36

 
 
Hej! Bjuder på några arkivbilder från sommaren. Nu var man äntligen på slutrakan av provveckan, det blir kemi prov och modersmål boksamtal imorgon. Idag var det fysik prov och det gick väl nog helt bra, det var bara den sista uppgiften som jag inte alls klarade av. Nästa period blir det en massa jobbiga ämnen och perioden blir ganska tung med flera långa dagar. Idga har jag då planerat boksamtalet och läst på kemi. Ska bli så skönt att ha det över imorgon!
 
♥ Iisa
 
 

Lördagens kräftskiva

 
Hej på er! Jaa då var religionsprovet äntligen skrivet och så svårt som jag troddde det skulle vara var det nog inte. Efter provet var det då fysik prep timme inför morgondagens prov. Jag kom hem med buss eftersom mamma förde mig på morgonen till skolan. Efter skolan hade jag besök av Jenni ända till ca. 4 tiden. Nu har  jag redigerat lite bilder och ska snart kolla lite på fysik ännu. För stunden lyssnar jag på musik och dricker mjölk, haha. Men ikväll blir det inget speciellt. Bilderna ovan som ni kanske förstod av rubriken tog jag på lördagen på kräftskivan.
 
♥ Iisa
 

hösten är kommen

 
Hej på er, det har varit en liten paus nu över helgen. Men jag har inte gjort så mycket annat än läst på prov/ sett på film och varit med Jenni och Lumia, eller jaa på lördag var jag och mamma och förde lite kläder till loppis och så var jag på kräftskiva hos fammo och faffa. Bilderna ovan är tagna på lördagen. Idag vaknade jag först klockan halv ett som igår också. Har läst i 4 timmar på religionsprov så hoppas att något har fastnat nudå eftersom det är religionsprov imorgon. Ikväll blir det nog bara att gå igenom lite rella ännu och sedan fara och sova ganska så tidigt. 
 
♥ Iisa

Ingen blir van

 
Hej! Hade lite bildbrist så bjuder på lite arkivbilder. Ja, idag skrev jag då det fruktade långmatematik provet, så svårt som jag trodde det skulle va, var det inte. Skönt att ha matten över nu och imorgon har jag inget prov, vilket är riktigt skönt. Den sista bilden beskriver bra hur det känns när man läst till ett prov.
Idag har jag inget att göra så det blir väl att se lite på religion och att se på film/lyssna på musik elr något, få se. 
 
♥ Iisa

A cup of happiness

 
 
Hejsan! Idag har jag då skrivit det första provet i gymnasiet och det var faktiskt inte så svårt, kanske för att jag tycker engelska är ett ganska lätt ämne. Provet var inte så mycket värre än vad proven i engelska på högstadiet var, skalan är ju doock strängare i gymnasiet. Imorgon är det matematikprov som gäller, så vi får hoppas att det går bra. Jag känner nog att jag kan matematiken ganska så bra ändå. Idag blir det att räkna matematik och ta det lungt här hemma troligtvis. Man hinner inte med så mycket annat när man har provvecka. Ska bli skönt när denna vecka är slut och hälften av nästa vecka eftersom provveckan fortsätter ända till nästa veckas onsdag. Sedan blir det ny period med nya ämnen.
 
♥ Iisa

Heal

 
Hej på er! Jaa till att börja med kan jjag ju berätta lite om gårdagen. Vaknade med huvudvärk, hoppade i duchen och körde iväg till skolan. Hela skoldagen kännde jag ett jättekontigt bultande i huvudet och kännde mig yr. Huvudvärken blev bara värre när jag kom hem och då mätte jag feber vilket visade att jag hade lite stegring. Låg bara på soffan under filtar och hade sjukt i huvudet hela kvällen, även på natten fortsatte huvudvärken och jag fick inte så mycket sömn. Var änså till skolan idag på prep timme inför engelska prov. Som sagt är dte provecka nudå. Har fortfarande sjukt huvud men det är inte som att hjärnan tänker explodera varje gång jag gör några snabba rörelser längre, nu har jag kollat lite på engelska och räknat lite matte. Ska bara vila nu och ta en titt på engelska ännu mot kvällen.
 
♥ Iisa

Time for lunch

 
Ovan ser ni då bilder på dagens lunch som var supergod, magen var mätt en bra stund efter den måltiden. Idag har jag då först vaknat 12 tiden och ätit morgonmål nästan genast, så läste jag på morgonen lite på religion och engelska prov. Som tidigare nämt börjar provveckan imorgon och det ser man ju verkligen inte fram till. Idag har jag kollat fredagsfinalen av idol och så har jag rensat mitt klädskåp med mamma och varit ut en gårtur i höstregnet. Lyssnar på musik nu och tänkte räkna lite matematik om en stund och sedan hade jag tänkt att kolla på lite film. Ännu om vad jag gjorde igår så var jag på släktträff nästan hela dagen och sedan var jag till gymmet och så hann jag bara läsa på religion och fara och sova. Längtar verkligen tills hela provveckan är över!
 
♥ Iisa

20/9 2014

 
 
Hej på er! Här har ni lite bilder jag tog igår efter skolan, Skoldagen var jobbig och även timmarna efter skolan var jobbiga eftersom jag hade svårt med fysik läxan. Men nu har jag iallafall undan alla läxor så det blir bara att läsa på prov i helg. Igår kväll var jag med Jenni på skräckfilm på bio första gången. Vi var och såg as above/ so below den var nog riktigt bra och man fick flera minihjärtatacker, satt hopkrupen i biostolen nästan hela bion. Men hade nog tänkt den skulle vara mycket värre av vad jag hört av andra. Idag fick man då äntligen sova längre och snart ska jag på släktträff och ikväll blir det att läsa på prov. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 

Paint the town with sunshine

 
 
Hej på er! Nu har det blivit några dagars paus här och under dessa dagar har jag: Kämpat med läxor och läst till provvecka (som vi har nästa vecka!), Spenderat tid med Lumia och Jenni, varit på damernas kväll på mysports, så träffade jag också igår Jessica som jag inte träffat på länge, hade en riktigt trevlig dag fylld av skratt med henne, så har jag såklart lyssnat på musik och här om dagen kom mina skivor som jag beställt (Arctic monkeys och The 1975). Idag har jag varit med Lumia till stan efter skolan och så har jag varit hemma och gjort läxor/läst på prov. Imorgon är det då äntligen fredag och då får jag se vad jag ska hitta på. Ha de så bra allesammans!
 
♥ Iisa
 
 
 

No good in goodbye

 
 
Hej på er! Hade verkligen inte lust att stiga upp idag och fara iväg till skolan och steg upp ganska sent så det blev ganska brottom men hann nog ändå till skolan i tid. Ute var det världens finaste morgon med en massa dimma och en vacker soluppgång, skulle ha stannat och knäppt några bilder men som sagt var det brottom. Mycket jobbiga ämnen i skolan såsom, matte, fysik och kemi. Skoldagen gick ändå ganksa snabbt och när jag kom hem så åt jag mellanmål och så har jag gjort läxor som jag blev klar med en stund sedan, fö stunden sitter jag och lyssnar på the scripts nya skiva som jag tycker varkar riktigt bra. Solen lyser där ute och jag få se vad jag gör på kvällen. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 
 

Lost in the light

 
 
Här har ni lite bilder jag tog ikväll. Kom äntligen hem efter en tung helg i Åland, hoppas på att jag inte är helt uttmattad imorgon i skolan. Men idag har jag inte hunnit göra annat än sitta i buss, göra läxor och så var jag då och fotograferade och redigerade bilderna. Vädret har varit lite omväxlande men ganska så kallt är det ändå sär ute, jag hann faktiskt också kolla en dokumentär idag som var riktigt intressant. Men med ett leende på läpparna ska jag gå och sova snart men först blir det att hoppa i duchen. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

Like the summer sky

 
Hej! Då var tävlingarna över och glad väntar jag på båten som ska ta oss hem inatt. Häcken gick bra men det blev tyvärr ett vindresultat och stafetten gick väl också bra, bortsett från en liten sak. Dagen har gått ganska snabbt och imorgon mot kvällen borde jag vara hemma. Sedan blir det tyvärr tidig väckning och läxor imorgon.. 

/Iisa
 

12 september


Hej! Tänkte jag skulle bjuda på lite telefonbilder för omväxlingens skull. Det var en lite senare skolmorgon idag också. I skolan hände inget speciellt, efter skolan åkte jag hem och så packade jag klart och pappa kom hem 3 tiden för att föra mig till gammla busstationen. Nu har jag suttit några timmar i buss och 8 tiden startar båten till Åland var det blir tävlingar för mig. Ska bli gott med båtens buffee mat, tyvärr kommer vi fram till Åland mitt på natten, men iallafall blir det inte så jättetidig morgon. Ha de så bra allesammans! 

/Iisa

black roses

 
Hey, Idag var det skönt med en sovmorgon, speciellt när man tänkerr på att det troligtvis blir en tidig väckning på lördag när jag ska till åland på sfi-finalen. Så det blev alltså bara 3 timmar för mig idag eftersom vi inte hade gymnastik på morgonen. Gjort läxorna som vanligt och nu är vi hemma hos mig med Lumia. Få se vad vi hittar på men troligtvis blir det en lungn kväll hemma.
 
♥ Iisa
 
 

yummyyyy

 
Hejsan! Jaa dagen började med att jag trött stegade ner för trapporna och gav mig iväg till skolan. Skoldagen var tråkig (suprise) och sista timmen så höll jag på att dö av hunger, så jag kom genast hemoch vräkte i mig en massa mellanmål. Efter det gav jag mig av mätt och belåten till moffa och städa, var också till stan på samma gång och köpte ett par hörlurar. Blev riktigt nöjd med dem och förstod på samma hur dåliga iphone hörlurar är. For på hemvägen via bibban och lämnade in böcker och allt detta hann jag med så att jag var hemma halv 4. NU har jag lyssnat på musik med de nya hörlurarna och nu tänkte jag kanske kolla lite på film eftersom jag redan hann göra läxorna. Skönt att ha allt över och mot kvällen blir det ännu träning för min del.
 
♥ Iisa

les fleurs

 
 
 
Hej på er! Kom just hem efter den längsta skoldagen på hela veckan. Slutade först halv 4, men somtur var jag ute och äta idag så jag var inte heöt vrålhungrig på sista timmen.Skoldagen var ganska jobbig men skönt på ett sätt med rengn när man ska sitta inne i ett klassrum. Nu blir det att lyssna på musik och redigera lite bilder. Mot kvällen ska jag väl fösöka träna lite även fast jag är snuvig. För stunden njuter jag av en stor kopp varm choklad framför datorn medan regnet öser ner utanför.
 
♥ Iisa
 
 

Släktkalas

 
 
Hejsan! Här har ni bilder från gårdagens släktkalas eller snarare sagt bilder på maten från kalaset, haha hann inte riktigt fotografera så mycket. Men till presenter fick jag mest pengar och så fick jag också biobiljetter. Idag var det då att vakna tidigt upp till skola, men skoldagen gick ändå ganska så snabbt och efter skolna fick jag besök av Jenni och nu är vi fortfarande hos mig. Om en stund ska vi fara till Jenni och kolla kick ass tvåan för jag har inte sett den ännu. Så det går kvällen till. Imorgon bilr det då simmning på skolgymnastik och en jobbig skoldag känns det som. Men det får man väl se imorgon. Borde egentligen fara på träning men känner mig så förkyld så det får vänta en stund.
 
♥ Iisa

Söndagen den 7

 
Bilder från sommaren.
Hej på er! Det har blivit några dagars paus igen eftersom jag inte riktigt haft lust att sitta framför datorn. Men iallafall har veckan varit ganska så vanlig, men på fredag var vi faktiskt lediga från skolan men då hade vi såklart hemstudier. Fredag kväll spenderades med Jenni och Lumia. Vi var på biopremiären if I stay. Jag tycker nog filmen var riktigt bra men sorlig vid vissa ställen. Igår så fick man sova länge en natt till och lördagen var jag med mamma till butiken, hos Lumia och på kvällen var jag med Jenni och Lumia till smulterö och såg på solnedgången/stjärnorna. Idag sov jag också äda till klockan 11 och nu snart är det dags för mitt släktkalas. Andra planer för dagen har jag inte riktigt, utan att göra läxor då..
 
♥ Iisa

So far it's alright

 
 
Hej på er! Jaa dagen började med att jag låg i sängen och ansträngde mig för att orka stiga upp, tog en stund men tillsist orkade jag. En jobbig skoldag med förhör och en rast borttagen. Kom hem med buss idag eftersom jag for med bil till skolan. Kom hem och hann stiga in så tog jag nycklarna och for iväg till moffa och städa. Sedan när jag kom hem igen så gjorde jag läxor och nu tog jag lite paus för att blogga, så nu ska jag fortsätta med läxorna och sedan tänkte jag fara till gymmet. Så det blir inte en så intressant dag/kväll idag.
 
♥ Iisa
 

Got my Dr. Martens

 
 
Dessa älsklingar fick jag av mamma och pappa som födelsedagspresent. För dem som inte vet så fyllde jag igår och dagen blev nog riktigt lyckad. Skolan var såklart tråkig men efter skolan fick jag besök av Jenni så det var riktigt trevligt. På kvällen måste jag dock läsa på religonförhör som vi hade idag. Idag har jag inte gjort något sspec. Varit i skolan, kommit hem, ätit, lyssnat på musik och gjort läxor, så var jag faktiskt också och satt ute i solen en stund eftersom den var så skön och varm. Nu tänkte jag läsa lite och sedan gå och sova. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

RSS 2.0