Springande barfota i sommarnatten

 
Hej på er! Bjuder på lite bilder från förra veckan. Jag tänkte berätta lite vad jag hållit på med under dagen nuuu. Så ja dagen började med att jag vaknade i min underbara 120 breda nya säng som jag älskar. Gjorde mig klar och hoppade på cykeln och for iväg till moffa för att städa. Efter den turen kom Lumia hit till mig när jag höll på och damsuga så jag gjorde det klart, sen började det ösregna så vi bestämde oss för att se på film så de gjorde vi. Men vi hann inte se den tillslut för halv 4 for jag och mamma iväg till Karleby bar jag skulle springa 100m. Loppet gick bra och fick nytt personligt rekord som blev 13.10. Kom hem halv 10 och nu ska jag såsmoning om fara och sova eftersom jag ska till Umeå imorgon med familjen. Så de var allt jag ville säga, gonatt till er alla! 

/Iisa


En dag i pörtom

 
Canon eos 600D, 50mm 1.4f. 
 
Bilder från Pörtom förra veckan.
 
♥ Iisa

Summer in the city - Freedom fry

 
Hej på er! Igår som tidigare nämt jobbade jag och efter det var jag på bio och kollade the fault in our stars än en gång. Lika bra var den denna gång. Tycker de som gjorde filmen lyckats med den jättebra i jämförelse med boken, såklart var boken bättre men filmen var nog så bra den kan vara till en bok. Tycker också att de som man valt till huvudrollerna passade jättebra. Efter filmen var jag ut och tog lite bilder med Lumia som kommer upp i något skede, håller på att redigera dem för stunden. Vaknade idag föst 12 tiden idag och efter det har jag inte gjort så mycket. Ikväll är det träning som gäller för mig och sedan får jag se vad jag hittar på här hemma. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

Fireside

 
 
Hej! Dagen igår bestod då av att sola, jobba och mot kvällen var jag med Jenni  och Alexandra. Vi cyklade till Louhos eftersom min och Alexandras vespor är på service/sönder. Det blev en riktigt lyckad kväll, de sov över hos mig och nu är Jenni kvar här ännu medan Alexandra måste fara hem. Roligt att se Alexandra också eftersom det varit så länge sen sist. Bilderna ovan är tagna ett bra tag sedan. Idag blir det att jobba igen och sedan blir det bio än en gång. 

/Iisa

Njuter av sommarvädret




Hej på er! Har blivit några dagars paus i bloggandet men nu är jag tillbaka. Sommaren rullar på och skolan närmar sig... Det är bara lite över 2 veckor kvar till det. Hjälp vad sommarlovet gått fort igen. Bilderna ovan är från igår när jag spenderade morgondagen med Ella och Linn. Det var riktigt trevligt att träffa dem. Efter jag varit med dom for jag hel en stund och sedan cyklade jag till Jenni. Vi bestämde oss för att fara på bio så vi var och kollade bad neighbours. Det var bara vi och typ 3 andra i biosalen vilket var helt skönt men det kändes som att vi var dom ända som skrattade till filmen. Kom hem och sova och idag har jag solat och ska on en stund iväg till jobbet, ikväll vet jag inte ännu vad jag ska göra men få se vad jag hittar på. 

/Iisa

21.7.2014

 
 
Hej! Vaknade ovanligt tidigt idag vilket var rätt bra eftersom jag hann göra en del före jag skulle till jobbet. Gick ut ur dörren och hjälp vilket härligt sommarväder det varit idag. Lite synd bara att jag spenderade hälften av dagen sittandes i en glasskiosk. Lumia kom och hämta mig från glasskisoken 3 tiden (om ni undrar varför så är min vespa på service) och då for vi iväg hem till mig och sedan till Lumia var Jenni satt och väntade på oss. Vi skulle fara ut och göra något roligt men istället sommnade jag och Jenni i Lumias säng när hon var och åt. Halv 7 var det träning och så for jag rakt därifrån med Jenni och Lumia till Louhos än en gång och denna gång hoppade jag också i. Hade med kameran och gissa vad? när jag tog fram den hade jag såklart inget minneskort i kameran så det var det, jag fick nöjja mig med telefonbilder än en gång. Kom hem 11 tiden och nu ska jag fortsätta att läsa på andra delen av divergent. 
 
♥ Iisa

Bonfire heart

 
 Hej på er! Natten spenderades hos Lumia med Jenni vilket var trevlit eftersom vi inte varit på en lång stund. Vaknade med världens sjukaste mage och då for jag genast hem och så låg jag på soffan och såg en Harry Potter film. Åt lite mat och efter det kände jag mig bättre så jag for iväg till stan me Jenni och sedan kom Lumia med oss och vi var till Louhos varifrån jag kom för en stund sedan. Nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av solsidan och ikväll har jag inget att göra. Imorgon blir det att fara och jobba igen då. 

/Iisa

Sweater Weather

 
 
Hej! Dagen började övanligt tidigt för min del, steg upp redan sju efter en lång natt som jag var vaken största delen av. Har verkligen sovit jättedåligt inatt. 8 tiden startade jag, mamma och pappa med bil mot Bennäs, var det var sfi tävling som gick riktigt bra för min del. Blev andra i 100mh med tiden 14.79 vilket inte är mitt rekord men nöjd var jag iallafall och det var trevligt att ha lite hårdare motstånd denna gång. Vi kom hem halv 3 tiden och jag gick i duchen och nu tänkte jag gå ut på terassen och läsa lite har inget annat för mig heller. Vädret är skönt skulle jag säga efter två dagar med varm gassande sol tycker jag det är skönt med lite regn som idag. Det var allt jag hade att säga för idag, ha det så bra! 
 
♥ Iisa

She way out

 
 
Början av denna dag har varit väldigt varm och solen har gassat hela dagen. Har städat här hemma, varit till moffa, bibban och till stan där jag hittade ett linne i bikbok. Var i stan för att söka nya jeansshorts men ingen av modellerna jag provade passade riktigt eller så var det något annat som störd emig. Så det blev iga nya shorts för mig. Jag var för en stund sedan ute och knäppte några bilder och nu har jag fortsatt att se på catching fire för jag hann inte se den till slut igårkväll. Nu ska jag gå igenom bilderna jag tog och sedan får jag se vad jag hittar på efter det. Tänkte iallfall fara och köpa glass för vi har inge här hemma.
 
♥ Iisa

Sommar glädje

 
 
Bilder från igår när Lina, Lycke och Antonia var här. Idag var jag också med dem på stranden men då var också Linn med som jag inte har någon bild att bjuda på denna gång. Största delen av dagen har gått till att sola och lyssna på musik. Tyvärr har jag bränt mig lite på magen så det blir inte att sola den imorgon. Skönt med lite varmare väder igen även om det var mysigt med regn. Imorogn är det då redan fredag och jag hoppas och önskar så mycket att Lumia slipper hem från vilmansstrand. Har saknat henne så mycket. Kvällen har spenderats ute i sommarkvällen i en solstol på bakgården och en bok i handen. Nu tänkte jag se en film om jag bara hittar någon bra. Ha det så bra! 
 
 
♥ Iisa
 

Sunset Boulevard

 
 
På bilderna ser ni mina nya älskade solbrillor som jag köpte med konfirmationspengarna. Har nog varit riktigt nöjd med dom. Man märker nog en stor skillnad från mina gammla solbrillor från Gina Tricot. 
 
Inte en så jätte händelserik dag har det varit. Vaknade hos Jenni, Har sett på film, solat, varit med LIna, Lycke och Antonia vilket var jättetrevligt eftersom jag inte varit med dem på länge. Ikväll var jag sedna ännu en stund ute och kom hem vid 11 tiden. Nu håller jag på och redigerar/ ordnar bilder och lägger ihop lite inlägg. 
 
♥ Iisa

Under the crying sky

 
Hej! vaknade igen vid 9 tiden för att fara iväg och jobba. I början av dagen var det ganska mycket kunder och fint väder och sedan vid 3 tiden hör man bara då åskan mullrar till och så öser rengnet ner som bara den. Jag tycker själv det är jättemysigt när det åskar/rengnar överlag och det var det nu också jag var inne i glasskisoken och hörde på musik och läste min bok. För stunden läser jag looking for Alaska av john green och jag måste säga att den varit mycket bra hittils. Tack till Jenni som lånade den till mig. När jag kom hem efter jobbet sommnade jag för några timmar och nu känner jag mig inte längre alls trött så tänkte kankse fortsätta med att läsa, få se. Men tänkte iallafall titta till här. Hoppas på att det rengnar imorgon också så skulle man få sitta inne och se på film. 
 
♥ Iisa

Remeber what the people said

 
 Hej på er! Jaa dagen började igen med en jobbtur i glasskiosken. Jobbet slutade 3 så kom jag hem efter det och var på tre konfirmationsfester. Tack till Ella, Ella och Amanda för att jag fick komma de var alla så fina med sina klänningar och serveringarna var jättegoda. Bilderna jag bjuder på är tagna för några dagar sedan när det var varmt och skönt väder. Imorgon har de lovat rengn vilket jag tycker är skönt på ett sätt. Som sagt tidigare befinner sig Lumia i vilmanstrand och jag hoppas verkligen hon kan komma hem på onsdagen! För stunden ser jag på fotbolls vm med familjen som de flesta. Ha de så bra!

/Iisa
 

Let me in

 
Hej! Vaknade idag först vid 12 tiden men ja gjorde mig snabbt klar för att fara och träna lite häck med pappa. Träningen gick riktigt bra men det var jättevarmt väder när solen gassade så det var lite tungt nog. Efter träningen var jag med Jenni till stranden och tog ett dopp. Vattnet har nog blivit lite varmare än i början av veckan. Efter stranden for jag hem var jag solade i ca. 1 timme och så hoppade jag i duchen och lagade mig klar inför the Fault in our stars premiären. Och Gud vad filmen var braa det är inte ofta man kan säga att filmen var nästan lika bra som boken. Tycker skådespelarna passade mycket bra till rollerna. Hade tårar i ögonen ungefär hälften av filmen, den var verkligen jättebra gjord. Jag kom rakt från bion till mina kusiner var jag har ätit och simmat i deras pool. För stunden ligger jag i deras fatboy och andas in den sköna luften av denna vackra sommarkväll. Ha det så bra allesammans!

/Iisa
 
 

En liten båtresa på en torsdag i juli

 
Hej på er alla! Jaa har inte riktigt hållit dethär med ett inlägg per dag här på bloggen men ska föröka hinna redigera och sätta ut bilder på bloggen så fort jag har tid. Ovanför kan ni se en massa bilder av dagen. Vi var med hela familjen och fammo och faffa med faffas båt ut och körde och så stannade vi och åt emellanåt. Maten var verkligen jättegos och var nöjd med min portion. Solen har inte lyst precis hela dagen men det har ändå varit varmt, där vid 20 grader. Under båtresan läste jag ut boken the fault in our stars boken som var så himmla sorlig och så har jag lyssnat på musik också. Vi kom till hamnen igen klockan 4 tiden och då var vi till fammo och faffa och åt glass där, vilket var supergott också. Jag for sedan med mamma till stan och så var vi och köpte en hel låda med jordgubbar! Kvällen spenderades nu för tredje dagen i rad med Jenni och vi var till rosso var hon åt pasta och jag nöjde mig med en chokladkaksbit eftersom jag var så mätt. Gott var det också. Så har ätit en hel del god mat idag som ni kan läsa. Nu blir det att börja gå mot sängs. Gonatt allesammans! 
 
♥ Iisa
 

grillmat ute i solen

 
 
 Ååå så gott det var!
 
Hej på er alla! Jaa idag har jag faktiskt hunnit göra rätt så mycket. Jag vaknade redan10 och var ute och solade en stund, kollade the breakfast club. Efter en stund så for vi iväg hela familjen för att minigolfa. Det var nog riktigt roligt och så gick det så bra för mig denna gång att jag vann för en gångs skull. När vi var klara med att minigolfa var klockan redan något vid 2 och 3 skulle jag till jobbet så jag var hemma och åt och packade saker att ta med till glasskiocken. Klockan tre började då min jobbtur och jag jobbade till 8. När jag stängde så kom Jenni till stan och vi var och köpte biljetter till premiären av the fault in our stars och så var vi och köpte en massa gott och hade picknick i kvällssolen. det var riktigt trevligt eftersom det känns att jag inte sett henne på en stund, förutom igår då när vi var ute. Men nu är jag iallafall hemma och lyssnar på musik för stunden. Gonatt allesammans! 
 
♥ Iisa
 

Stafett fm 2014







Hej på er!  Som sagt så har spenderat helgen i lahtis på stafett fm. Idag så var det igen att stiga upp ganska tidigt och äta hotellmorgonmål, åkte med buss till stadion som igår. Idag har jag till den största delen solat och såklart hejjat på mina lagkompisar. Jaa har inte egentligen så mycket att berätta så bilderna får beskriva helgen. För stunden sitter jag i bussen hemmåt. Ska bli skönt att sova i egen säng igen. 

/Iisa

A smile on my face and a rose in my hand

 
 Hej! Pga. Att jag befinner mig i lahtis för stunden bjuder jag på bilder från konfirmationen. Vi vaknade halv nio idag och for ut på morgon länk/gåtur med antonia och efter det fick vi njuta av det goda hotellmorgonmålet. Bussen for iväg 10.20 till stadion och jag sprang mitt hundrameterslopp redan klockan 1. Var nog nöjd med hur det gick för min del och tiden mitt lag hade. Resten av dagen spenderades på solsidan av läktaren med Lotta, Antonia och Lina. Vi anländer till hotellet ikväll vid 7 tiden och nu sitter jag mätt som en plätt i matbordet efter en supergod måltid av buffén här. Ikväll blir det då att packa eftersom väskorna ska bara klara imorgon på morgonen. Ha det så bra allesammans!

♥ Iisa

Got my pancakes

 
 Hej på er alla! Igår kvällen var det då träning som gällde och efter träningen körde jag med Linn till prisma och köpte jordgubbar, var en sväng via Jenni efter det och sedan for jag till Lumia övernatt. Hos henne vaknade jag då redan vid halv 10 tiden. Lumia hade lagat plättar under tiden jag var och köpte jordgubbar. Så på kvällen njöt vi av det ni kan se på bilderna ovan. Idag har jag varit till stan med mamma och köpt mig ett par raybans med konfirmationspengarna. Dom var jag riktigt nöjd med. Så köpte vi också med mamma träningskläder till mig med friidrottsstipendiumet. Var riktigt nöjd med allt! Nu för stunden sitter jag med Linn i bussen på väg till lahtis eftersom det är stafett fm där imorgon och på söndag. Jag ska bara springa 4x100 på lördag vilket jag tycker är jätteskönt så får jag ta det lugnt på söndagen. Bra väder har det lovats så vi får hoppas på det. Ha det så bra allesammans!

♥ Iisa
 
 

Då var man konfirmerad

 
Tack till Lumia ♥ som tagit alla bilder, utan den första då. 
 
Hej allesammans! Jaa som ni märkte så hann jag inte sätta ut bilderna igår så det fick bli idag iställlet. Hade en lyckad konfirmationsfest, tack till alla som kom och det var riktigt roligt att se Amanda och Ella efter en lång stund. Gårdagen spenderades morgonen med Lumia och så var jag med mamma en sväng till stan och köpte en silverring till mig som jag ville ha. Måste bara kommentera här emellan på det usla vädret igår. Hade gärna haft lite solken på kvällen när jag hade träningar, men istället blev det 11 grader och ösrengn. Detta sommarlovsväder.. Har sovit en lång natt och vaknade pigg och nu ska jag snart äta morgonmål och köra oväg till jobbet som börjar först 12 idag pga. det muliga vädret.
 
♥ Iisa

RSS 2.0