AM

 
Hej på er! Då var det sista dagen av 2014, känns helt sjukt att det är redan nyår. Känns som att året gått så snabbt. Ikväll blir det då något med Lumia och Jenni. Få se vad vi hittar på det är lite oklart ännu. Det får bli ett kortare inlägg idag och tll slut vill jag önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!
 
♥ Iisa

Oblivion

 
 
Hej på er! Som ni kanske märkt så har jag inte rikitigt hunnit uppdatera varje dag, men nu ska jag försöka hålla det. Spenderat de senaste dagarna på stan och hos Jenni. Gårdagen bestod av lunch på stan, gym och så på kvällen var jag och såg bion interstellar vilken jag tyckte var mycket bra. Idag har jag då vaknat 12 tiden och klockan ett började mina träningar, kom hem för en bra stund sedan och nu har jag ätit och lyssnat på musik. Snart ska jag damsuga huset och sedan blir det att se hobbit med Lumia som jag inte sett ännu på jullovet. 
 
♥ Iisa
 

everything







/Iisa

Julafton

 
Hej på er! Igår hade jag inte rikitgt tid att sitta och redigera bilder eftersom det var julafton så ni får bilderna idag. Det blev en lite annorlunda jul i år eftersom vi firade den här i levi, Iallafall är det inte någon brist på snö här. Vi åt en jättegod jullunch och öppnade presenter samt kollade på kalle ankas jul. 
   Idag är sista dagen här så imorgon startar vi hem då och stannar vid ikea på vägen.
 
♥ Iisa

God jul!


 
Tänkte bara snabbt kika in här och önska er alla en god jul! Tomten har redan besökt oss och alla julklappar är öppnade, var rikitigt nöjd med va jag fick. Kommer kanske upp ett inlägg senare denna vecka på det. Har ätit god julmat och snart blir det att se på kalle ankas jul. Ha en bra fortsättning på kvällen allesammans! 

/Iisa

Huippu

 
Hejhej, ovan ser ni några bilder från när jag och pappa var till toppen av Levi, solen hade tyvärr redan gått ner. Idag har jag då varit med mamma och skidat än en gång, bakat pepparkakor, varit till toppen av Levi som tidigare nämnt och nu blir det snart att äta plättar och sedan mot kvllen blir det bowling. Nu är det endast en dag kvar till JUL!!
 
♥ Iisa

22 December




Hejsan! Dagen började med att jag var och åkte slalom med Elias, på den sista bilden kan ni se hur dimmigt det var, solen färgade himmlen vacker. under dagens lopp har jag sedan sett på harry potter filmer och det gör jag fortfarande. Har haft en liten paus emellan filmerna och varit till stan här med mamma, bilder därifrån är de två första. Så nu vet ni hur andra dagen här i levi sett ut för min del.

/Iisa

Wait

 
Hejsan! Jaa då är första dagen här på Levi igång. Efter den långa bilresan igår så tog jag bara det lungt och for och sov. Idag har jag varit med mamma och skidat på morgondagen och sedan var vi till butiken med hela familjen och köpte julmat. Bilderna ovan är tagna för ca. en timme sedan, pappa håller på lagar laxen. Snart blir det då middagsdags som passar bra eftersom jag börjar bli riktigt hungrig.
 
♥ Iisa

--> Levi

 
♥ Iisa
 

En favorit

 
Hej på er! Hade lite bildbrist så det fick bli bilder från Barcelona, som ni sär så använde jag flitigt min långkjol från zara. 
    Dagen började som vanligt med skola och efter skolan var jag sedan med Ella på stan, trevligt att träffa henne som alltid. 6-tiden kom mamma till stan och då var jag med henne och köpte en ny slalom jacka och byxor, hem fick jag också med mig ett nytt läppstift. Kom hem först lite före 8 och då har jag lyssnat på musik och ätit choklad, mums. Imorgon blir det då sista skoldagen före jullov! 
 
♥ Iisa

Hello snow

 
 
Hej på er! Som ni ser på bilderna ovan så snöade det ganska mycket igår kväll och när jag vaknade så var det ännu mer snö. Jag tycker det är rikitgt mysigt och det var inte så värst kallt idag, hoppas bara att det inte blir mycket kallare väder. Idag känndes skoldagen jättelång även om den bara var 4 block och jag slutade redan 2. Kom hem halv 4 tiden och nu har jag gjort läxorna och ska snart på träning var vi ska ha julavslutning. 
 
♥ Iisa

Julpyntas

 
 
Hej på er! Ovan ser ni då årets julgran, haha. Det blev ingen stor julgran iår eftersom vi ska till Levi som de flesta av er säkert redan vet. Men lite julpynt lagade jag och mamma i alla fall i helgen. För stunden är jag i skolan på andra timmen och hoppas på att timmen ska ta slut. Efter skolan ska jag hem med pappa och så får jag kanske besök av Jenni. 
 
♥ Iisa

Mys hos Amanda

 
 
Hej på er! Ovan ser ni bilder från lördagkvällen som blev rikitgt lyckad. Vi åt en massa gott och hade det roligt. Tolv- tiden for jag och Miranda till Lumia övernatt. Nu är sista skolveckan före jullovet igång, så skönt! Ikväll var det då en rikitgt trist och mörk dag, kom hem för en stund sedan och till näst blir det pilates.
 
♥ Iisa
 

Årets önskelista

 
♥ Iisa

WYOCMWYH

 
Hejsan! Helgen ät äntligen här och det känns rikitgt skönt med bara en vecka kvar före jullovet! I år blir det för min del ingen traditionell julafton hemma utan vi ska åka med familjen till Levi. Det blir riktigt mysigt med all snö där, men hoppas alla här hemma får snö till julafton också. Ikväll så ska jag till Amanda med ett gäng andra flickor och fira lillajul, blev lite sent men bättre sent än aldrig. Före det ska jag ännu en sväg till stan med mamma. 

/Iisa
 

Maze runner

 
 
Hej på er! Här är ett inlägg till er som vill se en bra film eller läsa böckerna. Jag har själv sett filmen på bio och tyckte den var jättebra. Tror nog att alla som tycker om the hungergames filmerna tycker om denna film också. Det finns tre böcker och jag önskar mig dem också själv till julklapp. Filmen har kommit in på swefilmer så det är bara och gå in och kolla den! Själv tycker jag den är super.
 
♥ Iisa

Torsdagen den elfte

 
 Hej på er! ovan ser ni något jag hade på mig på sö, och vädret är fotfarande som det ser ut på bilderna, ingen snö. Nu är det inte långt kvar till jul, och till jullov är det bara lite över en vecka! ska bli så skönt med lov. 
 
/Iisa
 

Up to you

 
Hej på er! Fortfarande ingen snö på marken och kolmörkt redan. skoldagen var trkig som vanligt och efter skolan var jag med Amanda på café, vilket var riktigt trevligt. Min buss for hem först kvart över 4 så har inte varit hemma så länge ännu. Ikväll vet jag inte rikitgt vad jag ska göra, läxorna har jag undan gjort så det blir troligtvis atts e på nån serie eller youtube videor.
 
♥ Iisa

Decemberkväll

 
 
Hej på er! Här har ni bilder från några dagar sedan då det var fullmåne. Passade på att ta några bilder och ovan ser ni då några av dem och två bilder på mig. Idag är det då måndagen den 8 december, snart börjar julen närma sig vilket är riktigt roligt. Mycket snö har vi dock inte på marken utan det regnar och blåser mest dagarna långa och det känns också väldigt mörkt utan all snö. 
 
♥ Iisa

throwback to 2013

 
 
Hej på er! Tänkte att bjuda på bilder från förra året när vi börjar närma oss 2015 nu, känns som att tiden går så sjukt snabbt framåt. Tycker det är en viss skillnad i detta och förra året, I år hade jag ett mycket roligare sommarlov och känner att jag hittat mina vänner, Har börjat gymnasiet som kanske varit den största skillnaden. Så konstigt att man inte längre har samma klass och ser samma personer men tycker ändå på ett sätt mer om hur det är nu. 2013 var jag ju också riktigt sjuk efter resan till Spanien och har hållit mig realtivt frisk och inte drabbats av några allvarliga sjukdomar. Nu är det då under en månad till 2015 och det känns mycket konstigt att än ett år har gått såhär snabbt. 
 
♥ Iisa

Something for you

 
Tänkte slänga in ett inspirationsinlägg eftersom det var en stund sedan. Idag firas självständighetsdaen i Finland och jag har varit och tävlat. Jag sprang 60m och var riktigt nöjd med tiden och guldmedaljen. Om ni undrar varifrån bilderna är så kommer de från min tumblr. Om ni vill besöka den så är det bara att klicka HÄR.
 
♥ Iisa

Paper towns

 
 
För stunden håller jag på och läser Paper Towns av John Green, tycker verkligen den varit bra hittils och rekommenderar den till alla som tyckte om the fault in our stars. 
 Idag har det varit aningen kallare än det varit under de senste dagarna och nu blåser det så mycket att man hör det genom väggarna. Så det är mysigt att sitta en bok inne när det är sånthär väder där ute. Ikväll blir det då att se på idol finalen! Jag hoppas nog på att Lisa vinner. 
 
♥ Iisa

Tennis court

 
 
 Hejhej, eftersom det börjar mörkna redan 3 tiden och 4 är det kolmörkt där ute har man inte så mycket chanser att fotografera där ute eller i dagsljus så bilderna ovan är tagna med blixten, nu börjarde altå bli dags att börja använda den vid behov. Idag är det redan 4 december och endast 20 dagar kvar till jul. Har inte önskat mig så jättemycket iår men det kommer troligtvis upp ett inlägg på vad jag önskar mig i år före jul, har inget behov av ny telefon eller dator iallafall men en högtalare skulle vara rikigt trevligt att få. 
 
♥ Iisa

3 December



 
Hej på er, bilder från dagen kan ni se ovan. I skolan var det då utvärderingsdag och jag var riktigt nöjd med mina prestationer. Efter utvärderingarna var jag med Ida till stan och på café eftersom vår franska timme började först 12.50. Kom hem med buss  och var sedan till moffa och fammo och Faffa med Elias. Nu sitter jag hemma och ser på next top model och ska snart göra lite läxor. 

/Iisa

B&W

 
Hej på er! Ovan ser ni några bilder från Barcelona som jag inte publicerat ännu, Idag tänkte jag ta och fotografera lite så har jag lite material. Idag var det då en helt vanlig, tråkig, grå skoldag. Börjar verkligen vara trött på att det blir mörkt så snabbt, skulle vara så skönt med lite sol också. Imorgon är det då responsdag i skolan så hoppas, hoppas det har gått bra och jag får någolunda bra vitsord. 
 
♥ Iisa

Kom igen

 
 
Hej, det bev en gammal bild från sommmaren 2013 med ny redigering. Tycker verklgen om att gå tillbaka i dator arkivet och hitta bilder man helt och hållet glömt. Idag var det då ny period och det råkar sig vara måndagen som är den tyngsta och längsta dagen för mig på hela veckan så det var jag inte så glad över, men imorgon har jag iallafall halv 10 morgon. Idag kom jag då trött hem från skolan halv 4 och nu har jag gjort läxorna undan. Så kvar återstår träning klockan 6 och sedan blir det bara att vara hemma och ta det lungt. 
 
♥ Iisa

RSS 2.0