The sun and the beach

 
åååh så skönt det skulle vara med lite sol just nu, kallt är det och på minusgrader under natten. Skönt med en halv 10 morgon idag så fick man sova ut lite.  Igår var jag då en stund med Lumia efter skolan och sedan var jag en sväng till Oliver och träffade Oskar som nuförtiden bor i Svergie. Ikväll blir det då att se på idol och umgås med vänner troligtvis. 
 
♥ Iisa

Arc de triomf

 
 
♥ Iisa

One in 24

 
Hej på er! Jaa skolveckan fortsätter och idag var dagen lika jobbig som måndagen, efter skolan var jag med Jenni och Lumia och sedan var det friidrotts avslutning på kvällen. Och igår glömde jag faktiskt nämna att på söndag var jag på bio och såg filmen Maze runner och den var verkligen super! Tänkte nästan jag skulle fa och se den en gång till på bio så bra den, tycker till och med att den var bättre än hungergames. Alla ni som inte sett den så tycker jag absolut ska och se den!
 
♥ Iisa

La Rambla

 
 Bjuder på biler från Bracelona fortfarande, Inget speciellt att säga idag. Har haft en helt vanlig trött måndag med skola.
 
♥ Iisa

Fly free

 
Hej på er, idag var det då höstdagsjämning och klockorna flyttades en timme bakåt, så det blev en lite längre dag idag. Nästan hela dagen har spenderats hos Jenni som kom hem från belgien igår. En ganska så lungn dag har det varit och ikväll ska jag på bio och se maze runner med Jenni och Lumia. Imorgon blir det då att åka till skolan igen. 
 
♥ Iisa

Street art

 
Hej på er! Idag när jag vaknade och såg ut ur fönstret så hade snön då smält och det har regnat hela dagen, ganska så mysigt tycker jag. Jag har läst ganska mycket idag och så var jag faktiskt också till gymmet en sväng. Ikväll ska jag ännu kolla film och imorgon blir det att sova länge på morgonen. Ska bli skönt. 
 
♥ Iisa

Fredag

 
Äntligen fredag! Imorgon får man sova länge, glad gör att skolveckan är slut. Har inte så mycket att säga om skoldagen men vi hade iallafall uniworldday eftersom det är fn dagen idag och  efter det hade jag ännu två timmar, franska och konst. Oj! tänkte nästan glömma att nämna att det har snöat idag, dock tror jag att den kommer smälta till imorogn. 
 
♥ Iisa
 

Maybe I just wanna be yours

 
 
Halloo, Dagen började med skola som vanligt och idag var dte faktiskt en ganska skön dag med en timme av filmtittas och en konsttimme så det var bara två jobbiga timmar. Slutade halv 4 och träffade Ella på stan, satt på caf'è en bra stund och pratade och sedan gick vi lite runt på stan och fick med mig hem ett halsband från Gina. Var riktigt trevligt att träffa henne eftrsom jag inte sett henne på länge. Kom hem med halv 7 bussen och sju tiden var jag då hemma. Nu tänkte jag faktiskt göra läxor så jag har det över.
 
♥ Iisa

La boqueria

 
Halojj! Jaa det har varit en tung skoldag, även om jag hade en kortare dag idag. Kom hem med buss, gjorde läxorna, åkte till moffa och städade och så har jag luggit med datorn i famnen uttmattad en bra stund nu. Ikväll tänkte jag faktiskt kolla avsnitten av nya sesången av Vampire Diaries, känns som evigheter sen jag senast såg på det men har inte riktigt kännt för att se på andra serier än supernatural, så det blir det ikväll.
 
♥ Iisa
 

They said it changes when the sun goes down

 
Det skulle inte sitta så dåligt just nu med att gå runt såhär på kvällarna. Tyvärr är det minusgrader där ute, men iallafall är mysigare att vara innomhus. 
 
♥ Iisa

Plaza de Catalunya

 
Några bilder från Barcelona bjuder jag på idag, kommer troligtvis bli flera inlägg av alla bilder.
 
Idag började skolan då igen, spenderade en ganska vanlig, tråkig dag i skolan och kom hem med pappa, gjorde läxorna och ikväll blir det träning. Inget märkvärdigt altså. Längtar redan tillbaka till värmen och ljuset. Trist att vakna upp idag och sse att det är kolmörkt där ute och kallt som bara den, men vad kan man.
 
♥ Iisa
 
 
 

Up in the air

 
Hej på er! Igår natt var jag hemma från Barcelona, sov idag ända till klockan ett och nu har jag gått igenom kamerabilderna från resan och sett på en film samtidigt. Idag ska jag ännu kolla idol och titta lite på läxorna till imorgon. Skulle gärna ha haft en vecka till av höstlov men ska bli roligt att se alla igen ändå. 
 
♥ Iisa

Telefonbilder från Barcelona


Hej på er! Jaa som ni har märkt så har det inte blivit så mycket inlägg här men om ni läst de tidigare inläggen vet ni att jag befinner mig i Barcelona med min familj, har haft en riktigt lyckad resa hittills och kvar återstår en dag av resan. Tänkte jag skulle kika in lite här så ovan har ni telefonbilder från resan. Kamerabilderna kommer senare när jag är hemma och hunnit gå igenom och redigera dem.

/Iisa

yummy yummy yummy I got love in my tummy

 
 
Mums så gott, än en gång är det ett tidsinställt inlägg på gammla bilder på maaat,  jag får se om jag hinner blogga något medans jag är på resa, får se vad jag hinner med och om jag har wifi. 
 
♥ Iisa
 
 

Bright

 
 
Hej på er! Här får ni ett tidsinställt inlägg eftersom jag troligtvis är i Barcelona för stunden och njuter av höstlovet. Hoppas allas höstlov börjat bra! ^^
 
♥ Iisa
 

Thursday

 
 
Hej på er! Här har ni lite bilder som jag tog på lördagen. Dagen har bestått av skola, ett bibloteksbesök för att hämta boken som jag väntat på i flera månader nu.. Men nu får jag då äntligen läsa allegiant den tredje delen av divergent serien. Hemma har jag fotograferat lite och för stunden spelas chocolate av the 1975. 
 
♥ Iisa

8.10 2014

 
 
 Bjuder på lite samlade outfits från sommaren/hösten.
 
Jaaa, skolan började idag redan 8 och det känndes verkligen jobbigt att stiga upp redan klockan sju när man fick sova till halv 9 igår. Fick lyssna på en föreläsning av spelberoende som var riktigt intressant. Det har regnat ända sedan klockan tolv, har blivit lite blöt men mysigt är det. Gjorde för en stund sen historia läxan och halv 6 blir det träning för min del. Nu börjar höstlovet äntligen närma sig!
 
♥ Iisa

Stop the world I wanna get off with you

 
Hej! njuder på arkivbild tagen av lumia på sommaren. Jaa då var det måndag igen och skolan var som skolan normalt är. Iskallt väder på morgonen och så mycket varmare mot sluten av dagen blev inte vädret. Borde nog ta tag i läxorna men känner inte riktigt för det just nu, har sett på lite youtube klipp och gått igenom lite bilder. Ikväll blir det nog att bara ta det lungt och tänkte läsa lite om jag hinner ännu efter läxorna. Hoppas alla fått en bra start på veckan.
 
♥ Iisa

Brick by brick

 
Hej på er! Vaknade först lite före ett idag och åt genast morgonmål, Nu har jag redigerat en del av bilderna tagna i går och ovan ser ni dem. Nu ska jag och träna och sen får jag se vad jag hittar på mot kvällen. Imorgon är dte då måndag och en till skolvecka har man framför sig, det blir första veckan med det nya schemat. Sedan är det snart höstlov, vilket blir riktigt skönt. Ha de så bra!
 
♥ Iisa

Broken

 
Hej! Dagen har varit bra, jag vaknade 11 tiden och såg Percy Jackson andra filmen och åt morgonmål, sedan läste jag en stund och så var jag med Lumia och fotograferade. Efter att vi varit ute på vår fotorunda for vi ti Lumia och från Lumia for vi till Oliver där vi kollade filmen Lucy. Nu ska jag så småningom fara och sova, gonatt alla! 

/Iisa

Beautiful colors

 
Hejsan! då var fredagen äntligen här. Dagen började först halv 9 för mig och halv 10 började skolan som slutade först halv 4. En ganksa så tung dag och en del läxor har jag också men de har jag gjort redan idag så nu blir det bara att njuta av helgen och längta till barcelona resan. Ikväll borde jag få sällskap av Lumia och det blir iallafall att kolla idol. Ute är det vackra höstfärger och vädret är ganska mysigt för stunden vad jag tycker.
 
♥ Iisa

Gone tomorrow

 
 
Hej! Idag började den nya perioden och skoldagen har varit ganska lång men har nog orkat ganska bra igenom dagen ändå. Skoldagen bestod av gymnastik, vi hade basketboll vilket jag var bättre på än jag trott och så hade vi också hälsokunskap, geografi, historia och konst. Bjuder på några arkivbilder från någon vecka bakåt. Nu ska jag iväg till Jenni och imorgon blir det att fara till skolan först halv 10. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

1 Oktober

 
Hej! Steg trögt upp på morgonen och inte alls förvantansfull inför dagen, eftersom skoldagen bestod av kemiprov och modersmål boksamtal. Men efter skoldagen så var det så skönt att ha alla prov över och att inte ha några läxor idag. Var och köpte lite böcker till nästa period efter skolan och fick sällskap av Amanda. Missade bussen än en gång och Elias fick komma och hämta mig. När jag var hemma åt jag mellanmål och sedan for jag nästan genast iväg till moffa och städa. Nu har jag då varit hemma i ca. en timme efter att ha kommit från moffa och på kvällen blir de träning. 
 
♥ Iisa

RSS 2.0