Kunde inte solen titta fram?

 
Hej på er! Dagen är verkligen inte lika fin idag som på bilderna ovan, skulle verkligen önska att det skulle vara bättre väder idag, men vad kan man göra åt saken. Skoldagen har väl varit som vilken annan skoldag. Efter skolan var det stafettkarnevalsträning som gällde och därifrån kom jag för en bra stund sedan. Nu ska jag hoppa i duchen, städa och fara till butiken eftersom Anna. Jenni och Lumia kommer hit ikväll. Imorgon blir det sedan 1 maj och så ska vi till torget. Skönt med lite extra lov nu såhär mitt i veckan. Ha det så bra! :)
 
♥ Iisa

tisdag den 29

 
 
 
Hejsan! Jaa igår blev det då ingen bloggning här. Helsa gårdagen gick till att lära sig hjärnans, lungornas och hjärtats funktioner. Fick veta först på söndagen att vi skulle ha ett prov på tisadag. Så idag skrev jag då det fruktade provet. Läste en massa hela dagen och hade liten paus när jag var hos Lumia. Provet gick väl helt okej. Idag efter skolan var jag med Lumia till stan och loppis, med pappa och hämta min mopo från service och sedan kom jag hit hem då och  har knappt tid att blogga nu heller nämligen om 2 minuter ska jag hoppa på mopeden och köra iväg till träningar. Så ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

Inget kan ändra på det

 
 
Hejsan! Helgen har gått supersnabbt som vanligt för imorgon är det dags för skola igen. Igår på dagen så var jag ute en bra stund och solade, vi var till butiken och köpte glass med Elias. Igår var det erkligen jättehärligt väder som idag. Idag är det nästan ännu varmare. Igårkväll var jag med Anna ute och tog bilder i solnedgången och så for jag övernatt till henne. Vi kollade på två filmer och låg uppe och pratade en bra stund. Bilderna kommer upp nångång i början av nästa vecka.Vaknade då idag först vid halv 12 tiden och åt morgonmål halv 1. Kom hem och nu har jag räfsat gården klar. Har varit ute i solen idag också ganska mycket och nu tror jag jag ska ta och läsa till slut boken jag läser och så blir det träningar klockan 5. Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 

When the sun sets

 
 
Hejsan!  Bilderna ovan är tagna en bra stund sedan men de kommer upp hit först nu. Lördagen är det då idag och verkligen superhärligt väder, det blåser nästan inte alls och solen lyser. Var redan ute en stund och solade. Tänkte åka till butiken och köpa lite glass och läsa lite på terassen. På kvällen ska jag hitta på något med Anna. Känns som att nästan måste vara ute idag för det är så fint väder. Hoppas ni alla har en bra lördag!
 
♥ Iisa
 

Arctic monkeys

 
 
Hej! I hörlurarna de senaste veckorna har Arctic monkeys nyaste album spelat om och om och om igen. Just nu är favoritlåtarna Arabella och R U Mine? Gillar verkligen deras låtar, det är inte riktigt samma genre i musik som jag brukar lyssna på men har verkligen fastnat för deras låtar. 
       Idag vaknade jag upp för att dra mig själv till skolan var det var lika tråkit som alltid. Efter skolan kom jag hem och var ute och fotograferade lite. Bilderna kommer upp på bloggen så snart jag redigerat dem. Har också räfsat en del av gården och varit på lenkki. En så skön känsla i kroppen nu efter att ha tränat lite. Känns som att jag luggit lite på den lata sidan den senaste tiden. 
 
♥ Iisa

Sunnies

 
 
 
Hej! Tycker jag sett en massa tumblr bilder med solglasögon radade efter varandra så tänkte jag skulle ta ideén och pröva själv på det så ovanför ser ni vad resultatet blev. 
   Idag var det skola som gällde än en gång och inget speciellt hände. Efter skolan körde jag till stan och kollade lite på skolavslutningsklänningar och jag tror jag hittade den jag ska ha. Efter det kom jag hem och åt mellanmål läste på fysik prov och så har jag då tagit bilderna ovan. Nu måste jag ännu repetera fysiken och sen ska jag läsa lite tror jag. Idag har det inte blåst lika mycket som igår men det har ändå varit lite kyligt. Imorgon är dte då äntligen fredag!
 
♥ Iisa

motljus är bland det vackraste som finns

 
 
Hej på er! Kort sagt om dagen var det skola som bestod av bland annat engelskaprov. Efter skolan var det stafettkarneval träningar, sedan var jag till moffa och städade till bibban och lånade boken divergent. Var till stan och åt och kollade lite i butiker. Kom hem för ungefär en kvart sedan och nu ska jag börja laga mig klar för träning som jag har klockan 6. Vädret är verkligen på topp nu med vackert solsken. Men idag har det dock varit lite kall vind. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa
 

Ny klocka

 
 
Hejsan! Ja idag var det då skola som gällde igen. Tre läsämnen och gymnastik bestod min dag av. Fick också veta under skoldagen att jag kom med i stafettkarnevalen vilket var rikitigt roligt. Så imorgon blir det stafettkarnevals träningar efter skolan. Efter skola måste jag gå på ett skriftskole möte som jag hade som extra eftersom jag missat några gånger. Så snurrade jag på stan en stund och var bland annat och förde klockan ni ser på bilderna ovan för att ta bort några bitar från bandet. Sedan ringde Lumia mig och vi var till loppis. Kom sedan hem och här har jag läst på engelska prov. Nu tog jag lite paus och passade på att blogga och lyssna på lite musik. 
 
♥ Iisa

Påsklunch

 
 
Hej! Igår var jag då som sagt med Jenni och Lumia, de kom först till mig sen körde vi till stan för att köpa glass från Jessi som började jobba igår och då blev det så att vi for till henne när hon slutade. Vi hoppade en bra stund på hennes trampolin vilket var roligt eftersom jag inte hoppat på en bra stund. Kom hem och på kvällen for jag övernatt till Lumia. Vi kollade på frozen och pratade om en massa. Vaknade där vid 10 tiden idag och var hemma nångong vid 11. Hoppade i duchen och gick ut och solade lite och mitt hår torkade ju också på samma i värmen. Det har varit så härligt väder idag med klarblå himmel och solsken. Ett var jag vid fammo och faffa med familjen var vi fick äta supergod mat. Satt på deras gård en stund i deras gungstol och gick runt barfota på deras gräsmatta. Så härligt, sommaren är entligen påväg. 
 
♥ Iisa

Hood up and lace untied

 
Jacka - Cubus / Collage - H&M / Tröja - Zara / Jeans - Springfield 
 
På bilderna ser ni vad jag gick runt omkring i igår. Åt morgonmål en bra stund sedan och ska snart börja damsuga huset. Känner mig lite trött efter att ha suttit fastklistrat i the mortal instruments tredje boken. Klockan ett idag blir det att fara på gudstjänst med Anna och sedan ska jag spendera dagen med Jenni och Lumia, och eftersom det är söndag så är det väl träningar som också gäller. Ha det så bra allesammans!
 
♥ Iisa

Ikea

 
Ovanför ser ni då bilder från haparanda ikea som vi besökte med Anna igår. Vi hade hoppats på att de skulle finnas vita lakan med små rosa blommor och så frågade vi av en som jobbade där och han sa att de är slutsålda och att de inte skulle beställa några fler. Så det var lite trist. En tung men rolig dag var det igår. Mest tung för att vi satt så länge i bilen. Kom hem vid 8 tiden och så läste jag den nya solo tidningen som kommit på posten till mig medan jag var borta. Idag blir det kalas och så ska jag vara med Lumia. Glad påsk till alla ska jag väl också säga! ^^
 
♥ Iisa

Blandade bilder

 
 
 
Hej! Idag startades resan hemmåt då. Det blev att vakna vid 8 tiden och packa ihop alla saker samt städa stugan. Ovanför ser ni då som lovat några bilder från olika tillfällen under resan. Vi var på tillbaka vägen nu via haparanda ikea och jag hittade nog några bra saker, ska ladda upp biler till er från det imorgon. Vet inte riktigt när vi kommer hem men någon på kvällen blir det. Ska bli skönt att sova i egen säng även om det har varit roligt på resan. HAr inte egentligen så mycket att skriva om så jag låter bilderna tala. 
Ha det så bra!
 
♥ Iisa
 

Donuts

 
 
Hej på er! Största delen av dagen idag spenderades i backen. Vi åkte över 3 timmar i sträck före vi tog paus. Tungt blev det i hela benen. Idag är det då sista dagen här i Levi och vi börjar vägen hem imorgon på morgonen. Så ska vi också via haparanda Ikea på hemvägen. Ska bli roligt eftersom jag inte besökt ikea på länge. Ska iallafall köpa ett par lakan och en till ram för bilder. Idag  ska vi med Anna gå till butiken och köpa något gott och äta och sen ska vi väl kolla på nån film och packa alla saker. En riktigt lyckad resa har det varit. Tänkte slänga in lite bilder från olika tillfällen imorgon, så hörs imorgon!
 
♥ Iisa

Wating on the world to change

 
 
Hej på er! Idag är det då fjärde dagen här i Levi. Idag var vi med fammo och faffa på morgondagen till sammuntupa och matade renar och då passade vi såklart på att ta lite bilder på dem också, så ovanför har ni resultatet. Några av renarna var verkligen jätterädda för oss medan andra kom och åt från handen. Efter vi varit och sett på renarna var vi och åt munkar och drack varm choklad. Vi skulle också och se på ishotellet här men det var tyvärr stängt. Så då kom vi tillbaka till stugan här och åt mat. Jag och Anna var och skidade till Riihi ( ett våffel ställe vid isen) och tog paus där. Nu har vi bara redigerat bilder och ska snart äta och kanske gå till butiken och köpa något gott. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

Omringad av mörkret

 
 
Hejsan! Ovanfr ser ni två bilder från levi under de senaste dagarna. Idag var det en ganska tidiig väckning eller jaa 9 tiden steg vi väl upp. Vi klädde på oss slalomkläder och for iväg till backen. Solen sken fint idag men det var dock en ganska hård och kall vind. Vi filmade igen en massa med annas gopro. Den här gången var vi ännu mer utmattade än förra eftersom vi var en längre tid idag. Vi var och åt vid ett pausställe som heter tikku och ligger väldigt högt upp på levitunturi. Vi har nu sett på film och nu ska vi klippa filmen vi håller på med lite. Hörs av mig mer imorgon.
 
♥ Iisa
 
 
 
 
 

Från balkongen

 
Ovanför ser ni då en del av bilderna jag och Anna tog igår. Vi vaknade idag vid 10 tiden och åt morgonmål, stack iväg till simmhallen var vi var i flera timmar, det var verkligen länge sedan jag har varit så länge som vi var och simma. De fanns en utebassäng som var skön att vara i så i den var vi en bra stund och så flöt vi bara omkring i vattnet och pratade om en massa. Kom tillbaka till stugan och vi ska väl snart hitta på något. För stunden sitter vi i våra sängar och lyssnar på musik. Ha det så bra!

♥ Iisa
 

En dag i backen

Hej! Som nämt befinner jag mig för tillfället i Levi. Fick sova en lång natt igår och vaknade idag vid 9 tiden, Jag och Anna sover på loftet här i stugan. Vi var vid slalombacken redan 10 tiden, köpte biljetter för 3 timmar. Var i många blå och röda backar och imistag i en svart men inte var det så farligt. Vi åt vid ett cafe när ungefär halva tiden gått, sedan for vvi upp med gondolen och åkte tillbaka till backarna vi började vid. Vi filmade en massa med Annas gopro. När vi kom tillbaka till stugan var vi båda helt utmattade. Vi var och knäpte lite bilder på balkongen här som kommer upp imorgon på bloggen. 
 
♥ Iisa

The world ain’t half as bad As they paint it to be

 
 
Hejsan! Ja igår blev det ingen bloggning men ska snabbt berätta för er vad jag gjorde på fredag. Skola såklart som vanligt, gick till Alexandra efter skolan, det var riktigt trevligt eftersom det känns som evigheter sen när jag var med henne sist. På kvällen for jag, Alexandra och Jenni på bio. Vi var och såg bion divergent och ojojoj vad den var bra! Ska nog se till att jag läser boken nu också eller jaa böckerna ska jag väl säga. Men en av de bästa filmerna jag sett på sistone var det nog! Sent på kvällen kom Anna övernatt till mig med en massa packade väskor för vi startade nämligen idag bilresan till Levi. Vi har suttit nästan hela dagen i bilen och kört upp hit. Bilresan for nog snabbare än jag förväntat mig. Vi lyssnade mycket på musik och så såg vi två filmer också. En rolig dag har det nog varit. Nu är vi iallafall här och har bäddat våra sängar och ska väl snart packa upp. Imorgon blir det troligtvis slalom på morgondagen och så får vi väl se vad vi hittar på. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

You can't hurry love

 
Hejsan! Som sagt bestod skoldagen til största delen av internationella modersmålprovet. Så svårt var det inte, det var mest såna frågor som man kunde lista ut. Men jobbigt var det. Första delen bestod av en del var man skulle svärta in rätt svar och svara på frågor. Andra delen skulle vi skriva 3 uppsatser. Med sjuk handled och fingrar gick jag till sista timmen. Det visade sig att vi fick gå till butiken och köpa något, jag köpte glass eftersom solen sken så fint. Sedan fick vi sluta en aning tidigare och jag gick hem, tog bilderna ni ser ovan, hoppade på mopeden och körde till Anna. Vi for till stan och besökte loppis igen. Hittade nog några bra plagg. Nu är vi igen hos Anna och jag ska snart börja dra mig hemmåt. Ha det så bra!
 
♥ Iisa

Opposite direction

 
Hej! Ovanför ser ni då hur jag såg ut i går. Var som sagt på bio igår med Jenni och Lumia och filmen var nog helt sevärd inte en av de bästa men bra ändå, var på bion Noah. Såg i början reklamerna trailern till divergent som verkade jättebra så tänkte att jag skulle gå till bibban idag då. Gick till bibban och boken var utlånad på finska, svenska och engelska, så det blev ingen bok för mig. Reserverade den engelska som nästa så nu hoppas jag på att den tidigare läsaren lämnar tillbaka snabbt. Skoldagen började med två franska timmar som gick ovanligt snabbt eftersom vi gjorde en persentation. Efter det hade vi engelska och sista timmen var det matematik prov. Gick väl helt bra men de sista uppgifterna tror jag inte jag fick så många poäng på. Kom efter skolan hem med buss och åt lite mellanmål. Körde då till bibban och var och städade hos moffa. Härligt väder är det där ute så jag satt på terassen en bra stund och njöt av solen. Nu ska jag snart på träning och ikväll blir det inget spec. Morgondagen bjuder på internationnella modersmålprov, fy.. 
 
♥ Iisa

Ny vecka

 
Hej på er! Trög måndag igen och ja vad ska jag säga om den hände inte något spec. Skola, kompis och träning bestod gårdagen av. Idag var det en helt vanlig skoldag men på gymnastiken så hade vi simmning, vi hade lite olika simstilar och livräddning. Efter skolan körde jag då hem med Lumia och nu har jag tagit lite bilder. Kä-nns som en evighet sedan jag fotograferat senast och jag tycker jag slängt in ganska mycket opublicerade arkiv bilder. En sådan bild för stå för dagens bild också. Bilderna kommer upp imorgon då, idag hinner jag inte redigera eftersom jag ska läsa på prov nu och vid 6 tiden blir det bio. Ska och se på noah. Hoppas den är bra!
 
♥ Iisa

en härlig sommardag...

 
De här bilderna tog Anna på mig förra sommaren. Denna dag var verkligen härlig. Har en massa underbara bilder från denna dag och tänkte bjuda på några opublicerade av den dagen. 
 
Kom för en stund sedan hem från övernattning hos Anna med Jenni och Lumia. Tänkte att jag skulle fotografera lite idag och så måste jag väl börja läsa på matematik prov också eftersom jag inte riktigt förstått matematiken denna period. Så det går väl ungefär dagen åt och ikväll ska jag på träning och sen blir det bara att gå och sova och stiga upp till skola imorgon..  
 
♥ Iisa

Barfota fötter genom hela stan

 
Hej! Kvällen igår spenderades här hemma, kollade några filmer och sedan såg jag på supernatural. Alla avsnitt är så roliga och man blir på något sätt glad av att se på dey. Även om det är en skräck serie. Somnade genast när jag gick och sova och vaknade idag klockan 10. Vi hade bestämt med mamma redan igår att vi skulle till stan så vi åt bara morgonmål och for iväg. Hittade några riktigt bra plagg. Vid denna stund håller jag på att städa/ordna klädskåpet lite grann. Tycker att det är så skönt när man vet var allting finns och behöver inte riva ut halva klädskåpet för att hitta en tröja, haha. 
 
♥ Iisa

Livets teater

 
Ovanför ser ni vad jag tassade runt i när jag var sjuk, Pappas gammla collage. Den är så himla skön!
 
På morgonen kännde jag mig bättre och for iväg till skolan. I skolan på första timmen hade jag dock lite svindel och kände mig yr när jag såg på tavlan men det gick helt och hållet om efter maten så det berodde säkert på lågt blodtryck eller vätskebrist. Två sista timmarna hade jag textil och jag började med att sy en tygväska i naturvitt, så ska jag trycka någonting på den men vet inte ännu vad. Få se vad jag hittar på. Fredag idag och inga planer eftersom jag ännu känner mig lite halvsjuk. Ha en bra fredag allesammans! 
 
♥ Iisa
 
 

visset men vackert

 
En till dag spenderas hemma med magsjuka. Vaknade vid halv 12 tiden och kom ner och åt lite morgonmål. Jag har börjat se på lite våravslutning klänningar idag och tror jag har hittat den som jag ska ha. Måste bara komma på vad jag ska ha för skor med klänningen ifall jag måste köpa nya till den. Inga planer för dagen eftersom jag är sjuk men det kanske blir att se på supernatural. Ha en bra torsdag allesammans! 
 
♥ Iisa
 

Clocks

 
 
Steg upp halv 8 som vanligt tassade ner för trapporna och åt morgonmålet. Några minuter efter jag ätit klart så började min mage kurra och snurra. Har fått en magsjukdom så de blev ingen skola för mig idag. På morgonen läste jag ut boken city of ashes nu vill jag bara börja på nästa bok men kan ju inte fara till bibban eftersom jag är sjuk. Har spelat lite sims, haha det var länge sedan sist. Har fotograferat i huset och ovanför ser ni några av bilderna. Tror jag ska dela upp alla bilderna i olika inlägg så blir det lite mer organiserat. Så kvällen ser ut vid denna stund att bestå av att redigera bilder och så tänkte jag kolla på nån film. 
 
♥ Iisa
 
 

Bakom ljuset gömmer sig mörkret

 
Det blev lite sent bloggande idag men tänkte kika in här ändå. Dagen började med att stiga upp se ut ur fönstret och konstatera, Ja snön ligger fortfarande på marken, suckade högt och gick ner med pyjamas för att äta morgonmål. Brukar vanligtvis inte vara hungrig på morgonen så det blev att sitta vid morgonmålsbordet en bra stund. Gick up till klädskåpet och träffades av samma problem som vanligt. Vad ska man ta på sig? Idag fick det bli becha jeans och en grå tröja. Vinterjackan tätt omdragen gick jag ut till bilen. Plågades av den kalla vinden. Kom lite sent så fick halvspringa till första timmen och hann slinka in i sista stunden. Skoldagen fortskred och tog äntligen slut klockan 2. Efter skolan fick jag sällskap av Matilda och Lumia. Trevligt som alltid med dem. Klockan sex var det affich utdelning som gällde. Jag och Linn gick runt och satt dem i människors postlådor, vi passade på och stanna hos fammo och faffa på bulla och varm kakao som smakade gott. Vi fortsatte vår väg och var klara vid sju tiden. Åkte sedan till Lumia var vi försökte se på en fim men det lyckades inte så bra så vi bara låg uttröttade efter en lång dag. Hemma var det dags att ta tag i läxorna och nu spenderar jag den lila tid som återstod melan mig och min dator idag. Slutligen vill jag önska er alla en god natt!
 
♥ Iisa
 

RSS 2.0