Right?

 
 
Hej på er! Ovan har ni då bilder på vad jag gått runt i, i skolan idag. En lite kortare skoldag var det idag som jag nämde igår. Har nu gjort klart min historia presentation och snart blir det då att läsa på engelska orden till imorgon vilket inte borde vara alltför jobbigt. Träning idag ännu på kvällen och efter blir det nog att fara och sova genast. Skönt med bara en dag kvar av helgen. 
 
♥ Iisa

Young and beautiful

 
 

I've seen the world, lit it up as my stage now
Channeling angels in, the new age now
Hot summer days, rock and roll
The way you'd play for me at your show
And all the ways I got to know
Your pretty face and electric soul
 
Young and beautiful - Lana del Rey
 

Evening chill

 
 
Hejhej! Som lovat kommer bilderna från lördags här. Som ni ser njöt vi av god mat och hade det riktigt trevligt. Den två sista bilderna är Annas, vi tog gruppbilderna med hennes kamera :) Tänkte annars låta bilderna tala för sig själva. 

We know

 
 
 
Hejhej! Bilderna är tagna igår. Har blivit bloggning varannan dag nu några gånger så ska skärpa mig och föröska publisera varje dag som vanligt. Igår var det en riktigt rolig dag. Vaknade ganska sent och tog min tid på morgonen. Så gjorde jag lite läxor och läste en engelskabok klart. For till butiken och gjorde mig klar att fara iväg till Ida. Vi var med flickorna jag umgås med från VG alla till Ida, utan Amnada som tyvärr inte kunde komma. Men vi lagade riktigt god kyckling-sallad och grillade lite. Hade en trevlig kväll och bilder på det kommer upp imorgon här. Hoppas alla har haft ett bra veckoslut! 
 
♥ Iisa

Paint your penny

 
 
Hej! Har länge tänkt på att köpa en penny board, inte en äkta men vet inte vad jag skalla fejk versionerna. Gick runt med Lumia i butiker och sökte efter en board som skulle vara förmånlig och fin färg. Till de flesta ställen vi gick så tyckte vi det var ganska dyrt, liksom 50 euro för en breda. Tillsist hittadi vi gröna för 20 euro och blev riktigt nöjda. Färgen satt dock inte på plats så efter en stund så kom vi på ideen att spraya dem till den färgen vi ville ha dom. Blev riktigt nöjd med slutresultatet och allt tillsammans med sprayn kostade endast 25 euro och svårt var det inte att göra detta. 
 
1) Skaffa en sprayfärg som det står på att den går att spraya på plast, normala sprayfärger skrapas snabbt bort. 
 
2) Före du börjar spraya, skruva av hjulen så du får färgen på hela bredan. 
 
3) Gå ut och hitta en plats med vindskydd, så sprayn inte flyger rakt i ditt ansikte. 
 
4) Täck marken med något som skyddar marken från färgen, man vill ju inte ha färgat gräs.
 
5) Tidningspapper funkade helt okej men se till att du låter andra sidan torka ordentligt före du svänger bredan annars kommer den fastna i tidningspappret. 
 
6) Skaka flaskan bra före du börjar, och testa på underlaget färgen först, sen är det bara att börja spraya.
 
7) Se till att du inte sprayar för nära eller för tjockt. Spraya från ungefär 20 cm avstånd och tunna lager med några minuters mellanrum tills den gammla färgen inte syns längre. 
 
8) Så var det klart, det är bara att skruva på hjulen sedan och åka iväg. 
 
♥ iisa
 
 

Fruity smoothie

 
 
För att tillaga denna smoothie använde jag mig av:
 
1 banan
1dl  hallon 
1dl jordgubbar
1 kiwi
5 isbitar
1/2 dl vatten
 
Tyckte själv denna var jättegod, isbitarna gjorde att den var kall och frukterna så den smakade riktigt fräsch. Detta är en av mina favoritsmoothien jag lagat hittils, tyckte om när den var lite mera sur av hallonen och kiwin. 
 
♥ Iisa

A different way

 
 
Hej! På brist på bilder och sommarlängtan i hjärtat så bjuder jag på bilder från förra sommaren. Tyckte verkligen om tröjan jag har på bilderna men tyvärr så tappade jag bort den när jag var till åland på tävlingar förra året. Idag var det verkligen en lång dag eller så känndes det iallafall, köpte en sämla åt mig från mellanmålsmaskinen så jag skulle klara mig. En ganska så jobbig skoldag var det men slapp iallafall snabbt hem eftersom jag var med skotern idag till skolan och fint väder har det varit idag också synd att man inte hunnit njuta av det så mycket.
 
♥ Iisa
 

20.4



Hejsan! Bild från imorse, hade lite brottom så vattenglaset fick vad med på bilden haha :) Solen har lyst vackert idag ich det känns som att våren äntligen är på väg hit också. 

💗 Iisa

Get the look

 
Untitled #42
 
                                 
 
 
Klicka på bilden eller på miniatyr bilderna för att komma till sakerna :)
 
♥ Iisa

Rouge pur couture

 
 
Hej på er! Fick veta att de hade ysl läppstift på 50 prosents rea i stockman beauty förra veckan så jag måste såklart passa på och skaffa ett. Mamma var så snäll så hon köpte det till mig. Testade det igår och har det på idag också, Tycker jättemycket om färgen och den håller också bra så man måste inte fixa läpparna genast efter man druckit lite vatten. 
 
♥ Iisa
 

Thats why

 
 
Hej på er! Fredag idag woo! Veckan har verkligen gått fort denna vecka tycker jag. Under veckan har jag gjort en massa skolarbete varit med Lumia och Ella och vaknat varje dag klockan 7.15. Inte så jättetrevligt det där med att vakna tidigt men nu får jag sova länge på helgen så det ska jag passa på och göra. Bilderna ovan är från igår, halsband och kofta från hm och topp från zara. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Mango och hallon smoothie

 
 
Hej på er, kom hem och nestämmde mig för att göra en smoothie från boken 101 smoothies av Eliq Maranik. Tyckte verkligen om denna den hade en härligt sommrig smak till sig.
   Slutade skolan 2 idag igen eftersom vi inte hade någon gymnastik, det var riktigt skönt, hann just och just med bussen och var hemma redan halv 3. Snart ska jag få sällskap av lumia men tills hon kommer tänkte jag se ett avsnitt av supernatural. Imorgon är det äntligen fredag! Ska bli skönt med helg.
 
♥ Iisa

Födelsedags kaffe

 

Hejhej! Som tidigare nämt fyllde mina föräldrar i helgen pappa på lö o mamma på söndag. Vi var med mamma på lördag och hämtade kakan ni ser på bilderna ovan. Det var nog den godaste chokldkakan jag ätit på länge! 

    För stunden sitter jag i skolan och väntar på att Ella ska sluta skolan. Vi ska fara med buss till mig. En lite kortare skoldag har det varit idag men led av huvudvärk sista timmen. Hoppas ni alla har haft en bra dag idag!

/Iisa

Henna tattoo


 
 
Hej på er! Tänkte att jag skulle testa en henna tatuering (förståss inte permanent) här om dagen. Hade tråkigt och kom inte riktigt på något roligt att göra så gick in på instagram var jag blev mött av en bild av en henna tatuering. Tycker själv dom är jättefina så tänkte jag skulle testa en. Sökte fram lite bilder på pinterest och genom att kolla på bilderna så började jag rita med en svart tush på min hand. Blev själv ganska nöjd med den. Även om det skulle vara en permanent-penna och vattentät så har färgen tyvärr redan börjat försvinna. Men om ni har tråkigt så testa detta, tyckte själv det var en rolig grej att göra :)
 
♥ Iisa

Dagens 2015 del 1

 
 
Hej på er! Om någon har märkt så är det lite stökigt här på bloggen och min navheader har fallit ner, vet inte riktigt hur det hänt och ska försöka fixa det så snabbt som möjligt. Hoppas det inte stör er allt för mycket.
 
♥ Iisa

Seaside

 
Bilder från igår kväll, var med Jenni och Lumia och såg på solnedgången, lyssnade på musik och pratade. En riktigt mysig kväll. Igår var det också varmare väder och solen tittade ordentligt fram vilket var riktigt trevligt. Idag är också solen framme och tänkte kanske gå ut och sitta i solen en stund. 
   Igår var det också pappas födelsedag och idag är det mammas tur att fylla år. 
 
 
♥ Iisa
 

Get the look

 
Untitled #17
 
klicka på bilden för att komma till sakerna :)
♥ Iisa

Our song


 
Dagar som denna väntar manoch längtar på att sommaren ska komma.
 
♥Iisa

friends

 
 Bjuder på lite fler bilder från vår fotosession med Lina och Lycke. Skoldagen var lång och ganska jobbig. Ända från klockan halv 8 till 4. Kom hem med buss som vanligt och här hemma har jag gjort mina läxor och kollat på två dokumentärer. Responsdagen var annars på onsdag och var riktigt nöjd med mina kursvitsord i alla ämnen. Helt otroligt att vi redan går på 5 perioden på första året. Snart har man gått ett helt år i gymnasium. Tiden har vekligen flygit förbi. Morgondagens planer är såklart skola och efter skolan ska jag vara med Amanda och sedan blir det insurgent (divergent tvåan) på bio. Ska bli riktigt roligt att se den filmen eftersom jag läst boken. 
 
♥ IIsa

Prova på en ny hårstil?

 
 
 
Sugen på att pröva en ny hårstil?
Ovan har ni två som är lätta och göra och inte är för tidskrävande. Tycker själv om att experimentera med nya hårstilar även om det alltid inte blir exakt som på bilden.. varifrån bilden till vänster är, hittar ni på sidan var bilden finns och flera snygga hårtutorials HÄR.
Hoppas ni tar och testar nån av dessa kan vara något roligt att göra när man har tråkigt!
 
♥ IIsa

Jag ett tag sedan

 
 
När jag tittade igenom lite gammla bilder och filmer nån dag sedan hittade jag detta collage på mig från en stund sedan. Tror jag hade just börjat nian när dessa bilder var tagna. Tycker det är lite roligt att se på gammla bilder och kolla om man ändrat något, kanske har en liten förändring skett i uteseendet. Men det som jag har märkt blivit annorlunda är min klädstil. Vågade kanske inte ha på mig sådana kläder jag tyckte var fina för att man var rädd vad andra skulle tycka om en men nuu har jag nog den under koll. :)
 
Imorgon är det då dags för responsdag, är lite nervös över ett par ämnen men överlag tycker jag att proven gick bra för mig. 
 
♥ IIsa
 

Last day

 
 
Hejsan! Juu idag är det då sista lediga dagen av påsklovet. Vaknade vid 12 tiden och har suttit och kollat på tv lite nu på morgonen. Idag blir det nog en riktigt lungn dag hemma, tänkte kolla på nån film och helt enkelt bara ta det lungt. Hoppas alla har haft ett bra påsklov! :)
 
♥ Iisa

In to the woods

 
 
Hejhej! Fick sällskap av Lina och Lycke idag och vi var bland annat ute och fotograferade, ovan har ni några bilder av lina. Ni får se bilder av lycke och mig också i kommande inlägg. Före Lina och Lycke kom hit så hann jag vara till sjukhuset och se moffa och till gymmet. Har inga speciella planer för kvällen men ska iallafall försöka  få klart redigerat bilderna från idag. Det återstår bara en dag kvar av påsklovet, på tisdag blir det altså att återvända till skolan igen. 
 
♥ Iisa

Löördaaag

 
 Hejhej! Vakande till att någon ringde på dörrklockan och att vi hade våra första påskhäxor här. Vaknade först halv 12 tiden och åt till morgonmål ungsbakade croissanter. Ska snart göra mig klar och så skajag iväg med Lumia till stan var vi ska sedan få sällskap av Jenni. Ikväll blir det sedan ännu ett födelsedagskalas att fara på. Det blir en ganska så fullproppad dag med program. 
 
♥ Iisa

Påsklunch

 
 
Hejhej! Idag var vi då med hela familjen till fammo och faffa på påsklunch. Riktigt god mat blev vi bjudna på och så fick vid hem med oss också påskägg som jag snart ska äta. Vi var också och såg moffa på sjukhuset och nu ska jag gå igenom lite bilder och mot kvällen vet jag inte ännu vad jag ska göra. Hoppas alla har en bra långfredag och glad påsk!
 
♥ Iisa

Get the look

 
Untitled #16

 
För att hitta sakerna klicka på bilden.
 

Tänkde börja göra liknande inlägg och skapa en ny kategori som alla dessa inlägg ska sättas i. Kommentera gärna vad ni tycker om sånahär inlägg och om ni vill jag ska göra fler av dem så jag vet om det är en bra ideé. :)
 
♥ Iisa
 
 

New sneakers

 
 
Hejhej! Idag var det då dags att skriva det sista provet som var matte. Var faktiskt inte så jätte nervös inför provet och det gick riktigt bra. Känndes som att jag fick allt rätt men det får man se sen när man får ut provet. Var till stan en stund efter skolan eftersom jag missade 5 över 11 bussen så jag for först med den senare. Nu tar jag påsklov, ska bli så skönt med lite ledigt. Vill inte äns tänka på dagarna jag har i nästa period, nästan alla från 8 till halv 4.. Så söka njuta av att ha lov nu!
 
♥ Iisa

RSS 2.0