Alexandra

 
Grattis på din 15 års dag Alexandra!!
 
Jaa, vad ska man börja med du är alltid lika rolig, glad (du får alltid en på gott humör) omtänksa,glad,positiv, pålitlig och massa annat. Kännt dig sedan jag var vid 7-8 års åldern via friidrott,. (hoppas du kommer på måndags träningen. Annar.. Hahah ^^) Vi har gemensamt vår kärlek till godsaker ;) Du är alltid lika fin och går runt i världens snyggaste kläder. du betyder mycket för mig och du är verkligen en superbra vän, Hoppas du har en superdag för det förtjänar du! 
 
♥ IIsa
 

Dream away

 
T.-shorta - GinaTricot // Kavaj - Cubus // Jeans - Carlings // Skor - converse
 
Hej, Idag blev det att vakna till skolan igen, cyklade via Anna som vanligt. I skolan hade jag tillval idag (Husligekonimi). Vi lagade vegetarisk soppa, morotsskones och till efterrätt äppelpannkakor med vispgrädde. Gott blev det. Efter skolan var jag en stund hos Anna sedan cyklade jag hem och gedde mig ut på en fototur (bilderna ser ni ovanför). Nu är jag på villan med familjen, vi har badat bastu och ätit god mat. 
♥ Iisa
 
 

låt elden brinna

hej, nu har det varit några dagar sedan jag senast bloggade så jag ska berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna. Måndagen spenderades i skolan och hos Anna, Tisdag var det friluftsdag från skolan så vi hade stadsvandring efter det var jag hos Anna en stund sedan var vi till stan. Jag köpte en tröja från gina. På kvällen blev det att kolla på idol. Onsdag skola igen, var på morgonen via Anna,  ctklade hem och så var jag och kollade på mopeder med pappa. Vi köpte en vit vespa till mig <3 Längtar tills jag får den! MIn födelsedag är påkommande. 1 september altså på söndag. Villaavslutning spenderas på villan med familj och kusiner. Idag var jag till stan och äta med Anna, Jessica och Ida och sedan var vi på mopoteori. Sedan har jag städat rummet och lyssnat på musik. Så har jag också varit till butiken med mamma. 
 
 
Bjuder på en bilder från förra årets villaavslutning. 
 
♥ Iisa

I studion

 
 
Här är då en del av bilderna vi fotade i vår "hemgjorda" studio.
 
Idag började dagen hos Anna, vi cyklade tilsammans till skolan. Skoldagen började med religon och sedan hade vi engelska, modersmål och elevhandledning. Efter skolan var jag till Anna där vi filmade med Axel (annas lillebror) lite på musikvideon.  Skrattade mycket och hade en bra dag. Kom hem, redigerade bilder och nu ska jag kolla på lite serier som vanligt. Imorgon blir det frilutfsdag, eller jaa stadsvandring med de andra niorna. Efter det ska jag då stanna med Anna på stan. Min födelsedag är påkommande 7 dagar kvar!  Hoppas alla haft en bra start på veckan. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Finlands mästerskap 2013

 
 
Här är bilder från helgen som har spenderats i orimattila på 14-15 åringarnas fm- tävlingar. Fick nytt rekord i både häck och höjd. Höjd hoppade jag 151cm och i 80m häck blev tiden 11.77. Jag vann brons i häck, vilket jag var jätteglad över! En lyckad resa blev det. Imorgon blir det då skola som gäller igen. På fredagen satt jag då i bilen stort sätt hela dagen, vi anlädde till hotellet  och så var vi och åt på en god restaurang. Var med linn till butiken var vi köpte mellanmål till tävlingarna. Jag hade försöken till häcken på lördag. Där vann jag mitt hit med tiden 11.99, i final blev jag som sagt tredje sedan.  Efter finalen var jag och linn och åt på subway och på kvällen var vi och köpte lite gott till oss. Idag hoppade vi höjd i partävling var vi blev fjärde.  Efter det blev det att sitta i bilen igen, vi kom hem vid 7 tiden.
 
♥ Iisa

Skolfoto

Hejsan! Idag var det skola som gällde igen, det var en lite annorlunda dag eftersom vi hade skolfotografering, Hoppas den enskilda bilden blev bra! Jag tog klassfoto, enskildafotot, kompisfoto och ett foto med väneleverna från skolan. Efter skolan var jag till Anna. Vi ställde till med en lite fotostudio i deras källare och tog massor  med bilder. Här är en av dem fler kommer efter veckoslutet. Imorgon ska jag iväg till fm i friidrott med mamma och pappa. Är redan lite nervös men hoppas det går bra jag ska vara med i 80m häck och höjd. Häck på lördag och höjd på söndag så bilderna kommer troligtvis på måndag. Nu blir det att packa väskorna och så blir det lite serie tittas om jag hinner. 
 
 
På bilden ser ni vad jag hade på mig idag till skolfotot. Bilden har dålig kvalitee eftersom den laddades upp på blogg.se som fullstor från Annas dator.
 
♥ Iisa

The sky is evrywhere

 
Klänning/ tunika - H&M // Bälte - Lindex // Skor - Converse
 
♥ Iisa
 

Never say never

 
 
Hahaha ^^ Måste bara dela den här videon.
 

Sunday today

 
Hej! Vaknade vid elva tiden och satt mig vid datorn och flyttade till en minnessticka bilderna jag ville ha till tavlan som ni ser på den sista bilden. Klockan ett var vi hos fammo och faffa och firade fammos födelsedag där fick vi en massa gott. Faffa var så snäll att han printtade ut bilderna jag satt på minnesticka ut på fotopapper. När vi kom hem var klockan redan 4  och då satt jag mig i mitt rum med datorn, så var jag senare till butiken och nu har jag då satt bilderna i ramen, vilket tog en god stund. Nu borde jag väl läda på modersmål läxan och damsuga huset.. 
 
♥ Iisa
 
 
 
 

Veckoslut

Igår började dagen med skola som var långtråkigt som vanligt. Efter skolan var jag till Anna och vi var och ta passfoton till våra passfoton. På kvällen såg jag på sex and the city och så var jag ut på kvällen en stun med några vänner. Idag vaknade jag först vid 12 tiden eftersom jag var så trött efter skolveckan. Vi var iväg till gigantti och kollade på det objektivet jag önskar till födelsedagspresent. Vilket är Canons objektiv 18-200 milli. Så var vi också till MySport och köpte nya nike taits till mig eftersom jag tappat bort mina gammla. Efter den resan satte jag upp några bilder från kataloger jag och Anna plockat till oss i igår på stan. Nu ska jag kolla det nya pll avsnittet sen blir det väl lite supernatural och lite gossipgirl, älskar att se gg avsnitten pånytt.
 
Kameran har inte varit med så mycket så det får bli lite opubliserade arkivbilder från sommaren: 
 
 
 
♥ Iisa

Oskar Linnros

 Idag cyklade jag på morgonen till Anna en stund som igår också så gav vi av oss tilsammans till skolan. I skolan var det bara tråkiga ämnen idag. Jobbigt som alltid. Så kom vi till mig med Anna efter skolan och så förde min pappa oss till mopedskola. Nu blir det träning för min del och så blir det nästan att gå och sova.. 
Sist men inte minst grattis till oskar linnros som fyller idag!!
Några av hans låtar: 
 
 
 
Och till sist den absoluta favoriten 
 
 
Iisa

Sommar 2013

 
Här är massor med bilder från denna sommar.  Den har varit lyckad, jag har spenderat massvis med tid på stranden. Så har jag tävlat mycket,, haft roliga resor med vis-flickorna, Har varit till tammerfors med mamma och till helsingfors med familjen, Shoppat mycket, sovit massor med nätter hos Anna, fotograferat mer än nånsin, Börjat filma en musikvideo till från och med du, varit hos gäster och på villan, varit och longboardat med Alexandra, Linn och Ella, varit med Amanda och Ella, sovt över på alexandras villa med Lotta, varit på bio med dem, Varit med Lumia och Matilda och tältat, minigolfat med Matilda, fotograferat med Lumia, Varit på stranden med Lina och Lycke, haft grillkväll med Alexandra, Lotta, Lina och Lycke, plockat bär, ätit mycket bär, Ätit wofflor hos Anna, Hahah, varit på lumias konfirmation, varit på stranden med Lina, lycke och Linn, ätit jordgubbar. Så en hel del kan man konstatera att jag hunnit med den här sommaren. Bra har den också varit. 
 
♥ Iisa

RESPECT

 
T-shorta - Zara // Bälte - Lindex // Shorts -  Klippta av gammla jeans // skor- Converse // solbrillor - H&M
 
Hej! Bilderna är tagna igår på kvällen. Idag har jag inte ännu några planer, men tänkte ringa till nån vän. Iallafall blir det att välja skolkläder imorgon för skolan börjar redan imorgon!! Sommarlovet har runnit som sand mellan händerna igen.. Varje år samma sak. Så nu blir det att börja längta till höstlåvet då vi ska till spanien med familjen, och så är ju min födelsedag påväg. 
 
♥ Iisa
 
 

Lite nytt

 
T-shorta - GinaTricot // Mössa - Cubus // Jeans, T-shorta - Zara // Kalender - Finska bokhandeln
 
Som sagt spenderades igårdagen i Helsingfors, Vi kom dit vid ett tiden då gick jag och mamma till stan medan min storebror och pappa började gå mot olympia stadion (eftersom de skulle och se på fotbollsmatchen där, Arsenal mot manchester city). Vi var med mamma på cafè med hennes vänner. Var på stan en stund till och sedan kom pappa och Elias från fotbollsmatchen och då gick vi och äta på pizza hut. Vi vaknade idag vid 10 tiden och åt gott hotellmorgonmål, packade sakerna och gedde oss iväg tillbaka. Vi stannade vid ideapark i tammerfors på samma därifrån köpte jag den svarta mössan. 
 
♥ Iisa
 

Inspirations tavla

 
Tavlan köpt från ikea för en stund sedan. Har gjort en mapp till bilder som ännu ska till tavlan, en del av dem ser ni på den mittersta bilden. 
 
Hej! Har tyvärr varit en liten paus med bloggandet nu men gårdagen gick iallafall till att vara med Amanda på dagen, på kvällen till konstens natt med Anna och så sovde jag över där. Idag hann vi filma lite på musikvideon, men jag måste hem ganska tidigt. Idag har jag varit och tränat med pappa och så har jag städat mitt rum, organiserat lite bilder på datorn och nu ska jag snart börja packa till helsingfors. Dit ska vi starta på morgonen imorgon. 
 
♥ Iisa
 
 

ALPHABET BAGS

  
Idag kom några tygpåsar och en necessär, som jag och mammma beställt. Två med bokstaven I som i mitt namn och en påse där det står good day. Var jättenöjd med dem spec. med necessären. Klicka HÄR för att slippa till sidan varifrån de är köpta. Idag började dagen med träning klockan ett och efter det var jag till stranden med Lotta och Alexandra. Så var jag också till Anna en stund. På kvällen ska jag också dit övernatt och då ska vi passa på och filma mer av musikvideon! 
 
♥ Iisa
 
 

Musik och Mys

 
Ikväll är det pll som gäller kanske kollar några supernatural avsnitt också.
Igår var jag som sagt på tävlingar jag sprang bara 80m häck men fick nytt personligt rekord med tiden 11.96. Vi kom hem från tävlingen vid två tiden då var jag ute och solade och på kvällen cyklade jag till Anna övernatt. Där började vi att göra en musikvideo till låten från och med du av Oskar Linnros.
Början av filmen blev verkligen jättelyckad och resten ska vi filma den här veckan tror jag.
Här är några bilder ur den (tagna från Annas blogg) Kolla in den HÄR
 
 
♥ Iisa

På villan

 
To-fre spenderades som sagt på villan, tiden spenderades till att sola, simma, äta MYCKET blåbär och så på fre. kom mina kusiner hit och den italienska flickan som är i sommarutbyte hos dem. Sedan på fredagkväll kom hanna hit övernatt vi kollade lite på film och sånt sedan måste vi och sova för att vi måste vakna tidigt idag eftersom vi hade tävlingar. Jag kom hem från tävlingarna vid tre tiden och då var det så fint väder så jag har solat nästan hela kvällen, har nog fått lite färg. Vi åt jättegod grillmat och nu på kvällen har jag kollat några avsnitt av supernatural. Imorgon blir det tävlingar igen då. 
 
♥ Iisa

Love flowers

 
Fler bilder tagna med Ella på onsdag.
 
Dagen började med träningar klockan ett, efter det var det raka vägen till villan. Igår var vi och badade bastu åt jättegod mat och så såg jag på serier. Vädret var inte det bästa igår. Ca. 18 grader och lite duggrengn. Idag har jag inget speciellt planerat men imr och på söndag blir det tävlingar. Ska delta i 100 m, längd, höjd och 80m häck. hoppas alla har en bra helg!
 
♥ Iisa

Ute på ängen

 
Igår spenderades nästan hela dagen med Ella.G hon kom med cykel till mig vid två tiden. Vi var och köpte glass och var hemma hos henne en stung också. Vi gedde oss av till en äng där vi fotograferade i flera timmar. Hade en super dag, tack till Ella! 
 
♥ Iisa

RSS 2.0