Bildbomben från Sicilien ♥

Som sagt var jag till Sicilien en vecka. Här kommer text och bilder därifrån:
Dag1: Vi anläde till Italien på natten typ halv 1 tiden och körde med taxi till Trapani var en man stod och väntade på oss. Han visade oss var vår lägenhet var.
Här är en bild från vår balkong:
Dag2: Vaknade ganska tidigt och stack iväg på en liten promenad med mamma och pappa. Min storebror var tyvärr lite åksjuk och hade spytt så han stannade och vilade vid lägenheten. Efter det så vilade vi lite och sen på kvällen for vi ut och äta.
Dag3: Vaknade ungefär samma tid som förra dagen och vi bestämmde oss att fara upp till Erice ( det är en stad som ligger på ett bärg). Vi for upp med en gondol och åt ganska genast där. Vi gick lite runt där i staden och gick bl.a. i kyrkor och sånt sen så var vi ännu på kvällen lite vid stranden.
Dag4: Vi var till storstaden Palermo, Vi bla. shoppade, såg på sevärdheter och åt glass! namnam!!
Dag5: Det blev fin dag så vi for med båt ut till en ö.Vi hyrde en bil där som man kunde köra runt på ön. Det var väldigt vackert där och vi var många timmar vid stranden.
 
Dag6:Den här dagen började det åska, det var ändå varmt ca. 20 grader. Vi var och shoppade och så var vi till en jätte fin restaurang med naminami mat! :)
Sista dagen: Var tidigt på morgonen och solade med mamma och sen var det att fara med taxi till flygplatsen och hem hit i kylan! brrrr va de e kallt här!!!
Här kommer ännu en bild på vad jag köpte:
Hälsningar och kramar :) ha de så bra!
// Iisa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments ♥

Comment here:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail adress: (publiceras ej)

URL/Blog/Website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0