OH, SO BEAUTIFUL

 
♥ Iisa

BROWN EYES

 
 
Som sagt blev mina ögonfransar färgade, blev supernööjd!
Hoppas alla har en trevlig helg!
♥ Iisa

EAU DE PARFUM

 
Hej! ♥
 
Ovanför ser ni bilder på parfymer jag fick från Emotion (Där jag var på prao). Oh Lola av marc jacobs är dock bara en liten flaska på 10 ml. Escada och Hugo boss for women är 75 ml. De här parfymerna var gammla modeller som togs bort från hyllorna. Och Escada parfymen var en tester av en lite nyare parfym, men som ni ser var den nästan full! Sen fick jag också som tack till present av dem några armband, hårspray och ett häfte av Loreal. 
Så har jag ju inte berättat att en av de som jobbar där färgade mina ögonfransar gratis, kommer bilder på det imorgon. 
 
♥ Iisa

SUMMEROUTFITS

 
Några bilder på kläder jag längtar att ha på mig när det blir varmare!
 
Hej alla! ♥ 
Den här veckan är det då prao. Jag har praoplats på sokos emotion (en butik där de säljer smink, hårproduker, parfymer.. och så är det ju också en frissa där/ kosmetolog salong. Idag fick jag redan hjälpa till med några kunder och på slutet av jobbdagen lärde jag mig hur man färgar ögon- bryn och fransar. 
 
♥ Iisa

TODAYS

 
Byxor - Carlings // Jacka, jeansshorta och solglasögon - H&M //Skor - (converse) ellos
 
♥ Iisa
 
 

YUMMY

 
HEJ! ♥
 
Idag slutade jag skolan redan klockan halv tolv. Cyklade hem och nu ska jag bläddra igenom lite gammla tidningar och för kvällen har jag inte några speciella planer.och Imorgon blir det träning och sen ska jag till stan med Amanda. Borde hitta en vårjacka till mig (en sådan jag kan cykla med). Har ju redan Jeans och läderjacka men det är ännu för kallt att cykla med dem. Hoppas alla har en trevlig fredags kväll. Kram!
 
♥ Iisa

NEW ONES

 
♥ Iisa

VACKERT HÅR

Hejj alla! ♥
 
Jag börjar med att berätta om gårdagens program: Cyklade till skolan, Hade franska prov (hoppas det gick bra!) Efter skolan var jag till gymmet med Hanna, efter det cyklade jag hem, hoppade i duchen och kvällen spenderades med ett avsnitt av supernatural ♥. Idag var jag då till skolan, hade stafettkarneval uttagningar och sedan kom Matilda hit och vi läste på kemi prov..  
 
Slänger in lite hårinspiration:
 
 
♥ Iisa

NEW IN, DAGENS

  
Läderjacka - Cubus // Collage - peak // Byxor (Dr.Denim) - Carlings // Skor - converse
 
♥ Iisa
 

RAINY DAY

Dagen började idag med träningar vid simmhallen, sedan var jag med mamma och söka en vårjacka till mig. Vi var på stan i 2 och en halv timme men Neej ingen vårjacka hittades till mig. Jag köpte dock min första läderjacka ♥ älskar den!! Det kommer bilder på den imorgon. Senare på kvällen var jag ännu på kalas och nu blir det att se på film. Det har rengnat hälften av dagen och mycket snö har börjat smälta. Äntligen börjar våren närma sig! På måndag startar jag också cykelsesången så framöver blir det att cykla till och från skolan. 
 
 
Bjuder på två härliga sommarbilder!
♥ Iisa
 
 

INBAKAD FLÄTA

 
Hej alla! Idag har jag varit hemma, sjuk hela dagen. Hade inte något speciellt att göra så bestämmde mig för att göra en fläta. Hoppas alla har en trevlig fredags kväll! Kram!
 
♥ Iisa

PANCAKES AND BLUEBERRYS

 
Idag efter skolan fick jag sällskap av Moa som kom till mig, Vi lagade mellanmål  + Pannkakor. Snart ska jag börja med mina läxor och sedan ska jag ut på länk, eftersom mina träningar blev inställda, Hoppas alla har en bra fortsättning på Onsdagen!
 
♥ Iisa
 

MELLIS ♥

 
Nu är jag hemma efter en till tung skoldag, idag är det somtur ingen träning skönt med en vilodag, Nu ska jag smaska i mig fammos hembakade bröd med ett glas oboy.
 
♥ Iisa

MONDAY AGAIN

Då var en till måndag överstökad.. Hade extra svårt att stiga upp ur sängen idag, ville bara lämna och sova HELA dagen lång. Men för min del var det iallafall skola, efter det till fammo och faffa och sedan på pilates. Nu är jag då äntligen hemma och kvällen kommer väl spenderas till provläsning... 
Sen hade jag ännu en sak att säga nämligen att jag skaffat en Weheartit account här är en direkt länk: My We<3It
 
 Det fick bli en gammal bild, Hade inte tid att fotografera idag, hoppas det är okej!
 
♥ Iisa
 
 
 

Dagens

 
Spetströja, kjol - H&M 
 
Hej! Igår hann jag inte blogg men Alexandra var iallafall hit och sedan hade vi träningar på kvällen. Ikväll ska jag på bio (The host) med Matilda. Imorgon blir det då skola.. på en Lördag! 
 
♥ Iisa

New In My Closet

 
♥ Iisa

Inspiration ♥

 
♥ Iisa

Lace And Leather

 
♥ Iisa

RSS 2.0