Sushi

 
Hej! Fredagen till ära lagade jag och mamma som sagt sushi för första gången igår. Riktigt gott blev det nog även om det var lite svårt att rulla sushin i början. Bra blev det nog sedan till slut men vi gjorde lite för mycket så det blir nog att äta sushi idag också.

♥ Iisa

Nothing left to say

 
Hejsan! Igår kväll var vi då med familjen til bekanta och efter att jag kom hem kollade jag några avsnitt av supernatural och gick och sova inte det minsta trött. Vaknade idag 10 tiden eftersom jag var på massör klockan 11 idag. Efter besöket hos massören var jag och mamma till butiken och köpte ingredienser för att göra sushi idag, så det ska vi göra idag och annars har jag inget speciellt för mig. Har snart kollat igenom hela sjunde säsongen av supernatural. Skulle ha haft lust att fara till gymmet idag men det kan jag såklart inte eftersom jag har varit vid massör. Sportlovet börjar också lida mot sitt slut och snart är det då dags för skola igen. 
 
♥ Iisa

Nytt från Helsingfors

 
Smycke från Lindex.
 
 
Två kortare tröjor, den till vänster från BikBok och den till höger från Monki.
 
 
Svarta byxor från Zara.
 
 
Läppstift + en läppenna som inte är på bild från Kicks.
 
 
Hatt från Lindex.
 
Där har ni största delen av inköpen jag gjorde i Helsingfors, var riktigt nöjd med allt jag köpte. Det jag inte har bild på och köpte också var två par av thigh high sockor från HM och från tiger köpte jag en massa pennor till skolan och ett häfte. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

Helsingfors 2015

 
 
Hejhej! Igår var jag då som sagt med Ella till Helsingfors. Det blev en riktigt lyckad dag och hittade också en massa fint. Vi var bla. till Vapiano och äta var det var  pastan vi åt var himmelsk, på café där vi tog en mumsig oreo brownie och så var vi till starbucks också. Lush hade kommit till Helsingfors så vi var såklart dit och kollade, jag köpte inget därifrån men Ella köpte en badbomb. Var helt utmattad efter dagen och benen värkte som bara den men superroligt var det!
 
♥ Iisa

Stuck in my daydreams

 
 Hej på er! Bilderna ovan är knäppta tidigare idag, Visste inte riktigt om jag ville ha redigeringen i svartvit eller färg så det blev lite blandat. Möblerade om mitt rum igår så att min säng är på ett helt annat ställe, På kvällen när jag skulle sommna slog jag iallafall tre gånger i mitt huvud när jag skulle byta sovposition men efter det sommnade jag nog snabbt. Vaknade 10 idag och tog som sagt bilderna ovan och nu ska vi snart med familjen ut och äta. Har inget annat speciellt inplanerat idag med imorgon far jag iväg till Helsingfors med Ella! 
 
♥ Iisa

Sunny day

 
 
Hej på er! Vaknade vid 11 tiden hos Jenni. Var som sagt igår på konsert igår och den var faktiskt mycket bättre än vad jag tänkt mig. Hade det riktiggt roligt och alla som uppträdde var verkligen jättebra. Var med Jenni ännu efter konserten och åt pizza och sedan for jag till jenni övernatt. Kom hem för en stund sedan och få se vad jag hittar på idag, har inte ännu några planer. 
 
♥ Iisa

Café besök

 
Hejhej! Vaknade vid 10 tiden och så kollade jag en stund på tv här hemma och tog det lungt med att göra mig klar. Vid halv ett tiden var jag sedan på café och därifrån kan ni se bilder ovan. Kom hem för en stund sedan och nu har jag lyssnat på musik. För stunden lyssnar jag på imagine dragons nya album. Nu ska jag bara ta det lungt här hemma sedan mot kvällen ska jag på konsert med Jenni och Lumia  och sedan övernatt till Jenni. Ska bli roligt! 
 
♥ Iisa

Dags för sportlov




Hejsan! Då var det slut på denna skolvecka och nu blir det skönt med en vecka sportlov. Ska inte göra så jättemycket men imorgon ska jag iallafall på robinkonsert och sedan på tisdagen far vi med Ella till Hesa och shoppa. Hoppas får en bra start på sportlovet! 

/Iisa



It comes back to you

 
 
Hejhej, Var ute och fotograferade idag. Känns som att det var ett bra tag sedan jag fotograferade naturen, eler vad man ska säga. Dagen har överlag varit ganska bra, skolan gick snabbt och förhöret som jag hade i psykologi gick oväntat bra också. Slutade idag redan klockan 2 och var till stan en stund och kom sedan hem med mamma. Skönt att inte behöva åka buss. Nu blir det att göra inlämningsuppgift i matte och börja med en forskning i musik. Idag har det varit härligt väder. Plus fem och solen har lyst en bra stund idag också. 
 
♥ IIsa

Serier

 
Hejsan! Istället för filmer tänkte jag dela med er mina favorit serier. Har sett en massa olika serier men dessa 5 är mina favoriter. Vampire Diaries tycker jag inte längre så mycket om nu när dom dragit ut på serien och är redan på sjätte säsongen. Serien som man aldrig tröttnar på är nog supernatural även om det finns över 10 säsonger är det alltid något nytt som händer i varje avsnitt och de snurrar inte på samma saker hela tiden som t.ex i pretty little liars. Kollade också på den serien förr men tröttnade vid tredje säsongen eftersom det inte gick alls framåt. Gossip girl kollar jag om avsnitt alltid nu och då och tycker serien är bra. Carrie diaries finns det väl bara 2 säsonger av tror jag och de kollade jag ett bra tag sedan. Teen Wolf är den sesången jag senast tittade på. Jag trodde från början den skulle vara helt usel och det var den lite i början men den blev bättre helatiden och jag tycker serien är super och väntar på att nästa säsong ska komma ut. 
 
♥ Iisa

O Children

 

O children

We have the answer to all your fears
It's short, it's simple, it's crystal clear
It's round about and it's somewhere here
Lost amongst our winnings

O children
Lift up your voice, lift up your voice
Children
Rejoice, rejoice
 
O children - Nick Cave & The bad seeds
♥ Iisa
 
 

You get nothing










Hej! Tänkte publisera ett inlägg med redigerade telefonbilder och kamerabilder som jag kände att jag ville ha här på bloggen. Dagen har väl varit helt okej. En helt vanlig skola bara att vi hade skrinning från gymnastiken som var helt roligt ändå. Slutade först 4 och kom hem med pappa. Så gjorde jag läxorna framför elden som värmde från spisen. Träningar har jag ockaå hunnit vara på och för stunden ser jag på filmen mamma mia från tv. Ha de så bra allesammans! 

/ Iisa


Je ne sais pas

 
Hej på er! Helgen har gått fort som bara den igen. Idag vaknade jag halv 11 tiden och har inte gjort så jättemycket idag ännu. Har kollat lite läxor och tagit det lungt. Idag ska jag med Lumia på Zumba och sedan på kvällen blir det bio med Jenni. Blir roligt att fara på bio eftersom det var ett tag sedan jag var senast.  Óvan har ni bilder från Barcelona eftersom jag inte tagit några nya bilder på helgen. Hoppt ett bra veckoslut! 
 
♥ Iisa

Alla hjärtans dag



Hejsan, Idag är det då 14 februari vilket betyder att det är alla hjärtans dag. Jag har spenderat förmiddagen hemma med familjen och sedan var jag med mamma till bibban och lånade lite böcker. Efter det var jag till Lumia och där bakade vi bullor. Kom 6 tiden till mig och här har vi lagat pizza och nu ser vi på mr. Beans semester. Glad alla hjärtans dag till alla! 

/Iisa


Take me back in time

 
Hejhej, Dagen började med ett utvecklingssamtal och följdes sedan av en skoldag som bestod av bara två lektioner. En ganska skön dag. Sa hejdå till Amanda som ska iväg till Bali imorgon, skulle verkligen vara skönt att själv också åka till något varmt ställe.. Kom hem med buss efter skolan som vanligt och har bara tagit det lungt här hemma. Nu på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, troligtvis blir det att se på någon film. 
 
♥ Iisa

Torsdagen den 12

 
 
Hej på er! Bjuder på två bildder vi tog med Lumia på lördag morgon. Härligt när det börjar bli ljusare dagar så man har lite mera timmar på dagen att fota i det fina dagsljuset. Idag har det då varit penkkis i skolan och vi ettor har blivit lite utsatta men så farligt var det inte. Var sedan till stan och äta vid thai house med flickor från skolan och sedan var vi och så på alla utklädda ABI:n som körde runt i lastbilsflak. Var riktigt roligt att se alla utklädda. Har också varit på stan med Ella idag och nu är vi hos mig. 
 
♥ Iisa
 

Min namnsdag

 
Jacka och tygväska - JC / Kofta - Esprit / topp - VeroModa / Jeans - H&M / Skor - Clarks 
 
Hej alla! För det första vill jag påpeka att det är min namsdag för första gången i mitt liv idag, den 11.2. Namnet Iisa kom med i årets finska kalender förut har jag inte haft en namnsdag så tycker att det är roligt att ha en nu. Idag var det responsdag i skolan altå vi fick ut alla våra prov från förra perioden. Det gick mycket bättre än vad jag förväntat mig i flera ämnen så jag var riktigt nöjd. För stunden ser jag på filmen moneyball som kommer från tv:n och sitter på soffan. Idag ska jag bara ta det lungt och på kvällen blir det träning. 
 
♥ Iisa
 

STYLE

 
Hejsan! Det var en bra stund sedan jag bjöd på ett inspirations inlägg så här kommer ett fyllt med snygga outfits. Använder mig inte längre av min tumblr utan har skaffat pinterest. Ni kan följa mig genom att klicka på länken/ widgeten jag kommer att infoga i menyn om ni känner för det.  
 
♥Iisa

Don't lose yourself

 
 
Hej alla! Här ovan här ni några bilder jag tog före jag for iväg till Matilda på fredagen. 
      Idag vaknade jag redan 9 eller jaa blev väckt eftersom jag hade tävlingar idag. Jag sprang nytt rekord på 60m häck och fick en silver medalj med den tiden. Var hemma redan 12 tiden och efter jag gjort mig klar så for jag och mamma och shoppade lite, Hittade ett par boyfriend jeans för bara 10 euro och 2 tröjor så det var rikitgt lyckat. Helgen har gått supersnabbt som vanligt och imorgon blir det skola igen.
 
♥ Iisa
 

En bra fredag

 
Hej på er! Ovan ser ni  bilder från igår kväll. Jag var till Matilda för aatt fira Amanda och Matilda med alla som syns på bilderna ovan. Det blev en riktigt lyckad kväll, Tack till Matilda och Amanda som ordnade det hela. Natten spenderades sedan övernatt hos Lumia som jag kom hem ifrån för en stund sedan. Resten av dagen ska jag bara ta det lungt. Grattis ännu till Amnda och Matilda som var födelsedagsbarnen!
 
♥ Iisa

Wires

 
 
We talked about making it.
I'm sorry that you never made it.
And it pains me just to hear you have to say it.
You knew the game and played it, it kills to know that you have been defeated,
I see the wires pulling while you're breathing.
You knew you had a reason,
It killed you like diseases,
I can hear it in your voice while your speaking... you can't be treated.
 
Wires - the neighbourhood
 
 
♥ Iisa
 

Tell me

 
Hejsan! Torsdagen är här och nya perioden är igång. Har haft en ganska så jobbig dag som bestod av skola till halv 4 och så gick jag på stan en stund och var hemma halv 6 tiden.  Nu har jag bara tagit det lungt och redigerat lite bilder. Känns tungt med att börja ha fulla skoldagar igen men det ska väl gå. Imorgon ska jag iallafall först till klockan 11.25 så det blir skönt att sova lite längre. Nu ska jag snart till gymmet och sen ska jag nog bara gå i duchen och fara och sova. 
 
♥ Iisa
 
 

Onsdagen den fjärde

 
 
Hej! Med ett leende på läpparna lämnade jag skolan idag eftersom provveckan är slut nu och sista provet skrev jag idag. Så skönt att den är över nu får jag bara hoppas på att alla prov gick bra. Franska provet är vad jag är mest osäker på eftersom de kom adjektiv i provet som jag inte visste skulle komma och inte hade övat på.  Imorgon börjar då den fjärde perioden. Helt otroligt hur tiden går och att jag redan gått 3 perioder i gymnasiet. Bara 2 perioder kvar och sedan är det sommarlov. 
 
♥ Iisa

Will you call my name?

 
 
 

Will you stand above me?
Look my way, never love me
Rain keeps falling, rain keeps falling
Down, down, down

Will you recognize me?
Call my name or walk on by
Rain keeps falling, rain keeps falling
Down, down, down, down

/Simple minds - Don't you forget about me

 

♥ Iisa




 

Härliga Sommaren

 
Hej! Helgen gick supersnabbt och fick egentligen inte så mycket gjort. Har varit ganska trist väder och har längtat tillbaka till sommaren. Idag har jag läst på biologi provet jag har på måndag och bara tagit det lungt, vi fick också besök av fammo och faffa som kom hit på kaffe. Hoppas att något av biologin har fastnat och provet går någolunda bra. 
 
♥ Iisa
 
 
 

RSS 2.0