla kallt, tänk sen när det blir -20 då fryser man nog fingrarna av sig. Men som sagt så tar jag helg nu!
 
♥ Iisa

Förra vintern

 
Hej! Igår efter skolan började det snöa och mot kvällen blev det någon slags snöstorm och redan igår var marken täckt med ett ganska så tjockt lager snö. Idag när jag vakande och såg ut ur fönstret var det ännu mera snö, pappa måste till och med ploga lite så att vi slapp att köra ut med bilden från gården. Helt mysigt är det nog men snön skulle nog ha fått väntat en månad till före den kom. 
 
♥ Iisa
 

Waiting

 
 
 Hej! Medan regnet öser ner och det är kallt kan man ju allltid drömma sig vara i något varmt ställe. Men mysigt med regn är det nog när man sitter inne och ser på film. Jobbig, lång skoldag idag. Efter skolan kom jag till Lumia och nu sitter jag här i hennes 2m breda säng. 
 
♥ Iisa
 
 

Morning theft

 
Hej! Då var måndagens skoldag över, sitter hemma och försöker få någonslags hissaessä nerklottrad på pappret men hittills har dte inte gått så mycket framåt så bestämde mig för att ta en liten paus. Musik lyssnar jag på som vanligt och snart är det dags för mig att byta om till tränigskläder eftersom jag har pilates idag. En ganska så vanlig dag har det varit idag och imorgon tror jag dagen blir något liknande som idag. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa
 

Halloween


 
Hej på er! Ovan ser ni då halloween sminkning som Jenni gjorde på oss. Kvällen spenderades då hos Jenni och bestod av skräckfilm och godsaker. Vaknade idag 12 tiden och for med mamma och köpte nya träningsskor till mig och för stunden lyssnar jag på musik och på kvällen blir det träning. Imorgon är det då måndag...

/Iisa



Crave you

 
Så skönt med helg! Största delen av dagen har spenderats till att läsa, se på youtube klipp och teen wolf. Vaknade 11 tiden och dagen har varit riktigt skön och lungn. Det var en riktigt fin morgon idag med marken täckt av frost och soluppgången. 
 
♥ Iisa

RSS 2.0