skogstrollet

 
 
Då var det måndag igen, en tråkig vanig skoldag var det bortsett från att Lumia var tillbaka. Hon har varit i Ruka förra veckan så det va riktigt trevligt att få se henne igen. Tyvärr vad vägarna frusna på morgonen så jag kunde inte köra til skolan idag. Kom därför hem med buss och nu har jag proppat mig mätt med massor med mellanmål som vanligt är man ju vrålhungrig efter skolan. Ska kolla det nya vampire diaries avsnittet som jag inte hunnit kolla och fortsätta att läsa på city of ashes, altså har inga ord för boken så bra är den. 
 
♥ Iisa

Another day

 
Hej! Lördagen var en riktigt skön dag. Vaknade vid elva tiden och åt morgonmål, gick ut och satte mig i solen och läste. Så skönt med att få se solen och känna att det blir varmare och varmare väder hela tiden. Läste nästan halva boken på morgondagen, läser city of ashes. Den är verkligen en av mina favoritböcker hittills. Man kan liksom inte sluta läsa när man en gång börjat. På eftermiddagen damsugade jag och städade här hemma och på kvällen kom Anna hit övernatt. Vi vaknade för en bra stund sedan och så var vi till loppis och sänkte priserna eftersom det är sista dagen vi får ha saker där. Anna for hem vid halv ett tiden och nu ska jag snart på min kusins kalas och sedan blir det träning. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 

pink flowers

 
Ovanför ser ni mina nya solglasögon som jag köpte förra veckan. Tror jag kommer använda dem en hel del i sommras. 
 
Skoldagen gick ganska snabbt och det var skönt när vi var ute i skolskenet på alla rasterna. Efter skolan körde vi med Jenni och Matilda till Chili and Lime och åt. Och mums! sååå god mat, vi åt alla många portioner och var helt profulla med sjuka magar när vi skulle gå runt på stan. Jag och Matilda var ännu också till loppis ochdär hittade jag riktigt bra saker. Hoppas ni har en lyckad fredag!
 
♥ Iisa

Ta mig tillbaka

 

Hejsan! kollade lite grann i arkivet och hittade dessa billder jag aldrig publicerat från portugal. Resan var verkligen super. Längtar tillbaka till den varma asolen och känslan av att gå med somarkläder.
 
Igår var det som sagt kulturkvällen på skolan. Jag och Matilda var och såg på fast vi inte uppträdde med något. Alla uppträdanden var riktigt bra. Idag måste jag igen fara med mammas skjuts till skolan eftersom vägarna var frusna på morgonen. Första timmen fick vi se några av uppträdanden pånytt från kulturkvällen. Resten av skoldagen fortsatte bara med vanliga läsämnen. Efter skolan kom jag till Anna och vi får se vad vi hittar på nudå.
 
♥ Iisa
 
 

Mercredi

 
Hejsan! Idag har jag inte något utav det vanliga att säga om dagen. Det har varit en lång skoldag med två timmar franska, engelska och matematik. Kom hem med buss. Körde till moffa och städade, var till bibban och lånade andra delen av the mortal instruments, körde hem. Gick ut i solen och läste den nya boken, kom in och läste, åt och nu är jag på datorn. Om några minuter kommer Matilda hit och vi ska fara till Anna och sedan till kulturkvällen som ordnas på skolan. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

-

Hejsan! Ovanstående bilder tog jag igår, var ute och plockade lite blommor här utanför vår gård. Äntligen känns det som att våren är här. Allting börjar se mycket ljusare ut och jag älskar när blommorna börjar blomma, de är så vackra. Vårjackorna får nu grävas ut ur garderoben och så hoppas vi på att inte behöva se snö här hemma på en lång stund. Så att det känns härligt då den kommer pånytt. 
    Dagen har gått till skola som gick som vanligt långsamt framåt. Mot dagens slut började jag bli lite nervös eftersom vi hade  stafettkarneval uttagningar. Men det gick nog jättebra. Så skönt att ha det överstökat nu. Tänkte gå dit ut i solen och läsa en bok nu. Låter som en bra ideé till mig. Ha de så bra allesammans!
 
♥ Iisa

Sommar saknad

 
 
 
 Eftersom jag saknar sommaren så himla mycket så bjuder jag på några bilder från förra sommaren. Bilderna är tagna av begåvade Ella.
 
Hela gårdagen gick till kalas. Vaknade hos Anna av fågelkvitter och det var verkligen jättemysigt. Pappa kom och hämtade mig vid 11 tiden. Elias (min storebror) hade släkt kalas på eftermiddagen. När det slutat körde jag till Amanda på hennes 16 års kalas och där var jag sedan hela kvällen. Fick äta gudomlig sallad och batong. Hade det riktigt trevligt så tack Amanda! 
     Dagen har då gått till morgonträning och så var jag, mamma och min kusin och städade vår hylla på loppis. Nu sitter jag vid datorn och ska väl snart börja läsa på fysik förhör. Skulle inte alls orka men det hjälps väl inte. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa
 
 

Magical

 
Ovanför ser ni två bilder jag knäpte på Anna igår som jag faktiskt befinner mig hos nu. Skoldagen gick trögt två första timmara och de två sista snabt eftersom jag hade tillval (textil). Efter skolan åkte jag och Anna till Matilda där vi hade det riktigt roligt, sen gick vi till mig och nu är vi då som sagt hos Anna och här ska jag spendera kvällen/natten. På schemat står väl mys och let's dance. Somtur har mesta av snön smält under denna dag! Igår såg det ut som ni ser på bilderna. Så nu hoppas jag på att våren äntligen anläder. Ha en bra fredagskväll allesammans!
 
♥ Iisa
 
 
 

ByeBye Perfection

 
Hej! Dagen började med skola som alltid. Det blev modersmål första timmen med vikarie. Andra timmen hade vi redskapsgymnastik och där gick det lite snett på uppvärmningen. Jag och Amanda krockade och hennes huvud och min käke slogs ihop. Så nu har jag en liten bula och en värkande käke. Dock tror jag att det nog blir bättre snart. Efter skolan kom jag till Anna och sedan for vi iväg till Loppis. Hittade några riktigt fina klädesplagg. Nu sitter vi och ser på solsidan och har de skönt.
 
♥ Iisa
 
 
 

Tuesdey today

 
Hej! Börjar faktiskt bli riktigt trött på dehär med snö på marken.. Kunde det inte bli vår redan? Nog med att gnälla nudå, jaa skoldagen gick väl som de flesta. Efter skolan gick jag hem till Lina och Lycke och fick äta supergott mellanmål. Vi kollade lite på film och tog det lungt. Efer de gick vi till mig eftersom vi bor så nära varnadra och jag flyttade bilderna från portugal till Lyckes minnessticka. Nu sitter jag och ser på gårdagens top model avsnitt och sitter vid datorn. Gillar verkligen denna sesång av top model eftersom det är både tjejer och killar med. Nya h&m vårkatalogen har också kommit så den ska jag läsa igen. Gillar verkligen att kolla i kataloger!
 
♥ Iisa
 
 
 
 

We got the world

 
 
Hejsan! Dagens skolschema bestod av matematik, modersmål, fysik och engelska.  Skolan gick varken långsamt eller snabbt utan den var väl sådär vanlig. Måndagar brukar oftast kännas tröga men idag gick det ändå heöt bra i skolan. Det som är verkligen dåligt med skolan på måndagar är att vi ska ha matematik första timmen... Jag undrar nog hur lärarna tänkt man ska kunna lära sig någon matematik på månda morgon. Efter skolan gick jag till loppis och städade vår hylla lite grann och så var jag också till Anna. Kom en bra stund sen hem och nu blir det snart träning för mig. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 
 

Dreaming out loud

 
 
Experimenterade lite med redigeringen och här har ni tre som jag tyckte blev rätt bra.
 
Efter gårdagens massiva städande fanns det ju en del gammla saker/ kläder man inte ville ha längre så jag och mamma bestämmde oss för att sälja dem på loppis. På morgonen kollade jag det nya vampire diaries avsnittet som var super som vanligt, kan bara inte få nog av den serien. Efter det satt jag priser på en massa saker som vi skulle föra till loppis. En sak som verkligen känns jättetrist just nu är att det har kommit snö.. Jag  som redan trodde att våren var påväg och verkligen njöt av att kunna gå med converse och ha på vårkläder. Så hejdå mopedkörning och converse, för nu ligger det ett vitt snötäcke på marken. 
 
♥ Iisa
 
 

Lördagskvällen

 
Hej! Morgonträning var det första som gällde idag. Den inehöll en länk, gym och simmning. När jag kom hem så blev det att städa rummet, och när jag en gång började tänkte jag att nu ska jag göra det här ordentligt så jag gick igenom alla lådor och städade klädskåpet. Det är erkligen skönt att ha nystädat rum. Nu hoppas jag bara att det hålls såhär i ordning. Fick på posten idag 2 solo tidningar. Kvällen har gått till att läsa dem och lyssna på musik. Har vekligen fastnat för one republics nyaste album. Favorit låten från skivan är can't stop. Den är så himla bra. Ha det så bra allesammans så hör jag troligtvis av mig imorgon igen. 
 
♥ Iisa
 

The Journey

 
 
Dessa blder är tagna en bra stund sedan med Anna. 
 
Hejsan! Äntligen var det fredag! I skolan hade vi fysik, samhälslära och textil. På textil håller vi på med en kollektion varifrån jag redan gjort en blomkrans och snart är jag också klar med min t-shorta. Skulle även vilja göra en tygväska men har inte med det i kollektionen. Efter skolan var jag till stan med Matilda och Lumia. Åt subway som vanligt. Det är så himla gott! Köpte inga kläder men på stan säljde dom meterlakrits så jag köpte det till fredagsgodis. Hoppas ni alla har en bra fredagkväll!
 
♥ Iisa

2 olika ljus

 
Bilderna är tagna en bra stund sedan. Kunde inte riktigt bestämma mig för vilket ljus jag skulle ta i så jag to i två olika ljus. Äntligen har det blivit lite varmare väder så det är lättare att fara och fotografera. Dock har de lovats minus igen till nästa vecka så då blir det paus med att köra mopo...
 
Dagen har gått till skola var det inte hände något spec. Efter skolan kom jag hem och satte ut trampolinen och hämtade Lumia hit till oss. Nu sitter vi här och väntar på att våra pizzor ska bli klara. Ikväll blir det skriba träff och bio med Jenni. 
 
♥ Iisa

Massatock - Athl.Dept.

 
Har på nya favorit t-shortan från cubus, som jag använt en massa här hemma. 
 
Idag gick skoldagen ganska snabbt, två första timmarna var dock ganska tröga när vi hade franska. Sista timmen hade vi en föreläsning om motivation och självförtroende. Jag tyckte den var jättebra och verkligen intressant. Nu blir det att städa till moffa och sedan blir det café med Matilda, ikväll är det träning som gäller. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

Let the wind blow

 
Hejsan! Bjuder på strandbilder från portugal som jag inte ännu publicerat. 
 
Längtar redan tillbaka till värmen! Det blir väl att vänta på sommaren nudå. Dagen har gått till skola var vi hade 3 läsämnen och gymnastik. Skjutsade hem lumia, köre hem och åt mellanmål och kom hit till Anna. Nu ligger jag här i hennes säng och bloggar. Dagen har varit bra idag, hoppas ni alla också haft det bra! 
 
 
♥ Iisa
 

En måndag i mars

 
Hej! Ovanför ser ni bilder på dagens mumsiga mellanmål. 
   Idag har dagen gått till skola då som vanligt, tack vare det varmare vädret kunde jag köra till skolan med vespan idag. Så skönt att inte behöva åka med buss hem längre. Jag var hemma 25 minuter tidigare idag än när jag brukar åka med bussen. I skolan hände inget märkvärdigt, har haft en ganska bra dag och skoldagen gick ganska snabbt. Nu har jag redigerat lite bilder och snart ska jag kolla top model på repris. Ha de så bra!
 
♥ Iisa

Your gone and I gotta stay

 
Bilderna tagna på fredag. 
 
Då var det söndag, helgen har verkligen gått jättesnabbt som vanligt. Ska snart äta lunch och sedan blir det att fara till Anna. Ikväll har jag väl inga spec. planer. Måste iallafall skriva klart läsdagbok från modda som har deadline imorgon. Hoppas alla haft en lyckad helg! Det fick bli lite mindre text idag.
 
♥ Iisa

Nytt från Portugal

 
Här har ni då bilder på vad jag köpte i Portugal. Är verkligen jättenöjd med allt jag köpte! Jag köpte också två vs parfymer och ett par till byxor. Jag kanske sätter upp någon bild på vs parfymerna senare. 
 
Då var det äntligen helg, jag körde på morgonen till träningen. Jag kunde inte vara med på gym delen av träningen eftersom jag haft sjuk höft men jag var istället  och simmade en lägre tid. Vädret därute är så fint nu. Äntligen börjar våren komma! 
 
♥ Iisa

Life in color

 
Linne - VeroModa / Jeans - Cubus / Solbrillor - H&M / Skor - Converse
 
Hejsan! Bilderna ni ser ovanför är tagna i portugal. Ååå längtar så till att våren ska komma! Nu har all snö smält och körde faktiskt med min vespa idag för första gången idag, nu när vi fått försäkringen på den för detta år. Det var riktigt roligt att åka nu när man inte åkt på en lång stund. Var också till stan efter skolan och köpte mitt fjärde par dr.denim byxor eftersom alla mina har en massa hål i sig. Materialet är ju inte exakt det bästa, men de är så bra på och så himla sköna. Priset tycker jag att de kunde sänka till 30 € eller något liknande. Nu måste man ju betala hela 50 lappen för dem.. Men det var nog om mina byxor. Ha det så bra folket!
 
♥ Iisa
 
 
 

Feel again

 
Hejsan! Kom hem med ett glatt humör från skolan en liten stund sen. Bjuder bilder på mitt mellanmål idag. Gott var det som vanligt. Mellanmålet tycker jag smakar nästan bäst av alla målen på en vanlig skoldag för då är man väldigt hungrig eftersom skolmaten inte alltid är den bästa. Idag blir det för min del att städa hos moffa och träning på kvällen. Före det blir det ännu att göra läxorna, och jaa vi fick ju ut betygen för förra perioden idag, var nog nöjd med mitt betyg. 
 
♥ Iisa

Svart och vitt fick det bli

 
 
Några svartvitt redigerade bilder från Portugal. Det bilder som tagits vid olika dagar och tillfällen under resan. 
 
Ni vet väl vid det här laget ungefär hur min vardag såg ut. Det var skola som vanligt, tog bussen hem, låg i soffan och såg på serier, bl.a. det nya vampire diaries avsnittet och gud så bra det var. Längtar sååå till nästa. Kollade också några avnitt av supernatural som jag inte sett på en låång tid. Inga planer för ikväll. Sov sött allesammans så hör jag av mig imorgon igen.
 
♥ Iisa
 
 

Walk along the sand

 
Strandbilder lycke knäpte på mig på stranden som var verkligen jättefin och lång. Sanden var underbra där.
 
Hej! Idag var jag då tillbaka i skolan efter ett skönt sportlov. Vi har bytt period och idag hade vi bara läsämnen så det var en ganska jobbig skoldag. Efter skolan kom vi med Anna hit till mig och nu ser vi på Vampire Diaries. Ska bara ta det lungt idag tror jag och kolla på serier samt redigera bilder. Ha en bra start på veckan allesammans.
 
♥ Iisa
 

Monte Gordo

 
Hej! Ovanför ser ni en massa telefonbilder från resan. För er som inte riktigt hängt med har jag varit på träningläger i Portugal. Hade verkligen en jättelyckad resa. Jag fick njuta av varmt väder, god mat, bra träningar och super sällskap. Tack till alla som gjorde resan så bra! Tyvärr så var wifi:n så svag på hotellet så jag kunde inte blogga under resan. Under det senaste dyngnet har jag bara rest hemmåt. Var uppe hela natten och kom hem vid 11 tiden idag. Nu har jag faktiskt redan packat upp, vilket inte ofta händer på första dagen man kommer hem. För min del blir det idag att göra läxor, städa klädskåpet och se på alla missade serieavnitt och let´s dance måste jag också kolla när Kenza var med. Hoppas alla haft ett lika lyckat sportlov som jag! Kommer börja redigera bilderna från resan idag också så det kommer bli mer strand och resebilder här på bloggen.
 
♥ Iisa

RSS 2.0