Otroligt

 
 
Ord kan inte beskriva hur vacker himmlen är. Hittade denna video på facebook och häpnades över videon. 
 
♥ Iisa
 

Closer

 
 
 Hej! Andra sista provet är skrivet nu och det är bara matte kvar att skriva.Bilderna ovan är från förra veckan. Snön har nu smält bort vilket är jättebra vad jag tycker men lite trist väder har det varit idag enligt mig. Var efter skolan till frissan och klippte topparna lite och så gick jag hem därifrån. Nu tänkte jag se några avsnitt av teen wolf även om jag redan sett alla och sedan blir det väl att räkna lite matematik.På kvällen har jag sedan också pilates att fara på. 
 
 
♥ Iisa
 

Mums

 
Hej på er! Bjuder på lite matbilder en söndag som denna. Vaknade tidigare idag än igår haha.. så jag var upp ur sängen redan före 11. Nu har jag tagit en titt på finska papper som jag har till provet imorgon och ska snart och köpa lite nya hårvårdsprodukter eftersom jag bestämt mig att prova på balsammetoden. Idag blir det att gå på ett kalas också, min kusin fyller nämligen 13 år. 

/Iisa

Something good can work

 
Tröja - mango / Kjol - H&M / Örhängen - GinaTricot
 
 Hej! Igår var jag då som sagt på Amandas kalas, Vi blev bjudna på otroligt god mat och godsaker. På bilderna ser ni hur jag for iväg till kalaset. Idag vaknade jag först klockan  ett och nu har jag bara tagit det lungt här hemma och redigerat bilder. SKa snart äta och om en stund ska jag och se filmen cinderella på bio med Jenni. Borde väl tränga in lite provläsande idag också men får se hur det blir. 
 
♥ Iisa
 
 

Love for lipstick

 
 
 
Hejhej, Det var ett tag sedan jag började använda läppstift och har verkligen fastnat i att använda det och skulle vilja ha alla möjliga färger. På bilderna ser ni vilka jag har skaffat hittils, den orangea från loreal paris är den nyaste i samlingen. Köpte den igår och har inte testat den ännu men tänkte jag skulle göra det idag. 
   Idag var det då psykologiprov som faktiskt gick riktigt bra för mig, vi läste på det tilsammans med Lumia igår och så var vi också på musik cafè till skolan var vi gick på lågstadiet och det var riktigt roligt.  Idag är då äntligen fredagen här och idag ska jag på Amandas kalas på kvällen, vilket ska bli riktigt roligt.
 
♥ Iisa

Don't look in the eyes of a stranger

 
Hej på er! ovan har ni bilder jag knäpte snabbt efter att jag kom hem oxh efter det har jag bara läst på prov. För stunden sitter jag i bilen påväg till mina träningar. Imorgon blir det då biologiprov och psykologi prep lektion. Ha det så bra! 

/Iisa

Maybe someday




Hejsan! Då var sista skoldagen före provveckans start över. En ganska så tung dag var det också. Imorgon är det då daga för första provet som är franska. Har läst nu hos fammo en stund och ska snart hem med mamma och Elias. Bilderna ovan är telefonbilder från förra veckan som jag bjuder på i brist av bilder. 

/Iisa

En grå måndag

 
Hej på er! Skoldagen gick faktiskt förvånansvärt snabbt. Hade matematik, psykologi, franska och som sista timme gymnastik var vi var på en självförsvarslektion. Det var nog riktigt roligt tyckte jag. For hem med buss med  Lumia och så har jag försökt läsa lite på uppkommande prov. På onsdag börjar nämligen provveckan. Har verkligen jobbiga prov denna vecka. Franska, Psykologi och Biologi dagarna efter varandra, men det ska väl gå. På bilderna är ett par ballerinas jag köpte ett tag sedan. 

/Iisa

Good time

 
 
Hejsan! Som helgen har gått fort än en gång, Igår var jag då på Ellas kalas vilket var riktigt roligt. Fick träffa människor som man inte sett på ett tag. Idag så sovde jag lite längre och steg upp först klockan ett. Nu blir det att ta tag i resten av läxorna och damsuga huset. Är verkligen trött på att ha så här mycket läxor speciellt när vi har så mycket nu när provveckan nästan börjat. Bilderna ovan är från gången jag var med Jenni och fotograferade. 
 
♥ Iisa

Lace

 
 
 
Hej på er! Hade så fullt tempo på igår så jag hann tyvärr inte med att blogga. Bilderna är från tordags. Igår var det då en helt vanlig skoldag som bestod av matte, finska och musik. Före skolan var jag på massör igen och hade verkligen sjukt allstans. Hade så tunga träningar på onsdag så mina väder är riktigt ordentligt sjuka av träningen. Mycket plågsamt att gå upp för trappor. Efter skolan igår var jag med Manda på stan en stund och sedan på kvällen for jag till henne och sovde övernatt där. Vi gjorde inget speciellt, kollade lite på let's dance, pratade osv. Kom hem därifrån vid ett tiden och nu har jag börjat skriva på min psykologi essä som ska vara inlämnad på måndag. Ikväll ska jag sedan på Ellas kalas.
 
♥ IIsa

Oscar vinnare

 
Hej, Idag blir det ett filminlägg igen, förra veckan blev det inget så nu kommer det men dock om bara 2 filmer. Båda filmerna vann oscars på oscar galan och har annars också fått mycket beröm. 
 
THE IMITATION GAME: Orsakerna till att jag ville se den här filmen var eftersom det var så bra skådespelare i den bla. kira knightley, Matthew Goode och Benedict Cumberbatch som spelade huvudrollen i filmen. Filmen är under andra världskriget och en grupp matematiker sammlas för att knäcka enigma koden. Brukar inte vanligtvis se så mycket på historiska filmer men den här var riktigt bra. 
 
BOYHOOD: Var otroligt intresserad att se den här filmen eftersom jag hört av vänner att den var bra och tyckte det var otroligt att det var samma skådespelare under de 12 år de filmat filmen. Filmen har inte en så planerad handling utan den handlar i stort sett om när pojken växer upp. Tyckte ändå den var jätteintressant och den är definitivt värd att se. 
 
♥ IIsa
 
 

Classic

 
Hejhej, En riktigt skön skoldag har det varit med bara 3 timmar idag, men jobbigt var det nog att stiga upp redan 7 eftersom jag hade 8 morgon idag. Slutade redan 12.40 och fick skjuts hem av min storebror. Var till min moffa och städade och tog bilderna ovan efter det. Och nu ska jag göra läxor som jag har en masas av eftersom jag har imorgon skola från 8 till halv fyra. Ushdå det blir en lång dag imorgon men iallafall fick jag njuta av dagen idag och inte behöva sitta i skolan hela dagen. 
 
♥ Iisa

Something new

 
 
Var här om dagen med Lumia till stan och där köpte jag bland annat smycken ni ser på bilderna. Köpte lite större smycken än vad jag brukar ha för omväxlingens skull. 
     Skoldagen var väl ganska så vanlig inget speciellt hände. Slutade först halv fyra och kom sedan hem med skoter och nu ska jag föröka att göra läxorna.Skönt med inga träningar eller program idag.
 
♥ Iisa
 

Mondayyy

 
Ovan har ni några bilder av Jenni från fredags. 
 
Skolveckan startad med en trög måndagsmorgon som vanligt. Vaknade halv 9 och var vid skolan precis i tid. Hade franska, matematik och psykologi och sista timmen gymnastik. Vi hade två pass på gymmet och det var nog riktigt roligt. Anna var så snäll att jag fick sitta på med henne hem så behövde jag inte gå. Nu tänkte jag dra iväg till simmhallen och simma lite för att mjuka upp musklerna lite så jag inte är helt fast imorgon. Hoppas alla har haft en bra start på veckan!
 
♥ Iisa
 

Brunch

 
 
Hejsan! Här har ni bilderna från brunchen vi lagade hos Amanda igår med Lumia. Var hos Amanda till klockan 4 ungefär och sedan blev jag hämtad och så for vi till mina kusiner var vi också åt god mat och efterrätt. Har vaknat idag före 11, ätit morgonmål och ska snart gå ut och njuta av solen. Idag ska jag till stan en sväng och sedan måste jag göra alla läxor också. Så inget speciellt program idag.
 
♥ Iisa
 

1901

 
Hej på er! 
Ovan har ni bilder på mig från igår, det kommer ett skilt inlägg med bilderna på Jenni under de närmaste dagarna. Skönt att helgen är här. Ska nu damsuga huset nu och se om jag skulle hinna göra lite läxor undan före jag far iväg till Amanda på brunch. På kvällen ska vi fara med familjen till kusinerna och äta och det är i stort settt hur min dag kommer se ut. 
 
♥ Iisa

A nice day

 
Bilderna tagna av finaste Jenni, hennes blogg hittar ni HÄR.
 
Har haft en riktig lyckad fredag idag, den började med en skön sovmorgon. Skoldagen började först 11.25 och den slutade halv 4 men snabbt gick den i jämförelse med gårdagens skoldag. Efter skolan var jag med Amanda på cafè igen under tiden vi väntade på våra bussar. När jag kom hem for jag nästan genast iväg för att fara ut och fota med Jenni och så var vi också till cafè de Paris och drack varm choklad. Nu ska jag se på film med familjen och imorgon blir det brunch med Amanda och Lumia. 
 
♥ Iisa

Thousand Miles

 
 
Hejsan! En ganska bra skoldag har det varit idag, spenderade halvtimmen när jag väntade på min buss med Amanda igen. Hem kom jag för ungefär en timme sedan och nu har jag lagat at och sjort läxorna klart. Ska om några minuter fara iväg till massör ska bara äta först. Ha det så bra allesammans! 
 
♥ Iisa

Lucky

 
 
Hejhej! Bilderna är från helgen och fotade av födelsedagsbarnet Ella. Grattis Ella! Dagen började väldigtväldigt trött och segt, första timmen ville mina ögon inte hållas uppe men piggnade up mot slutet av skoldagen. Nu har jag varit till moffa som alltid på onsdagar och så har jag fått psykologi läxan undan gjord och ska snart börja läsa på franska förhör och sedan blir det träningar på kvällen.
             Älskar verkligen mina boyfriend jeans som jag hittade på rea i cubus. Det blev bara 10 euro för dem och jackan jag har på från JC har jag också varit riktigt nöjd med.
 
♥  Iisa
 
 

Ella

 
Hej! Som jag redan tidigare nämt var jag på söndag till Ella och vi var på en liten fotorunda. Ovan är två bilder jag tog på Ella. Skoldagen gick ganska så snabbt idag och var också men Jenni och Lumia till Spices och åt lunch och så gav vi samtidigt vår försenade födelsedagspresent till henne. Vi hade beställt badbomber och en showergel från luch till henne. Var efter skolan med Miranda, Amanda och Lumia till sweet vaasa var jag njöt av en aftereight kakbit. Amanda och Lumia har höjning av matematik när jag skriver det här inlägget så hoppas att det går bra för dem. 
 
♥ Iisa
 
 

This time around

 
 
Hejhej, som sagt fick det bli två inlägg med samma bilder eftersom jag hade så många. Så här har ni änu fler bilder från lördagen.
   Skönt med halv 10 morgon på måndag. Vaknade riktigt utvilad och for iväg riktigt i tid till skolan. När jag kom fram till garaget uppstod ett problem. Jag hade inte nyckeln i min nyckelknippa. Jag skulle åka med min skoter till skolan men så blev det inte. Jag ringde till fammo och hon var snäll och förde mig till skolan och hem kom jag med min storebror. Hittade när jag kom hem nyckeln på botten av min väska så egentligen skulle jag ha haft den med mig på morgonen men hur jag än letade efter den på morgonen var den inte där. Lite otur hade jag altså på morgonen. Skoldagen var lite kortare idag eftersom vi hade valbar gymnastik idag. Verkligen skönt att komma lite tidigare hem. För stunden lyssnar jag på lite låtar från filmen boyhood som jag såg igår med Ella. Den var nog riktigt bra enligt mig iallafall.
 
♥ Iisa

Kvinnodagen

 
Hej! Vill börja inlägget med att tacka alla som läser min blogg och orkar följa med den. Nådde 100 följare idag, blev verkligen en lyckad morgon när jag såg det!
 
Igår var det som sagt Jennis födelsedag. För att fira henne var vi ut och äta Lumia, jag och Jenni till Ilbanco. Maten var supergod, jag åt en varm kycklingsmörgås gratinerad med getost som huvudrätt och en chokladkak bit som efterrätt. En riktigt rolig och lyckad kväll blev det. Bilderna ovan är tagna igår före jag for iväg att äta. Det kommer komma upp ett till inlägg eftersom det blev så mycket bilder. För stunden ser jag på Harry Potter och den flammande bägaren. Idag ska jag också träffa Ella och något annat har jag inte planerat. Ha det så bra allesammans!
 
♥ Iisa
 

Afraid

 
 
When I wake up I’m afraid, somebody else might take my place 
When I wake up I’m afraid, somebody else might end up being me

Keep on dreaming, don’t stop breathing, fight those demons
Sell your soul, not your whole self
If they see you when you’re sleeping, make them leave it
And I can’t even see if it’s all there anymore so
 
The neighbourhood - Afraid
 
Vill ännu i slutet av detta säga Grattis till Jenni som fyller 17 idag!  
 
♥ Iisa

6/3 2015

 
 
Hej! Äntligen är det fredag. Ganska fint väder har det varit idag och lite varmare. Hade bara två block skola så det var riktigt skönt. Började först klockan 11.25 så fick sova lite längre också. Efter skolan var jag till subway och hämtade min lunch för dagen och sedan gick jag iväg för att bli masserad. Blev hämtad av storebror och hemma lagade vi sedan pizza. Nu ska jag snart börja si på någon film tror jag. Bilderna ovan är tagna idag före jag for iväg till skolan. 
 
♥ Iisa
 
 
 

Inspiration för en onsdag som denna

 
 
Hejhej! Tänkte det var på tiden att jag lagade ett nytt inspirationsinlägg. Bilderna är från min pinterest, linken till min är i navheadern. 
   Idag har det varit ganska underligt väder, det har liksom halvsnöat och det blåser också ganska mycket. Iallafall måste jag inte göra något ute idag. Skoldagen idag var ganska skön eftersom jag slutade redan 20 före ett även om den tidiga väckningen var jobbig. Kom hem med buss och samlade bilderna ovan för en stund sedan. Snart blir det att fara till moffa och städa och så ska jag lämna in några böcker jag läst till bibban också. På kvällen så är det träning som gäller. 
 
♥ Iisa

Don't look down

 
 
Hejhej! I brist på bilder bjuder jag på bilder tagna i sommar med sminke gjort av begåvade Jenni och Anna fick stå som modell. Samarbetade med Lumia med att ta bilderna. Tycker själv bilderna är riktigt lyckade och skulle gärna fota något liknande ute nu när det börjar bli lite varmare ute. 
     Var till skolan idag och efter skolan var jag med pappa och Elias till fammmo och faffa. Har gjort läxorna nu och ska snart ut och gå lite. Hoppas alla fått en bra start på veckan!
 
♥ Iisa

Sjuk

 
Hejsan! Dagen började med ett beslk till hälsostationen och har varit hemma från skolan idag. Har kollat två filmer och spelat något spel, sovit och ätit. Hoppas att jag slipper till skolan imoron så att jag inte lämnar altför mycket efter i olika ämnen. Bilden ovan är tagen en bra stund sedan men den är med ny redigering. Ska ut och gå en sväng nu och hoppas på att jag vaknar imorgon frisk så jag kan fara till skolan. Man blir så slö av att bara ligga hemma hela dagen lång. 
 
♥ Iisa

Who are you?

 
kjol och väska - från barcelona / jacka- JC / skor - Dr.Martens / tröja - BikBok / halsduk - H&M

Hej! Ovanför har ni bilder av hur jag gick runt igår. Var med mamma till dopp på morgondagen. Hon var och sökte en klänning till min storebrors studentfest. Till klockan 2 var vi på min kusins kalas och efter att jag kom hem var jag och tog bilderna ovan. Kollade på kvällen på supernatural och filmen the butler. Idag vaknade 11 och har inga andra planer för dagen än att jag ska med Lumia på zumba. 

♥ Iisa

RSS 2.0