Träning

 
Nu har jag ju som sagt varit sjuk så har inte kunat delta på träningar, De började redan förra veckan. Roligt att träningspausen är över så får man börja träna på friidrott igen! :) Idag blir det då lite mer läsning, den här gången är det till rella förhör/Prov, ja hinner dock inte läsa så länge för träningarna börjar kl.18.00.
Här kommer några bilder:
Haha den sista bilden! :P Kram
// Iisa
 

Pardans och Tandläkare

Idag har det varit mycket program i skolan, vi hade första timmen engelska prov, det var ganska svårt, men de gick väl helt okej. Andra timmen var det då dags för pardans, jag dansade med ganska många olika personer men mest dansade jag med Matilda och Lumia (När jag fick dansa med dem annars måste man danssa med en pojkke. Sen tredje timmen så hade jag finska men vi gjorde inget speciellt, men fjärde timme så blev det tandläkargranskning, Jag hade inga hål!! jee ;) Efter skolan for jag till lumia och det var riktigt kuul!
Här är två bilder på inbakade flätor, om ni vill att jag ska göra en video på hur man gör sånahär flätor, lämna gärna en kommentar så jag vet. Tack och Hej de va allt för mig!
// Iisa
 
 

Simmhall

Idag blir det bara provläsande och sen blir det lite småträning med Matilda till simmhallen! Nu har jag lite läst bloggar och varit på datorn, snart ska jag göra ett mellanmål till mig. Somtur är det engelska prov så jag behöver inte läsa så mycket.
Här kommer en bild på vad jag hade för kläder idag:
Tröja och Kofta: H&M
Byxor: Dr.Denim
Hade upp håret i en hästsvans, Ha de så trevligt!
// Iisa
 

Mitt klädskåp

Idag så blev det ändå int så mycket provläsande, för när jag kom in i mitt rum så var det så roddigt så jag städade hela rummet och mitt klädskåp. Jag rensade bort ganska mycket gammla och små kläder. Det tog nog sin tid, ungefär 3 timmar har jag nu städat skönt att det är överstökat! Imr blir det då skola igen, Det blir 2 timmar syslöjd, finska och biologi, efter skolan blir det välprovläsning och kanske träningar.
Här är en bild på mitt nystädade klädskåp, får se hur länge det hålls så här städat.. :
Översta hyllan: strumpor och långärmade tröjor
Andra hyllan: T-shortor, topper och koftor
Tredje hyllan:Tjockare tröjor och collage byxor
Fjärde hyllan: collage jackor
Sista hyllan: Pyjamaser,nattlinnen och strumpbyxor
På klädhängarna: bl.a. jeans, klänningar, kavajer, jeanströja, tjockare koftor med mer.
Hoppas ni tyckte om inlägget :)
//Iisa

Prov!

oj nej nu är det dags för fler prov!! Dagen kommer att spenderas till provläsande och så ska jag väl se på Gossip girl ;) Jag vaknade nångång kl.9 Idag har vi ju då flyttat klockorna fram en timme. Så det blev ju en timme mer sömn. Skönt att ha en lite lungnare dag idag.
Här kommer en bild från mitt rum:
//Iisa

ÄNTLIGEN!

Oj, oj, hoppas jag gjorde rätt val nu.. Jag var tre timmar med mamma och sökte efter vinterskor till mig, och med min tur så hittade vi de perfekta skorna, men de var såklart för småa och de var sista paret!! Man blev ju lite deppig, men livet gick vidare och de visade sig att de fanns på internet i min storlek, så nu har vi beställt vinterskor till mig! Ett problem mindre ;) Om nån undrar så slapp jag ju inte på områdslägret för jag var förkyld och hade stegring... ;(
Här kommer iallafall en bild på mina underbara nya vinterskor:
De har "ull" i sig så de håller mina fötter varma på vintern!
// Iisa

Bowling

Tyvärr blev de ingen bloggning igår, men hoppas att ni klarade er. Igår hade jag i skolan ett praktiskt prov i husligekonomi och så fick jag ut matteprovet (som inte gick så bra). Efter skolan gick vi då iväg till bowlinghallen med klassen. Det va jätteroligt fast jag inteär så bra på att bowla, en strike fick jag iallafall till! ;) Efter det var vi också och äta och sen när ja kom hem ca.5 tiden var jag så trött så jag bara så på en film och vilade, som sagt är jag förkyld, så jag tror att det var därför. De här personerna var bla. med och bowla:
Säg sen om ni vill att ja ska ta bort nån bild :)
// Iisa

SNÖ

Jej!, nu snöar de påriktigt, de haglar int nomeer utan de snöaar!! De ligger ett tunt täcke på marken med snö, man märker genst att det blir mycket ljusare där ute. Nu börjar de no bli hög tid att välja skor men, Ooo, va svårt de e!! :'( Här kommer några låtar som jag tycker om för tillfället:
Diamonds rihanna:
http://www.youtube.com/watch?v=VH6MmRn2-GQ
A beauty and a beat- Justin Bieber
http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ
The Script- Hall of fame
http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
Your body- Christina Aguleira
http://www.youtube.com/watch?v=6cfCgLgiFDM
 Lyssna gärna på låtarna och lämna en kommentar vilken du tycker bäst om ;)
Ja toror nästan att jag ska köpa de här skorna:
 
// Iisa
 

Början på förkylning..

Idag hade jag då modda  prov ( om man nu kan kalla det ett prov) de var bara 1 och en halv sida långt. Imr så ska vi förhoppningsvis få ut matteprovet och sen så ska vi på besök till en bank. När jag steg  ut ur skolbyggnaden va alla så dä: OMG de snöar :D , men om en stund så fatta alla: Aah de snöar int de haglar :/ Sen när ja va hemma så bört ja om ti skönare kläder och nu ska ja se på lite Tv-serier.
Den här bilderna bjuder jag på idag, den andra bilden är tagen på Onsda:
 
Ha de så bra! Många kramar // Iisa

Hjälp mig!!

Fy, va de e svårt att välja skor till vintern! Har nån samma problem som mig att jag funderar många veckor till och med måneder före jag gör ett beslut. Det lutar mot att köpa ett par kängor, men på andra sidan sku de va häftigt att ha vinter/ull converse.
Här kommer iallafall några förslag:
Svåra val.. Hoppas ja väljer rätt :)
// Iisa
 

ONAMNAMNAM!

 
Jag hade igen en tråkig dag i skolan med 3 läsämnen och simmning! ;( När jag kom hem var jag UUR Hungrig och jag gjorde en smörgos och åt musli med yogurt. Idag blir det väl att läsa på Prov hela dagen lång.. Nu ska jag visa en bild på " Dagens outfit" ja tänkte att det sku va roligt för er att se.
Byxor svarta  Dr. Denim <3 Mina favoriter!
Farkkutröja och Kofta från H&M
Nagellack från Italien, De har lite slipats bort ren på mina naglar.
Och så ännu mitt smaskiga mellanmål, Ha en bra fortsättning på dagen!
// Iisa
 
 
 
 

Foto-collage!

Hade inget att göra så jag gick in på datorn och gjorde ett collage, såhär blev slutresultatet:

Vampire Diaries

Idag vaknade jag kanska sent, hade inget annat och göra så ja har nu nörda mig ganska länge på gossip girl, supernatural och såklart Vampire diaries! (min favorit serie). Nu borde ja väl snart böri läsa på nå prov också.. Nästa vecka har vi fysik och modda prov! ;( Annars har jag int nå speciellt program, ska väl bara ta de lungt.
Såhär had ja mitt hår idag (så ni bara vet). Om nån undrar så e de en inbakad fläta.
// Iisa

Gym

Som sagt var jag till gymmet igår och idag var jag med Hanna fem och en halv timme till gymmet igen. Vi har ju en veckas gratiskort till sportsgym! :) Vi var på Sha bam igen! Oj! va de va kuuuul. Vi ska kanske också imr till Ladyline och simma lite som återhämtande träning. Nu ska jag se  på en film och smaska i mig en ben and jerry ♥
Ja mina bilder gick int att flytta till datorn så det blir tyvärr en bild från google ;(
 
 
 
Ha de så bra!
// Iisa

Hanna och Lotta <3

Planändringar igår.. Matilda och Lumia knackade på min dörr igår en stund efter jag kommit från skolan, sen chillade vi hos mig samt babblade och sen så cyklade vi till Lumia och där var vi på hennes ipad. Matilda måste först fa hem och sen bestämmde jag och Lumia att  vi sku ti gw-galleria. Vi bestämmde oss cykla via jenni, vi stod och babbla på hennes gård en stund o så fortsatte vi cykla. Idag så blir det då först gym med Hanna. Vi ska fa på Sha bam (ja vet int hu de skrivs) och sen en timme senare på body balans efter de ska jag övernatt till Hanna och Lotta! Kmr bli super kuuuuul!! <3
Sötisen Hanna, hitta tyvärr ingen bild på Lotta :(
// Iisa

Myskväll

hejsan!, Idag var det då matte prov! :( De var int lika svårt som jag tänkt mig men de var ändå ganska svårt, provet va indelat i två delar en med bråk som man int fick använda miniräknare på och andra delen var om prosent, då fick man använda mini räknare. Vi hade provet andra timmen, på tredje timmen hade vi nån föreläsning om barn till missbrukare och fjärde timmen gick vi runt i olika klasser och lyssnade på folk från t.ex. folkhälsan och talade. Jag och lumia sku egentligen vara idag men hon orka int gå hem (latmask♥). Nu äter jag mellanmål och jag ska snart ta en snabb dusch och sen ska jag se om ja hittar nån bra serie och kolla på, om ja int gör de ser jag troligtvis på supernatural.
Här är en bild på Lumia från förra vintern!
// Iisa
 

Bildbomben från Sicilien ♥

Som sagt var jag till Sicilien en vecka. Här kommer text och bilder därifrån:
Dag1: Vi anläde till Italien på natten typ halv 1 tiden och körde med taxi till Trapani var en man stod och väntade på oss. Han visade oss var vår lägenhet var.
Här är en bild från vår balkong:
Dag2: Vaknade ganska tidigt och stack iväg på en liten promenad med mamma och pappa. Min storebror var tyvärr lite åksjuk och hade spytt så han stannade och vilade vid lägenheten. Efter det så vilade vi lite och sen på kvällen for vi ut och äta.
Dag3: Vaknade ungefär samma tid som förra dagen och vi bestämmde oss att fara upp till Erice ( det är en stad som ligger på ett bärg). Vi for upp med en gondol och åt ganska genast där. Vi gick lite runt där i staden och gick bl.a. i kyrkor och sånt sen så var vi ännu på kvällen lite vid stranden.
Dag4: Vi var till storstaden Palermo, Vi bla. shoppade, såg på sevärdheter och åt glass! namnam!!
Dag5: Det blev fin dag så vi for med båt ut till en ö.Vi hyrde en bil där som man kunde köra runt på ön. Det var väldigt vackert där och vi var många timmar vid stranden.
 
Dag6:Den här dagen började det åska, det var ändå varmt ca. 20 grader. Vi var och shoppade och så var vi till en jätte fin restaurang med naminami mat! :)
Sista dagen: Var tidigt på morgonen och solade med mamma och sen var det att fara med taxi till flygplatsen och hem hit i kylan! brrrr va de e kallt här!!!
Här kommer ännu en bild på vad jag köpte:
Hälsningar och kramar :) ha de så bra!
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mobilinlägg

Nu sitter jag på en italiensk restaurang med familjen och äter världens bästa mat!! <3 synd så har vi inte gratis WI-FI på lägenheten. :( passade på att blogga nu då. H: Iisa

Klart!

Äntligen har jag packat klart! To ju några dagar, det var lite svårt att packa när min väska med kläder bara fick väga 8 kg, men jag klarade det. Nu blir det då lång bloggningspaus när det blir Italien resan. Vi startar nästan genast efter skolan med bil till Tampere. När vi e där så har vi väl några timmar på oss och sen startar flyget till Sicilien. Flygresan är ungefär fyra timmar lång och bilresan tre timmar. Vi har inga speciella planer, men vi ska iallafall första dagen till stranden och sen ska vi väl se på sevärdheter och gå lite runt i butiker. Idag blir det då bowling och Rosso med vis gänget! Det blir roligt att se Ella och Linn igen, som jag inte träffat på länge.
Ja o så lova ja ju att Alexandra fick hoppa in i min resväska och följa med! :) Här kommer en bild på henne.
 
// Iisa
 
 
 
 
 

The hunger games :)

Snart e ja klar me själva listan och har börja packa lite ren. Mina kusiner låna hungerspelen till oss och ja sluta genast packa och gick o si me Elias (min storebror) på den. Ja måst bara säga att den e överlägset den bästa film jag sett på länge. Rekommenderar att ni ska se den om int ni ännu gjort det!
 

Godmorgon!

Vaknade kl.11 idag, sen for jag ner och äta morgonmål och gjorde allt som man vanligtvis gör på morgonen. Idag har jag inget speciellt program, jag ska väl göra klart min packningsllista och börja packa. Fy va jobbigt! Det ända som e jobbigare än att packa är att tömma väskan sen när man kommer hem från resan!
 Här kommer en bild från förra höstlåvet när vi var i Rom i Italien ♥
// Iisa
 

GYM

Vaknade 10 tiden och stack till gymmet med pappa. Vi var där ungefär en timme där, när jag kom hem åt jag pasta, gick i duchen och nu ska jag snart till stan med mamma. Efter det tror jag att det är dags att börja göra en packningslita tilll Italien! LÄNGTAR ♥
 
Bjuder på en höstbild
// Iisa
 
 
 
 

Mer regn..

I skolan var de tråkigt som vanligt, kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. I allafall hade jag hykla 2 första timmarna, jag gjorde Asiatisk nudel wok med Hanna ♥, sen hade jag matte förhör och biologi! Sen tog jag och matilda bussen hem till mig, och vi smaskade i oss våra muffins!
 
// Iisa

Regnig dag

Idag var det en helt vanlig skoldag. När jag skulle gå till bussen märkte jag att det regna. Igen hade jag satt på min armegröna jacka när det regnar! ( jag tar alltid på den när det regnar istället för den vattentäta.. -.-) Snart måste jag börja göra läxor och sen så tänkte jag kolla på en film, alltid mysigt när det rengnar.
Här är iallafall bilder på muffinserna jag gjorde med Matilda igår: 
 
Det var blåbärsmuffins med vitchoklad glasyr på! Slutresultatet blev bra :)
// Iisa
 

Lumia och Matilda :)

Idag efter skolan tog jag och Lumia bussen till henne, vi hämtade hennes kamera och reflexskärm. Efter det cyklade vi till mig. Hos mig fotade vi  och gjorde min blogg. Lumia for hem ungefär fem tiden. Kl. kvart före 6 kom Matilda hit och vi ska: Fota lite höstbilder och baka smaskiga muffins!
 
Gamla bilder! ha de så bra!
// Iisa
 

Början

Välkommna till min blogg! Jag heter Iisa, är fjorton år som hobby går jag i friidrott. Jag ska försöka skriva iallafall ett inlägg per dag :).
Här är en bild på mig. Hoppas ni trivs på min blogg!
// Iisa

RSS 2.0