För i staden växer inga blommor

 
♥ Iisa

Ingen kommer undan

 
 
♥ Iisa

go bananas

 
Ett mumsigt mellanmmål jag hadde förra veckan, Naturell youghurt, banan och musli. Så gott! 
 
♥ Iisa

Du kan gå din egen väg

 
♥ Iisa

Inga problem

 
Linne - bikbok / Shorts - klippta av jeans / hatt - H&M
 
Under denna stund är jag påväg till portugal, har tidsinställda inlägg till veckan och försöker blogga från telefonen om vi har wifi. Det kommer inte vara så långa texter eftersom jag tidsinställer, så ni får se på bildinlägg. Hoppas detta är okej. 
 
♥ Iisa

Fredag

 
Bjuder på två telefonbilder från denna vecka.
 
Idag var det då en lite kortare skoldag, vi hade bara två block. Det första hade jag shack och bordspel tillsammans med Jenni var hon vann mig både i schak och bordspel. Andra blocket hade vi läsning och jag hann läsa ut modersmål boken, Yes! På rasten började vi kolla på taken ettan och tror nog jag måste se den till slut här hemma när vi började på den. Ikväll blir det då att packa och så far jag iväg till Portugal imorgon!
 
♥ Iisa

Nike air max 90

 
Hejsan! Ovaför ser ni då bilder på mina nya skor. Är jättenöjd med dem och tror jag kommer använda dem en massa. Var till skolan som vanligt, efter det var jag med Lumia till loppis och till stan. köpte två toppar från bikbok och en jeansjacka tillsammans med henne från loppis. Haha vi ville båda ha den så mycket så vi bestämmde oss för att ha den veckovis. Ikväll blir det då att börja packa till portugal resan!
 
♥ Iisa

Enjoy The Silence

 
Hej på er alla! Så nu var då allt klart, alla prov för denna period avklarade! Sista var då idag och det var verkligen skönt att komma hem och inte behöva läsa till något prov. Har tagit lite bilder idag på mina nike air max 90 som kom i posten igår. Älskar dem verkligen. Bilderna sätter jag upp på bloggen imorgon. Ikväll blir det ännu träning annars blir det bara att redigera bilder och lyssna på musik. 
 
♥ Iisa

City of bones

 
Bilder från igår när jag tog en lugn eftermidag. Läste på boken city of bones av serien the mortal instruments. Den är verkligen jättebra. Kollade ockå filmen för några veckor sen. Den är baserad på den första boken. Tyckte filmen också var super, det är inte ofta filmen är lika bra som boken. 
 
Hejsan! Skola som vanligt med en massa läsämnen. Dagen gick ändå ganska snabbt och nu  sitter jag hemma med Anna här och vi ska snart börja läsa på prov vi har imorgon. Sista provet för denna period, så skönt! Nu börjar då portugal resan närma sig. Känner mig lite nervös men roligt ska det bli. Förhoppningvis kommer mamma idag ihåg att hämta mina nike skor från posten, Hoppas de passar! 
 
♥ Iisac
 

Swap it out

 
Hejsan! En vanlig grå måndag har det varit, I skolan hände inget speciellt. Hade tråkiga timmar, sista timmen skrev jag då geografi provet. Det gick nog helt bra. Hoppas på iallafall en åtta. Har bara suttit här hemma och tagit det lungt och lyssnat på musik nu efter skolan. Så skönt att inte behöva stressa över att man borde göra något. Ikväll blir det då pilates och sen ska jag ännu redigera lite bilder. Ha de så bra allesammans!
 
♥ Iisa
 
 

Äntligen

 
 
Här är några bilder på min älskade iPhone som mamma köpte till mig igår. Äntligen fick jag en, har levt med min nokia lumia i ett par år och den började vara riktigt jobbig att ha som telefon, spec. när snapchat kom ut till iphone och samsung men inte till nokia då såklart. Tack Gud att den hade kik iallafall. 
 
Igår var jag då som tidigare nämt till Alexandra, vi kollade på några skräckfilmer och åt en massa gott som vanligt. Riktigt trevligt var det. Idag har jag då varit till kyrkan och pluggat hela dagen på geografi. Har en liten paus nu och tänkte ännu snabbläsa igenom det svåraste. Helgen har varit riktigt bra men har ganska mycket med prov och skola nu så det är lite stressigt. Somtur är sportlovet om en vecka!
 
♥ Iisa
 

Photography

 
Bilderna tagna från JULIA TROTTIS blogg. Altså herregud bilderna hon tagit är såå fina, får en massa inspiration av hennes blogg och nu längtar jag så mycket till att snön smälter och våren och sommaren kommer!
 
För min del gick gårdagen till skola, gym med Jessica och Anna, på kvällen kom ännu Anna hit och kollade på film. Idag vaknade jag vid 10 tiden och då var mamma och jag och köpte till mig en iphone 4S ^^. Vi var också på stan lite och nu blir det att läsa på geografi och ikväll ska jag till Alexandra övernatt. 
 
♥ Iisa
 
 

TORSDAG

 
Hejsan, Idag var det då inte nån vanlig skoldag, Jag var nämligen på mediaassistent linjen och bekantade mig  tillsammans med Anna och Lumia. Riktigt roligt var det, man kännde att det var någonting man verkligen vill göra. Vi fick bland annat filma, mixa och  så fick vi lära oss att laga gifs och byta hårfärg i photoshop. Vi slutade vid två tiden, gick till stan och kom till Anna. Vi ska snart se på catching fire.
 
♥ Iisa
 

Världens skönaste

 
Hejsan! Ovaför ser ni några bilder på mina nya taits som jag gått runt med här hemma. Verkligen jättesköna! Köpte också ett par svarta. Idag var det som vanligt skola och efter det var jag ca. en timme hos Lumia  tills pappa kom och hämtade mig, var till moffa och städade och nu äter jag lite mellanmål före träningen ikväll. Ha de så bra allesammans!
 
♥ Iisa
 
 

Mums säger muumintrollet

 
 Hej! Ååå gud så gott med varmchoklad jag fällde imistag en rad med fazers blåa choklad i koppen, haha vet inte hur jag lyckades med det. Å mums vad det smakade himmelskt när chokladen smälte i drycken. Testa sätta i choklad i varmchoklad vet ja! Det blev ett chokladigt inlägg det här.
 
♥ Iisa
 

Stora drömmar blir lite större här

 
Hejsan, Fy så tungt att vakna upp på måndag morgon som vanligt. Vanlig tråkig skoldag med en massa skrivande i häften. Iallafall blir modersmål timmarna roligare eftersom vi får läsa romaner, Jag läser "Anna är online" som borde typ vara en skräckinjagande thriller. Nu blir det då att plugga en massa på prov som jag har imorgon och så får jag se om jag hinner med något annat. 
 
♥ Iisa

Happy B-Day

 
Grattis Matilda på din 16 års dag! Du är en jätte härlig, glad, snäll och omtänksam person. Du får en på bättre humör med dina roliga skämt och kommentarer, haha. Vi har massor med härliga minnen tillsammans och jag hoppas det blir fler. Du ska ha en super födelsedag för det förtjänar du, Kram!
 
♥ Iisa

lite inspiration till en grå dag som denna

 
Hej! Fredagen gick till skola, gym med Matilda, vi var på spinnig och på kvällen disney film tittas med Anna, Jenni, Matilda och Lumia. Idag vaknade jag vid klockan nio och gjorde mig klar för att tävla. Sprang 60m häck med damer. efter det var jag med Lumia till simmhallen, sedan var vi hos oss och hos henne. For hem och åt och nu bloggar jag från Annas dator. Vi ska börja kolla på Vampire Diaries och senare ska vi också se på melodifestivalen. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa 
 
 
 
 
 

beneath the golden tree

 
Hej, Skolan började idag med en timme skrinning, forstatte med två timmar sammhällslära och sista timmen satt jag och skrev fysik prov i auditoriet. Kom med buss hem som vanligt och var och tog bilderna ovanför, hann inte ta så många bilder eftrsom mitt batteri tog slut. Nu har jag inget spec. att göra men senare ikväll blir det träning. 
 
♥ Iisa
 

Runebergstårta

 
Hejsan! Då var hälften av skolveckan avklarad! Har varit jättetrööt idag i skolan, tänkte nästan sommna på matematik timmen. Vet inte varför har sovit lika länge som jag vanligt sover. Idag är det då runebergsdagen, ovanför ser ni bilder på den mumsiga bakelsen.
 
♥ Iisa

Confident

 
Hej! Tyvärr har det varit ett par dagars paus här. Bilderna tagna på måndag, men hann inte redigera dem igår så de får stå för dagens bilder. Igår kom jag hem efter skolan och kollade lite på film, bakade en choklad kaka, städade och var på träningar. Idag känndes skoldagen lång, två första timmarna var vi på studiebesök och sedan hade vi sammhällslära och hälsokunskap. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 
 
 
 

Lördagen den 1 februari

 
Hej! Vaknade vid elva tiden, skönt att få sova ut. Hade en lungn morgon, kollade bland annat på frozen med pappa. Den var nog en av de bästa disney filmerna som släppts under de senaste åren. Det går ju inte riktigt att jämföra med de första disney filmerna som kom ut, t.ex törnrosa. Var med och tävlade i botniagames idag och det gick riktigt bra, fick nytt rekord på 60m, tiden var 8.29. Kom för en stund sen till Anna och nu ska vi snart börja kolla på vampire diaries. 
 
♥ Iisa

RSS 2.0